Jump to content

Pablo2k1

Members
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutraal

About Pablo2k1

 • Rank
  Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ah ok! Ik lees overal 12/12 alsof er geen speling is. Dankjewel!
 2. Ja zo ongeveer wel. Maar (vergeef me deze beginnersvraag) betekent minder dan 12 uur donkerte niet dat de plant teruggaat naar de groeifase?
 3. Nee. Geen enkele optie helaas. Ik wou dat het anders was, maar dat is het helaas niet. Ik wil eigenlijk gewoon weten of het echt schadelijk is voor een wietplant in bloei om een uur of 60 in het donker te verblijven, of liever in een hoekje met een paar uur zon per dag en verder 's nachts donker. Ik woon overigens in het zuidelijk halfrond en dus zijn de dagen hier iets langer. Maar helaas is er (op een kwartiertje na) geen 12 donkerte.
 4. Niet een lamp die ik in de tent kwijt kan nee
 5. Helaas niet nee... Maar twee dagen in het donker is dus geen probleem?
 6. Hallo allemaal, Mijn wietplant zit in de tweede week 12/12. Nu zit ik met de volgende situatie: ik ga zometeen 2 dagen weg en mijn lampen zijn kapot gegaan (geen tijd om vervanging te regelen). Is het een probleem als ik de bloeifase voor ongeveer 60 uur onderbreek? Daarmee bedoel ik dus de plant in deze 60 uur volledig buiten de tent te laten staan (wel binnenshuis) en deze weer op 12/12 te zetten bij thuiskomst. Bedankt alvast!
 7. Hallo allemaal, Ik heb een dag of 5 geleden mijn plant gesupercropped wil eigenlijk zsm overgaan op 12/12. Moet ik eerst wachten totdat de plant hersteld is of is dat niet nodig? Doe voor de rest alles au naturelle. Het is meer een hobby dan echt voor de optimale opbrengst (alhoewel dat natuurlijk mooi meegenomen zou zijn). Bvd!
 8. Hallo allemaal, Graag zou ik willen weten of er een toegevoegde waarde is aan het leggen van aardappelschillen in de aarde waar ik de wietplant in heb staan of is dit juist af te raden? Bedankt alvast! Paul
 9. Ik kweek 'm binnen en alleen met zonlicht (het is voor eigen gebruik) dus ik denk dat de lichtbron te ver weg is.
 10. Zo makkelijk ligt dat helaas niet. Wat ik niet snap is dat het blad duidelijk overeenkomt met het blad van Ruderalis (zie link), ik stoned word van de wiet waar dit zaadje bij zat, maar Ruderalis erg weinig thc heeft.
 11. Dat snap ik dus niet want het zaadje zat in de wiet die ik altijd laat halen. Weet niet wat voor soort dat is, maar word er wel goed stoned van.
 12. Het is een vrouwtje. Jij denkt dus aan een hybride?
×
×
 • Create New...