Jump to content

The_Jezza

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About The_Jezza

  • Rank
    zomaar een lid
  1. k, het zijn white rhino's wat sativa's zijn bij mijn wete, ze staan buiten en in de serre sinds 3 mei en waren toen 5 weken oud. De topjes ontwikkelen zich sinds 2 weke. Maar het is dus absoluut niet dat er echt iets mis is , het kan zo traag gaan bedankt voor het antwoord
  2. Dit is vrij simpel 1 : je trekt een kabel van de 2 (of 3) aansluitingen die aan de lampfitting zitten naar de transfo waar de contacten meestal aangeduid worden met een afbeelding van een lamp. informatief: als je 2 aansluitingen hebt aan de kant van de lampfitting dan is het alleen een draad L en een draad N als er nog een derde is (normaal aangeduid met 3 horizontale lijntjes en 1 verticaal erbovenop) dan is je reflectiekap geaard, zoniet is dat niet het geval. 2: je trekt de 3 draden van je snoer naar de 3 contacten op de transfo (waar N en L en het symbool met de lijntjes staat) 3: meestal onderbreek je het snoer met een contact van je relais, de relais stuur je dan weer met een tijdsklok met wat zoekwerk zal je ook wel een schema vinden op dit forum hoor veel succes !
  3. hellow, ik kweek al een 5 jaar binnen, dit jaar heb ik mezelf een serre aangeschaft en een 8tal planten erin gezet en nog 5 achter de serre, buiten dus. Alles komt voort uit zeer goede stekjes alles is vrij goed verlopen (niet te veel insecten) men planten zijn een goede meter tot anderhalve meter maar heb het idee dat ze nog niet genoeg gevorderd zijn met de bloei de topjes zijn nog maar amper topjes, als ik dat vergelijk met foto's uit andere topics van dit moment sta ik wel wat achter... opties: - buitenplantjes uitgraven en onder men natriums afbloeien - natriums in men serre hangen (zal swieso geen 1lamp/1m² zijn...) - tl's in men serre hangen (hebk er genoeg van om alles goed te dekken mr is fout spectrum om te bloeie...) - Geen actie ondernemen en geduld hebben - Iets doen wat iemand mij aanraadt en een betere oplossing is dan de voorgaande wat vinden jullie? alvast bedankt hieronder enkele foto's van men plantjes (sorry voor de grootte maar wou ze heel duidelijk posten)
  4. Heb er dit weekend hindu kush gekocht , heel lekker weedje!
  5. Voor goeie voorgedraaide joints moet je bij The Grass Company zijn ! verpakt per stuk in een doosje, de tabak is nooit uitgedroogd, en de shop ziet er noggis classy uit ook weet er 1 zijn in tilburg , weet ni of er in de buurt van a'dam 1 is
  6. mss interesant om te weten CHristiana heeft pakweg 8 soorten weed op de kaart staan en 2 soorten wiet in huis, wat je ook vraagt je krijgt uit deze 2. Dit is mijn weekelijkse shop geweest voor 3 jaar dus neem het van mij aan.
  7. de tulp heeft zowat vreemde openingsuren , maar over het algemeen sluiten ze om half 7
  8. je kan goeie amnesia krijgen in de yellow moon (station roosendaal)
  9. als het over kwantiteit gaat is roosendaal toch nog altijd wel aan de top, over kwaliteit zwijg ik wel
  10. paradijs is idd heel leuk, vriendelijke mensen, goede drank en het aanbod groen is zeker niet slecht te noemen....
  11. eigen ervaring alles gaat goed tot je aan de alcohol komt
×
×
  • Create New...