Jump to content

EclipX

Members
  • Content Count

    36
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About EclipX

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden
  1. Yo, ik heb een bong, maar die is precies zo vuil gekomen.. hoe komt dit? want 't is gewoon water zie pic:
  2. Ik heb een paar zaadjes, en die zijn nu bezig met te ontkiemen. Nu moet ik binnenkort aarde kopen. Maar nu twijfel ik, als ik wel nieuwe potgrond wil kopen... Want in mijn straat staat het namelijk vol met bloembakken, en de planten daarin, hebben een mooie kleuren en groeien goed, dus dat wil zeggen dat de aarde toch wel van goeie staat is? Als ik nou die gebruikte grond gebruik voor mijn zaadjes in te steken? Wat denk je ervan? Zou dit beter zijn dan niet gebruikte aarde?
  3. Ik weet dat je een plant in 12u licht / 12u donker moet zetten, zodat de toppen beginnen te groeien.. nu hoorde ik plots via iemand, dat ik de plant 24u constant in de donker moest zetten, en dat de toppen véél sneller gingen komen? Is dit correct? En moest ik dat doen, wat zou er gebeuren, zal ik dan toppen krijgen in een mum van tijd? Of zal mijn plant gewoon do-do doen?
  4. Ik heb de zelfde problemen met mijn plant, maar deze heeft net wel genoeg kalium gekregen, maar ik denk een beetje te veel, was zo dom om de gebruiksaanwijzigingen niet te lezen Wat kan ik doen?
  5. Ik heb zelf eens gekeken met m'n eigen ogen, en er zit daar een heel erg klein haartje op, die er bruin uitziet... Dus nu kan ik zeker zijn dat het een vrouw is?
  6. pfff, ik weet het niet, er zijn er die zeggen dat een man is, en der zijn er die zeggen dat het een vrouw is... kzal best volgende week nog eens wa fotokes maken, dan zal het wat duidelijk zijn
  7. EclipX

    wiet

  8. Is dit beter? Sorry, maar ik heb de macro functie niet op mijn cam!
  9. //EDIT ivm onnodig quoten. Klik..lees..leer HIER aub. Ah komaan, meen je niet??? Hier wat meer foto's:
  10. Ik denk dat dit een vrouwtje is, kan er iemand dubbelchecken? klik: Thx!
  11. Ja, thx, dus het is een vrouwtje hé? Kan er iemand dit dubbel checken voor mij?
  12. Dit is de eerste maal dat ik wiet kweek, en weet niet zo goed, als dit nu een mannetje of een vrouwtje is, hier zijn wat foto's: http://bay01.imagebay.com/bay.php?view=16224_DSC00072.jpg http://bay01.imagebay.com/bay.php?view=16227_DSC00075.jpg http://bay01.imagebay.com/bay.php?view=16223_DSC00071.jpg Heb ik een vrouwtje? Thx!
  13. Ik zit met een raar probleem, aan de onderkant van mijn plant beginnen sommige bladeren te krullen.. bovenaan heb ik dit probleem niet! Wat kan ik hieraan doen?? Klik op foto's voor groter beeld! Btw, weet er iemand wanneer ik de toppen/wiet kan verwachten? Of moet ik gewoon 12/12 licht-donker geven?
×
×
  • Create New...