Jump to content

Ø-Deep

New Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About Ø-Deep

  • Rank
    zomaar een lid
  1. Verwend kindje, je gaat nog een zware leven tegemoet. Het spijt me kun je me ooit vergeven, oppermachtig alwetende heerser?
  2. Te veel moeite die foto's. Ga wel een ander forum zoeken.
  3. Hallo allemaal, Ik ben nieuw op dit forum. Ik ga dit jaar ook weer wat plantjes proberen. Ik heb afgelopen jaren constant 1 plant gehad in de volle grond. Dit wolken zaadjes afkomstig van een oom van mij die wel veel ervaring heeft etcetera. Daar groeide meestal een armoedige plant uit wel redelijk hoog en groot maar opbrengst was minimaal en kwaliteit was ver te zoeken. Het ging mij puur om t in leven houden van de plant. Dit jaar ga ik het anders aanpakken, ik heb besloten om goed te gaan zorgen voor mijn dames. Ik heb gekocht: 3x White Widow Autoflower van Royal Queen Seeds. Ik heb ze laten ontkiemen tussen keukenpapier. Dit heeft zo'n 48 uur geduurt toen was er een zaadje dat al een wortel had van ongeveer een cm. Een zaadje had ongeveer een halve cm. Een zaadje had slechts een kopje van 1 a 2 mm. Ik heb 2 dikke potten gevuld met normale tuinaarde plus hydrokorrels. Ik laat ze binnen in de keuken achter het raam ontkiemen en ietsjes groeien dan mogen ze naar buiten, in een tuin op het zuiden. Hoe doe ik een foto erbij? :-)
  4. Misschien ben je wel (ik ben geen dokter hoor, en niet boos worden) hartstikke verslaafd aan wiet. Je lichaam vraagt om wiet en dat uit zich in een vorm van herrie in je hoofd. Misschien moet je echt eens gaan minderen, iedere dag minder blowen. Totdat het helemaal niks meer is, kijken of het helpt.
  5. Je kan ook altijd nog bij Wietstok gaan halen.
  6. Shabab in Utrecht aan de Vleutenseweg is zeer oplichterij, als je een voorgedraaide haalt zit er niets in en als je gewoon haalt dan is het super slechte kwaliteit. Daarom zal het wel zo goedkoop zijn.
  7. Hier ook, mijn ouders weten het niet en ben ook echt niet van plan om het ze te gaan vertellen. Ik wacht wel totdat ik mijn rijbewijs heb, dan vertel ik het ze wel.
  8. Gewoon met tabak in een vloeitje.
  9. Ø-Deep

    Ww autoflower

×
×
  • Create New...