Jump to content

sterredag

Members
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutraal

About sterredag

 • Rank
  Groentje
 • Birthday 08/18/1976

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Achterhoek
 1. [#404] Sorry, we could not locate the page you are requesting to view. Please click here to return to the community index Ben toch benieuwd wat daar in stond.
 2. 4-7 geplant 9-7 opgekomen 17-7 lengte steel 4,5 CM
 3. sterredag

  sterredag

  voor kweekverslag
 4. Ivm weekje afwezigheid niet eerder kunnen posten. maar 5 dagen na het planten is het zaadje opgekopmen. Kortom: 4-7 geplant 9-7 opgekomen
 5. Lijkt zo, is alleen de bovenlaag, trekt erg snel weg, ik had net water gegeven vanwege het overzetten en te zorgen dat de aarde goed bij elkaar zou komen na dit overzetten. Ik doe altijd ruim water geven in de grote pot, omdat het water snel wegzakt en het dan niet te snel te droog wordt in de zon.
 6. Oke, aangezien ik het zaadje pas geplant heb, de aarde goed vochtig was en dus redelijk compact in het bakje, heb ik besloten om het beter gelijk nu in de grote pot te doen. Ik kon de aarde redelijk stabiel, zonder uit elkaar vallen uit het bakje halen en zo in zijn geheel in de grote pot stoppen. Wat aandrukken eromheen weer en voilla. Nu hopen dat er idd nog niks ontkiemt was, maar er is nog geen 24 uur voorbij nadat ik het zaadje in het potje had gestopt.
 7. Ah oke, dat had ik nog nergens gelezen. Wat is daar de reden van?
 8. Nu ik voor het eerst zaadjes heb geplant en op laten komen en wat aan het testen ben, vond ik het wel tijd om ook kweekverslag bij te gaan houden. Mijn vorige autoflower ligt nu te drogen, en er staat nog een niet autoflower in de tuin, maar weet niet meer wanneer ik die geplant hebt. Gisteren dus nieuw zaadje geplant, de cheese autoflower <-- klik voor meer info Geplant op: 5-7-2017
 9. lol lokale growshop?? whahahaha. Dat was leuk als ik nog in Rotterdam had gewoond Oke dus die strek komt dan door te weinig licht. hoewel ze hier wel voor het raam hebben gestaan (op het zuiden) is dat dus blijkbaar te weinig, en komt dat door te vroeg inzaaien. Ja daar kan ik wat mee, daar ken ik rekening mee houden. Autoflower is puur een test, ben er benieuwd naar, dit omdat ik deze dus blijkbaar ook kan gebruiken voor binnen of buiten normale seizoen.
 10. ooo, dat is puur geselecteerd op 1 autoflower (en letten op THC en DBC verhouding) en 1 niet autoflower en de beste THC en DBC verhouding. thats it eigenlijk @ Elpredatoror Ja vanavond gaat het al vriezen, ze gaan dan naar binnen.
 11. bijvoeden is haalbaar. lol wat een experiment zo zeg. Dan zeggen ze dat het een onkruid is. Lol.
 12. Ik heb ook wel veel gelezen in het verleden, maar werd helemaal dol van allemaal verschillende meningen en informatie. Werkt niet zo goed samen met mijn "handicap" Dus vandaar maar gewoon aan de gang. autoflowerplantje laat ik dus gewoon staan, even beschermen tegen dier en kind dat dan weer wel andere plantje kan ik dus steunen of ingraven of ophogen. Arghhhh (kijk dat is wel weer mijn probleem 3 verschillende meningen en ik moet dan als leek gaan kiezen ) maakt niet ik kom er wel uit. Vooralsnog zijn de blaadjes niet meer gaan hangen in de loop van de dag.
 13. Kuiltje potgrond, daaromheen oudere aarde uit de tuin, waar wat zand tussen kan zitten. Eigenlijk heb ik de grond/aarde waar vorig jaar de tabaksplanten in gegroeid zijn gebruikt om de grote potten te vullen. Toen een kuiltje gegraven daar potgrond ingedaan en daar de inhoud van het stekbakje (met potgrond) daarin gedaan aangevuld met potgrond beetje van de oudere aarde eroverheen. Aangezien ik dit nog nooit gedaan hebt en ik van mening ben dat je al doende leert en van je fouten beter leert dan mega inlezen in 600 verschillende meningen, wou ik het voor nu zo simpel mogelijk houden. Baal er gewoon van dat die ene nu geknakt is. Ze werden al steviger dat merkte ik echt.
 14. Hij staat al in een grote pot, wat is het verschil tussen dieper ingraven of ophogen? Zoveel ophogen lijkt me erg lastig, komt dat niet eigenlijk op hetzelfde neer?
 15. Wat houdt dat precies in veel te vroeg? Anders gezegd, wat is het bij veel te vroeg wat dit effect geeft? De ene is prozac (geselecteerd op verhouding THC, DBC) dat is dit plantje. Het andere plantje is een autoflowering. Ik kan ze dus tot bijna aan de blaadjes in principe ingraven?
×
×
 • Create New...