Jump to content

sterredag

Members
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutraal

About sterredag

 • Rank
  Begin z'n weg te vinden
 • Birthday 08/18/1976

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Achterhoek
 1. grootte is natuurlijk geen maatstaaf, als ik alleen nog maar doorzichtige trichomen heb is omhalen compleet nutteloos, of de plant nou 10 cm groot is of 4 meter. Inmiddels is hij om trouwens! En tijdens het knippen wel meer amber trichomen gezien. We gaan het merken als het droog is.
 2. thx voor de oplettendheid. Maar niks aan de hand daar. Alle blaadjes daaromheen zitten muurvast.
 3. Nog een paar foto's (nu het daglicht is) van hoe de plant erbij staat in het algemeen. Hij heeft geen hele grote super dikke toppen (wat wel fijn is) Kortom er komt wel redelijk wat lucht bij. Nu de ochtenddauw weer verdwenen is, is de plant ook droog. Wel heb ik nu op wat onderste takken achterin een beetje amber ontdekt. Er komt al een tijdje een heerlijke citroenachtige geur vanaf en plakt ontzettend. Maar geen idee dus wat voor soort het is ook.
 4. Deze toevallige buitenplant (eigen oude zaadjes kwamen niet op, deze gevonden in een zakje van de shop wel!!) is onverwacht mooi uitgegroeid, maar nu worden de dagen en nachten kouder, met snachts temperaturen onder de 10. Maar ja, ik zie nog amper/nagenoeg geen amber. En nu twijfel ik wat ik moet doen ivm weersomstandigheden, hopen op het beste en eruit halen, of toch nog even een paar weekjes afwachten? De plant staat nagenoeg droog ivm de vele regen (partytent eroverheen, krijgt bij zon overdag ook nog wel iets van zon wat onder de partytent doorkomt. Grond is niet te nat, ook niet droog. Ik weet dat de foto's niet het allerbeste is, maar dit was het beste wat ik ervan kon maken met mijn telefoon en met mijn telefoon door de microscoop heen. Foto van de plant is van 22 september, inmiddels zijn de grote bladeren er wel af voor het grootste deel.
 5. [#404] Sorry, we could not locate the page you are requesting to view. Please click here to return to the community index Ben toch benieuwd wat daar in stond.
 6. 4-7 geplant 9-7 opgekomen 17-7 lengte steel 4,5 CM
 7. sterredag

  sterredag

  voor kweekverslag
 8. Ivm weekje afwezigheid niet eerder kunnen posten. maar 5 dagen na het planten is het zaadje opgekopmen. Kortom: 4-7 geplant 9-7 opgekomen
 9. Lijkt zo, is alleen de bovenlaag, trekt erg snel weg, ik had net water gegeven vanwege het overzetten en te zorgen dat de aarde goed bij elkaar zou komen na dit overzetten. Ik doe altijd ruim water geven in de grote pot, omdat het water snel wegzakt en het dan niet te snel te droog wordt in de zon.
 10. Oke, aangezien ik het zaadje pas geplant heb, de aarde goed vochtig was en dus redelijk compact in het bakje, heb ik besloten om het beter gelijk nu in de grote pot te doen. Ik kon de aarde redelijk stabiel, zonder uit elkaar vallen uit het bakje halen en zo in zijn geheel in de grote pot stoppen. Wat aandrukken eromheen weer en voilla. Nu hopen dat er idd nog niks ontkiemt was, maar er is nog geen 24 uur voorbij nadat ik het zaadje in het potje had gestopt.
 11. Ah oke, dat had ik nog nergens gelezen. Wat is daar de reden van?
 12. Nu ik voor het eerst zaadjes heb geplant en op laten komen en wat aan het testen ben, vond ik het wel tijd om ook kweekverslag bij te gaan houden. Mijn vorige autoflower ligt nu te drogen, en er staat nog een niet autoflower in de tuin, maar weet niet meer wanneer ik die geplant hebt. Gisteren dus nieuw zaadje geplant, de cheese autoflower <-- klik voor meer info Geplant op: 5-7-2017
 13. lol lokale growshop?? whahahaha. Dat was leuk als ik nog in Rotterdam had gewoond Oke dus die strek komt dan door te weinig licht. hoewel ze hier wel voor het raam hebben gestaan (op het zuiden) is dat dus blijkbaar te weinig, en komt dat door te vroeg inzaaien. Ja daar kan ik wat mee, daar ken ik rekening mee houden. Autoflower is puur een test, ben er benieuwd naar, dit omdat ik deze dus blijkbaar ook kan gebruiken voor binnen of buiten normale seizoen.
 14. ooo, dat is puur geselecteerd op 1 autoflower (en letten op THC en DBC verhouding) en 1 niet autoflower en de beste THC en DBC verhouding. thats it eigenlijk @ Elpredatoror Ja vanavond gaat het al vriezen, ze gaan dan naar binnen.
×
×
 • Create New...