Jump to content

Bowmore

Members
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Bowmore

 • Rank
  Groentje

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Interests
  Whisky.
 1. Bowmore

  Busted !!!!

  Hi Spint, Goed dat het daar bij blijft. Watch your steps now.
 2. Wel jammer dat tie zelf niet meer post. Vond z'n stijl van schrijven geweldig.
 3. Bowmore

  Weer Eentje

  12/02/2007 Hennepkwekerij Kerkwerve ontmanteld -------------------------------------------------------------------------------- De politie is sinds 9.30 uur vanochtend bezig een hennepkwekerij aan de Tellersweg in Kerkwerve te ontmantelen. Er zijn tussen de 3000 en 4000 planten aangetroffen.
 4. Hi Tomas, hele mooie wortelverdeling, prachtig gewoon. Dat moet goed komen. Groet
 5. Hi Patpot, Een prachtig verslag, met veel mooie foto's. Je planten zien er super uit, dat belooft wat. Succes verder
 6. Deze ga ik volgen, Killing Fields. Opzet is netjes. Succes
 7. @ Mad, ruimte is geen probleem. Wachten op het buitenseizoen is geen optie momenteel. Heb binnenkort nogal wat stekken nodig en aangezien de soort die ik in gedachten heb, niet te verkrijgen zijn als stekken, zal ik zelf voor de stekken moeten zorgen. Optie 1 zal het worden. Bedankt voor jullie reply's.
 8. @ Whazzup, het gaat mij om een eersteklas moeder te krijgen. Dus optie 1. De (moeder) zaailing afbloeien en de stekjes ervan gebruiken om te klonen. Jij gaat er dus vanuit dat er helemaal niets verloren gaat als je de stek als kloonmoeder gebruikt. Ok.
 9. Ok Buble, is dus puur voor tijdswinst.
 10. @ Speedway, ik heb begrepen dat er altijd iets verloren gaat. Anders kun je eindeloos stekken van steken van stekken. En dat schijnt ook een keer op te houden. Of heb ik het fout?
 11. Na een plezierige discussie op de chat wil ik de volgende vraag stellen. Zal het proberen duidelijk uit te leggen. Ik neem zaad en wil hieruit een een moeder selecteren om stekjes te nemen. Na een aantal weken zijn de zaailingen groot genoeg om er stekken van te snijden. Er zijn 2 opties. 1 Ik zet de zaailing op 12/12 om te weten weten sexe het is. En laat de stekken op 18/6 staan. 2 Of ik zet de stekken op 12/12 en laat de zaailing op 18/6 staan. Persoonlijk zou ik zeggen dat optie 2 het beste is. De moeder is een zaailing en er gaat dus niets van de genetica verloren. Mijn vraag is dus wat is het beste? Of is dit te kort door de bocht? Graag jullie mening, en vooral waarom.
 12. Iemand interesse de verschillen eens te zien op foto's. Wil best foto's plaatsen, over de verschillen in lumen met spiegels, z/w folie, alu enzo? Heb een lux meter en wil het verschil wel laten zien dmv foto's. Uiteraard de meter ook op de foto. Kun je ook zien hoeveel een spreader tegenhoud. Veel. Laat maar horen.
 13. Hmmm heavy stuff as usual. Iets geloven, m.a.w. klakkeloos aannemen dat iets waar is, is naar mijn beleving een uiting van gemakzucht. Waar ik mezelf overigens ook "schuldig" aan maak. Een simpel en ongelofelijk stom voorbeeld. Ik geloof dat mijn plantjes 60 a 70 cm hoog zijn. Kan het ook nameten, dan WEET ik het zeker. Da's in mijn mening het verschil. Iets geloven is aannemen wat je denkt te zien of wat men je verteld. Iets zeker weten vergt een inspanning. Nu kun je bij alles wat je aanneemt of gelooft de boel wel gaan onderzoeken, maar dat is een levenstaak op zich. En soms uitlopend op een teleurstelling. Ik neem aan dat mijn partner niet vreemd gaat. Weet ik dat zeker? Nee. Ik geloof dat. Snappie? De eventuele teleurstelling? Voor mij? Wil zorgeloos oud worden, ik geloof het wel. Groet, Bow
 14. Mooi en netjes gemaakt. Klasse. Als je start met de kweek zal ik het volgen.
×
×
 • Create New...