Jump to content

neodrol

Members
  • Content Count

    19
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About neodrol

  • Rank
    Groentje
  1. Ha ok, je gebruikt beide fans dus als uitlaat als ik me niet vergis. ik dacht dat het om een in- en uitlaat ging. Ja ik had een buisventilator gevonden van 300+m³, ik denk dat ik me dat ga aanschaffen.
  2. Hey, ik zag in je vorige topic dat je 2 afzuigers gebruikt van 105m³ en een koolstoffilter van 130m³ dacht ik. Hoe zit het dan met de temperatuur in je hokje, weet je hoe hoog hij is? En hoe zit het met de geur, ik ben namelijk geintresseerd in een soortgelijk hokje maar dan met zo weinig mogelijk geur. Ik las op sommige plaatsen dat je filter meer debiet moet hebben dan je zuiger of is dit verkeerd?
  3. Hallo, ik ben van plan om een kastje te maken met daarin een hps 250w. De vraag is of ik hier voor een relais nodig heb, of dat ik deze direct op de timer mag aansluiten. Ik ben wel van plan om met een goede timer te werken uit de growshop zoals een omnitrix van legrand ofzo, dus geen timer van de zelfbouwmarkt. Ik heb niet echt een idee van de startspanning, startstroom. Ik dacht voor deze kast aan 2 afzuigers van 107m³ en een filter van 100m³, dit lijkt me genoeg of niet?
  4. lol die buble gum ziet er gewoon weinig uit, keb het nagewogen en het klopt
  5. De zaadjes heb ik al, nu tijd om deze week aan de kast te beginnen. Ik heb dus een in hoogte verstelbaar systeem ontworpen met daarop 6 lampen van 18w, tijdens de groei laat ik 2 lampen kleur 33 branden, tijdens de bloei komen er nog 4 bij van kleur 827. Ik ga in de kast 3 planten zetten, in potten van 4l de kast gaat ongeveer 60 op 60 zijn en 1m hoog
  6. welke starters heb je dan juist nodig? ik dacht dat je per lamp er parallel over een starter van 18w moest zetten
  7. //EDIT onnodig quoten, meer info? hier niemand?
  8. dus als ik het goed begrijp moeten 2 kleinmazige metalen houdertjes met daartussen actieve kool het doen, als ik op het kleinste houdertje een buis aansluit die loopt naar de ventilator van een pc, die alle lucht zuigt door de kool naar buiten? Moet de ventilator dag en nacht draaien of enkel tijdens de lichte uren? Hoeveel zou ik met deze setup van 1 of 2 planten op zen minst kunnen afhalen het gaat hier om deze planten: greenhouse seeds the doctor female Genetics: Great White Shark, South Indian, Super Skunk. Effect: very strong indica with instant body effect, stoned and very long lasting. Flowering indoor: ready to harvest in 8 weeks. An extra week will give amazing resin and a sweeter taste. Yield up to 800 gr/sqm. Flowering outdoor: ready around the end of September in the Northern hemisphere; or around end of April in the Southern. Yield up to 1200 gr/plant. THC: 18.4% CBD: 1.1% CBN: 0.4%
  9. Zou ik een beter resultaat kunnen halen met tijdens de bloei 2 keer 18w 827 verticaal, 2 keer 18w kleur 33 verticaal en 2 keer 15w kleur 827 horizontaal boven de plant(en verstelbaar in hoogte). Zou het ook niet beter zijn om te werken met 2 planten onder scrogg, waarbij ik mijn kastje iets groter maak, iets van een 100cmx52cmx48cm? Ik zou deze lampen willen laten opstarten met een 3500w tijdsklok is dit een probleem of moet ik een relais gebruiken?
  10. //EDIT onnodig quoten, meer info? hierwaar kun je in godsnaam actieve kool halen?
  11. //EDIT onnodig quoten, meer info? hier Ik vind dat topic blijkbaar niet, wat ik wel vind is informatie over geurdodende sprays, hoe doen die het?
  12. nog iets, een filter is dat echt nodig voor 1 plant, hij gaat bij me op kot komen staan
  13. //EDIT onnodig quoten, meer info? hier de reden voor tl is gewoon omdat ze heel goedkoop zijn in aanschaf, en ik voor bloei en groei dezelfde kast wil gebruiken en hier niet te veel wil aan veranderen. Ook heb ik geen zin om veel te veel rond te kijken naar allerhande kweekmateriaal, tis gewoon om er eens lessen uit te trekken.
  14. Goedeavond, ik had een ideetje om een kastje te maken met grondvlak van 40x40 en hoogte 1-1.2m nu zou ik 4 18w tl-lampen willen steken in de hoeken(verticaal), tijdens de groei namelijk tl 33 en daarvan 2 vevangen door 830 in de bloei. bovenaan zou ik 3 827's van 8w willen steken die ik in hoogte kan veranderen, dit voor tijdens de bloei. Dit is slechts voor 1 plant, dus maakt het volgens mij niet uit dat de kast niet heel breed is. als luchtaanvoer en afvoer gebruik ik 2 pc koelers. Alles gaat in tijd geregeld worden door een tijdsklokje. wat denken jullie er van?
×
×
  • Create New...