Jump to content

D.R.E.

Members
  • Content Count

    81
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About D.R.E.

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Hallo beste medekwekers, Het is de eerste keer dat ik een buitenkweek doe, mijn vorige kweek was binnen. En ben zowat geschrokken toen ik deze avond een kijkje nam naar mijn plantjes. De vorige avond stonden ze nog perfect maar nu zijn er 5 van de 7 in een klap gesneuvelt. Dus ik ging kijken 5 van de 7 planten lag letterlijk gelijk met de grond, de stengel was compleet wit geworden en als je eraan voelde was het een slijmachtig gevoel. Ook de meeste bladeren vertoonden bruinvorming in het midden van de blaadjes van het blad, opkrulling van de bladeren ook bij de 2 die er nu nog "voorlopig" staan met hier en daar witte vlekken. Zaadjes waren bestelt vanuit sannies shop en de ontkieming was trouwens geweldig verlopen, er ligt een laagje bat mix pot grond op de oppervlakte van de volle grond en voeding die ik al gebruikt heb is sannies bacto, bac schimmels en plant vitality plus. Trouwens staat er ook nog salade, aarbeien, rode kool en met deze groenten gaat alles prima Zoals u ziet ben ik ten einde raad Iemand enig idee of oplossing op mijn probleem? M.v.g. D.R.E.
  2. Hallo beste medekwekers, Mijn excuses voor de lange afwezigheid maar hier heb ik wat foto's van het resultaat. En als jullie het willen met een smokereport erbij ook! Groeten D.R.E.
  3. @ Da Dende: Bedankt! Het is inderdaad veel mooier de plantjes met een goed fototoestel ik sta er nog steeds verstelt van... @ Hupla: Je hebt er allesinds niet overgelezen als dat een gerust stelling is... Dus ik heb die zaden gekregen van een vriend dus spijt me maar meer kan ik niet over de soort zeggen. Ik heb er wel een paar joints van gerookt en hij heeft een zeer unieke geur komt zowat boven alle andere wietgeurtjes (die ik tot nu toe ken). En ik was zo gek op die smaak dat ik vroeg of hij nog wat C-5 zaadjes had en ja toen heb ik er een paar gekregen... Spijtig genoeg maar ik heb er ook geen C-5 zaden meer... We zien wel hoe het plantje vordert want ik heb zowat mijn twijfels in z'n overlevingskansen tussen het elftal vrouwen... En nog een foto zodat je eens ziet hoe ze gegroeid zijn vergeleken met de vorige foto's. Bedankt voor de reacties! Groeten D.R.E.
  4. Prachtige egale velden waren dat Snowy! Ik ben zeer benieuwd naar het resultaat... Trouwens een vraagje hoe hoog kwamen ze? Groeten D.R.E.
  5. Hallo medekwekers, Deze keer zijn het mooiere foto's! De reden dat er veel tijd tussen de update zit is omdat er een grote kans is dat oom agent binnenkort zal komen... Dus heb ik het verhuist naar een geheime locatie... Ik probeer hier alles zo clean mogelijk te houden zodat er hier niets ligt dat aanleiding naar cannabis geeft... Hier zijn de foto's van het elftal vrouwen met een achterkomertje... enjoy Blue #2 Blue #2 Herijuana x G-13 Lamp Overzicht P1 (Purple Pheno) P1 (Purple Pheno) P1 (Purple Pheno) P1 C-5 Commentaar en reacties zijn altijd welkom! Groeten D.R.E.
  6. Veel succes tomas! Mooie aardebak en mooi hokje dat je hebt! net zoals je plantjes Keep them green! En een vraagje hoe oud zijn de plantjes op dit moment? Groeten D.R.E.
  7. @ dannyenzijnplantjes: Bedankt! Tja het knippen is inderdaad het minder leuke, maar toch is het de moeite als je kijkt wat je ervoor in ruil krijgt... @ tomas: Bedankt! Het knakken zal ik nog even overwegen want ik kan mijn lamp mooi dicht hangen dankzij de ventilator eronder dus zowiezo worden de kleinere vrouwen niet benadeeld tegen over de grotere. En nogmaals bedankt voor de reacties... Groeten D.R.E.
  8. @ K.f.K: bedankt zal ik zeker doen! @ Buble: hehe spijtig genoeg niet maar de Blue Top heeft ook zijn best gedaan tegen over The Chronic Groeten D.R.E.
  9. Hallo iedereen, Even voorstellen... Beter laat dan nooit... Ik ben dus D.R.E. (18 jaar bijna 19) uit West-Vlaanderen, België. En ik heb al een kweek achter de rug die zeer goed is verlopen, maar ook heeft gesmaakt... Mijn hobby's zijn kweken, muziek maken (rap) en fitness... Ik vind ook dat België eens iets mag doen aan de wetten omtrent cannabis want dat is dringend nodig! Te veel onduidelijkheid... Maar zowiezo blijf ik op dit moment doen wat ik doe... Ik hou ervan om joints, blunts te roken samen met mijn vrienden puur om de sfeer die er is! Simpelweg zalig! Dit forum heeft me veel geleerd. Ik vind als je echt geïnteresseerd bent in het kweken van een wietplant dan heb je er zeker en vast tijd voor over. En zo geniet je er veel meer van! Bedankt Wiet Forum voor de site en het forum vol nuttige informatie! Als er nog vragen zijn over iets, just ask... Groeten D.R.E.
  10. Hallo medekwekers, Zoals gewoonlijk ben ik hier terug met een foto update... Het C-5 plantje doet het goed tussen al die vrouwen! Ik ben echt uiterst tevreden over de vrouwen die ik heb tot nu toe maar 1 man en 1 onbepaald (C-5)... Dus ja idd 11 vrouwen op 13 plantjes... Hopelijk blijft het maar beter worden... Hier zijn de foto's... Ze zijn ondertussen al goed gegroeid! De dames die je op de linkerkant ziet zijn rond de 45 cm hoog! En voor de nieuwschierigen onder u zijn ze vandaag 31 dagen oud (gerekent vanaf het planten van de zaden). En terug een volledig ovezicht van de aardebak... En hier een foto van een top... Commentaar en reacties zijn altijd welkom! Groeten D.R.E.
  11. Hallo Da Dende, Jammer van de lamp maar als ik van jouw was zou ik ook voor de 250W HPS gaan... Mijn vorige kweek was ook met deze lamp en het is zeker niet tegen gevallen Trouwens mooi hokje dat u daar gemaakt heeft! Veel succes verder! Groeten D.R.E.
  12. Hallo medekwekers, Ik heb vandaag een kleine foto update... En ook goed nieuws het zaadje van de C-5 is uitgekomen, maar Blue Top is de weg kwijtgeraakt daar beneden denk ik. Plus heb ik er weer een vrouwtje bij , dat is dan in het totaal 9 vrouwelijke, 1 man en nog steeds 3 (met de C-5 bijgetelt) onbepaald... Hier zijn de foto's... Zoals je ziet zit het Ph probleem bij de allerkleinste kleinste blaadjes helemaal onderaan. Toch vindt ik dat de internode bouw zeer goed gaat, bij alle planten trouwens dus geen teken van strekken! En hier dan een compleet overzicht van de aardebak... Commentaar en reacties zijn altijd welkom! Groeten D.R.E.
  13. @Exhile: Bedankt Exhile! Ja van de foto's weet ik kan ik niks aan doen voorlopig... Je moet zeker eens langskomen dan he! 8 van de 12 plantjes zijn vrouwen en ik heb ook 1 man (Blue #2) gespot dus dit worden zijn laatste dagen... Er blijven momenteel nog 3 Herijuana X G-13's onbepaald... Alles gaat goed buiten dat het Ph probleempje zich laat verschijnen maar dat doet me niet stoppen! Groeten D.R.E.
  14. Ik denk dat ik op het einde van m'n Blue Top kweek een beetje hetzelfde bladprobleem had. Maar wat het was geen idee... Prachtige foto's trouwens! Groeten D.R.E.
×
×
  • Create New...