Jump to content

River@

Full member
 • Content Count

  579
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About River@

 • Rank
  Volwaardig lid
 1. Goedendag Allemaal, Vorig jaar was erg goed vond ik zelf voor de eerste keer papavertjes gekweekt met verrassent mooie resultaaten. Maar dit jaar hoop ik het nog een stuk beter tedoen. Ik heb dit keer wat zand aan aan de aarde toe gevoegt voor betere wortel ontwikkeling dit jaar plant ik ook meerderen in een pot!!
 2. even een update kan iemant mij vertellen wanneer ze het best over kunnen worden gepot en of het beter is om ze te snoeien zo dat ze beter gaan uitlopen.
 3. Hallo even een update ze groeien erg hard en de sprijding van de takken is beter dan ik had gedacht ik heb er nu drie in een pot je zitten maar ik ga de rest van de zaadjes allemaal in een afzondelijke pot op kweken.
 4. Ik geef ze van af nu 1x in de 3 dagen water maar die foto is gemaakt nadat ik ze net water heb gegeven. In iedergeval bedank voor de reacties ik had van te voren al onderzoek gedaan Azarius geeft goede informatie en het is ook leuk de reacties te lezen van Azarius klanten, het blijkt een makenlijke plant te zijn de geen bladeren krijgt en dus maar wijnig water verbruikt. Ephedra Sinica is de in Azie voor komen de soort er is ook een Amerikaanse Mischien dat ik die volgend jaar opkweek. Ik denk niet dat je dit bij tuincentrums kunt vinden je kunt je zaden beter bij smartshops komen dan krijg je zeker de juiste soort.
 5. Hallo alle maal dit is mijn eerste kweek Ephedra.
 6. Dit word mijn tweede poging buiten te kweken de eerste poging is helaas mislukt. Ik heb veel geleerd en wil nu een beter resultaat halen.
 7. Ik heb hem vadaag toch maar binnen gezet je weet maar nooit
 8. De echte groei vace komt pas in het 2e jaar and dan gaan ze ook bloemen maken. Ik heb even een vraagje mijn wood rose staat nu nog buiten maar wanneer kan ik hem het beste binnen zetten?
 9. Deze plant is heel erg makenlijk te kweken gewoon in podgrond, als de plant in de klim vaze zit veel water geven. De uit groeien die boven uit de plant steken en nerens heen kunnen kun je gewoon afknippen en weer onder aan de pot gewoon in de aarde steken deze stekken zijn erg krachtig en zullen je plant een mooi dicht volume geven. Het gaat ongeveer twee maanden duren voor er bloempjes komen en dan weer twee manden voor de bloempjes uitgebloed zijn en de zaad dozen rijp zijn om te plukken. Succes, ik ga het volgen jaar de weligt proberen met de Heavenly Blue
 10. ik denk wel dat je ze kan bewaren die van mij blefen ook een jaar lang goed ik ben wel benieuwd naar het efect succes
 11. momenteel 12 uit 15 opgekomen waar van er nog 6 in de dop zitten.
 12. Ja we zitten hier ook niet op Hawaiƫ L L
 13. De zaadjes beginnen te rijpen geloof ik Toch blijft de plant ongestoort door bloeien
×
×
 • Create New...