Jump to content

g0ds3nd

Members
  • Content Count

    22
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About g0ds3nd

  • Rank
    Groentje

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    België
  1. wietzaadjes.nl is inderdaad zéker betrouwbaar heb ondertussen al 2x besteld daar en vrienden van mij meermaals nooit echt problemen gehad..
  2. Hey deboz, ik had 5 green-o-matics van greenhouseseeds in volle grond gezet. 1 ervan was vertrappeld door een konijn of weet ik veel wat dus er bleven nog 4 over. Deze 4 staan nu volop in bloei en er is al mooi wat top te zien, ik oogst binnen 2 weken. Deze plantjes staan tussen de brandnetels. Ik had 5 putten geschupt en een eigen mengsel van potgrond en turf erin gedaan om ze in het begin toch zeker die goede grond te gunnen. Deze putten waren niet zo diep dus ik denk dat de wortels nu wel tot voorbij mijn eigen potgrondmengsel loopt. Slakkenkorrels rond de plantjes gestrooid, voor de rest wat groeivoeding gegeven en bloeivoeding en af en toe gewoon wat water gaan geven als het te droog is geweest. Ik heb geen ENKEL probleem gehad met deze tot nu toe dus... Go ahead zou ik zo zeggen. Nu zijn green-o-matics blijkbaar wel heel goed bestendig tegen ziektes etc dus misschien heb ik geluk gehad
  3. g0ds3nd

    g0ds3nd

    al mijn afbeeldingen
  4. Lang geen update meer gehad, ik ben medekweker van Arnevdb0. De green-o-matics zijn van mij de foto is 1 van de beste er stonden eerst 5 green-o-matics maar één ervan is compleet vertrappeld geweest door een konijn ofzo, er blijven nog 4 over achja, ze ruiken in ieder geval fantastisch! nog 3 weken tot oogst nu!
  5. volk van antwerpen dat toevalleg nog paf over heeft van zne kweek?
  6. Hallo iedereen, ik vroeg me af of er kwekers waren in de regio antwerpen, belgië.
  7. Kinky corner in Bergen-Op-Zoom. Zéér onvriendelijke verkopers en ze wegen te weinig af. Ik kocht 20€ amnesia , deze was 11€/gram. Dan zou ik normaal gezien 1.8g moeten krijgen. Ik heb dit thuis nagewogen en ik had 1,4g gekregen met een lelijke tak erbij. ik kom NOOIT meer in Kinky Corner sinds toen.
  8. damn man ziet er echt lekker uit nice buds
  9. Hallo, ik woon in België en ik heb via Large Popmerchandise ook besteld via n kialapunt... als dat gaat.. kiest gwn n kialapunt dichtbij u.. en ge moet da DAAR betalen... en gwn even ondertekenen voor ontvangst en je bent weg zo simpel is het!
  10. ik kwam in eindhoven, elke coffeeshop afgegaan daar... overal vroegen ze mijn ID.. buiten in grasshopper, daar kreeg ik het heel makkelijk mee maar je moet inderdaad relaxed doen... :s wij stonden zo 5 minute voor een shop te zwammen : ga jij? of ik? wie gaat er mee naar binnen? uiteraard hebben ze wel snel door dat je dan minderjarig bent, maar ik was nog nooit van men leven in een shop geweest dus ik vond het cool.. ik had een muts op xD ik lijk nu ook wel volwassen eigelijk.. in grasshopper, ik dacht van, kom hier gewoon binnenwandelen alsof je dat iedere dag doet, kijk even op de kaart en bestel dan onmiddelijk, betalen en weg ben je nu ik was wel ontzettend blij dat ik eindelijk wietjes had aangezien ik een hele dag rondliep in die stad met mn vrienden... dus ik stond met mn vrienden achter de hoek praktisch te juichen en nou, iedereen dacht van, oh leuk het lukt! dus allemaal een voor een in die grasshopper... wel, het komt natuurlijk vreemd over dat om de halve minuut er een belg met hetzelfde accent binnenloopt en steeds om dezelfde wiet en hetzelfde aantal vraagt dus kwame er wat mannen naar buiten, HEY HEY wat is hier de bedoeling van? ik zei, ik heb niets doorverkocht hoor... wij staan hier maar gewoon, en TOEN vroegen ze om m'n leeftijd ^^ hoe oud ben je... uhm 16... dan vroeg ie nog , wanneer ben je 18 ? ja binne 2 jaar uiteraard, wat maakt het uit... toen vroegen ze of we wilden oprotten voor de politie het merkt dat de shop aan minderjarigen heeft verkocht... eindhoven lijkt mij een van de moeilijkste plekken om aan wiet te geraken als je minderjarig bent... deze zomer ga ik terug, met mn maten (dan ben ik net geen 18) mn maten zijn dan bijna allemaal 18... dus die zullen dat wel willen kopen voor me.... kan iemand me vertellen, je mag toch maximum 5 gram meenemen hé? van een shop? zou het lukken om alle shops af te gaan en telkens om 5 gram te vragen?
  11. gaat er een bus dichtbij centerparcs/kempervennen naar eindhoven... centrum van eindhoven dan... want we gaan ook n paar avondjes naar n club daar.... alleszins bedankt als iemand nog op deze oude post reageert..
  12. hey ! ik ga ook naar center parcs in de kempervennen ! Er is mij verteld dat je naar eindhoven moet... valkenswaard is het dichtsbijzijnde stadje, maar daar is volgens iemand die daar woont, op dit forum geen coffeeshop.... in eindhoven zijn er een heleboel... http://www.wietforum.nl/index.php?showtopic=27495 check m'n topic ^^ laterzz Axl
  13. ik moest gwn weten of er in de buurt een coffeeshop was, en als het niet in de buurt was, dat ik een bus ofzo kon nemen, dat was het nut... ik ben in ieder geval geholpen.... dus je post was totaal nutteloos
  14. het zit zo, de ouders van n vriend van me gaan mee, maar hebben aparte bungalow, zij kunnen bijvoorbeeld wel bier gan halen enzo! maar ik denk niet dat ze tolerant zijn t.o.v. marihuanagebruik dat is juist het probleem, maar als er toch een bus stopt! bedankt!!
×
×
  • Create New...