Jump to content

Acid_dd

Members
  • Content Count

    34
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Acid_dd

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden
  1. Acid_dd

    My First Sony

    Footooows..
  2. Andere nl; PS3!! Heeel vet, alleen nog maar weinig spellen, maar dat komt vanaf Oktober geloof ik wel weer goed..
  3. Check this out... Godbudje.. 7 weken bloei.. Up close and peronal.. Nog niet zo geil als Peaches, maar met m'n Sony Cybershot vind ik het nog aardig knap.. Hij is alleen ge-resized.. Niet verscherpt of iets dergelijks.. Mag er wel wezen toch!?
  4. Ik probeer ze altijd te versieren, praat dus ook tegen ze, met goedkope pick-up-lines enzo.. (Kom je hier vaker?? <> Heb je een vuurtje voor me?? <> Met of zonder condoom??) Maar sinds ik speciale(re) soortjes ben gaan doen, doen ze een stuk moeilijker... Kijken niet meer eens om naar me... Het enige wat ik terug krijg is:"Kom maar terug als je denkt dat je me kunt betalen" en "Als je 30 en gevuld bent, mag je me een drankje aanbieden." Altijd hetzelfde met die sletten.. Greetz Acid..
  5. @ Whazzup... Ik zeg:"Octrooi, trademarken en verkopen die zooi!! Heel snel die plaatjes eraf trekken want anders snappen ze het dalijk allemaal zelf" Damnz.. Een ingeving kan ieder moment komen..
  6. Jezus Christ Peaches.. Dat is nou echt groene porno!! Kun je niet een keer bij mij een fotoshoot komen doen met m'n dames!?!?! Respect!
  7. @ Peaches.... Very VERY nice.... Lekkere pic zeg!!
  8. Mijn GodBud(BC God Bud "BC Bud Depot" God X Hawaiian X Purple Indica).. Einde week 3 bloei.. Dacht zelf dat het er wel aardig uitzag.. Sta heeeeeelemaal versteld van de bladgroei, maar de close-up ziet er ook lekker uit.. Alleen ge-resized, niet scherper gemaakt of iets dergelijks..
  9. Vraagje?!??! Moest je na het arriveren eerst je "rollies" nog ff laten ademen, of trekt de geur/smaak er niet in??! Greetz: Acid..
  10. Respect Rob69! En idd, laat ze eerst maar eens echte boeven gaan vangen! En geen half werk leveren met een delegatie uit Den Haag... Er is daar gewoon (nog) NIKS aan de hand..
  11. WOW!! Ik ben hier nu ff een uurtje bezig om de kwijl en jaloezie uit m'n toetsenbord te vissen he!
  12. Ben geen blower, nooit geweest ook, alhoewel ik natuurlijk ook in mijn schooljaren wel eens groen-en-geel op het plein stond en daarna een les in 2 minuten deed omdat ik de rest gewoon "semi-aanwezig" was... Ben ook geen voorstander van wat voor soort drukkend middel terwijl je met je stuur in je handen zit, maar kan wel zeggen dat een doorgewinterde blower vaak beter rijdt wanneer er een donker wolkje z'n longen is gepasseerd dan wanneer diegene broodnuchter aan het rijden is.. Kijk, dat het dan eigenlijk hetzelfde is als een alcoholist die beter functioneert wanneer er een halve liter Jenever in zit dan wanneer hij of zij alleen nog aan de alcohol-vrije doorzichtige vloeistoffen (water) heeft gezeten, praten we ff niet over, want dat wordt een heel ander topic.. Ik vind zelf dat je rijden met je volle verstand moet doen, en dat je dat uiteindelijk dus alleen moet doen wanneer je je helemaal fit voelt. (Ja, je mag best wel helemaal naar de klote zijn van je werk, dikke neukpartij, lekker potje voetballen enz enz.) Uiteindelijk beslis je zelf of je wel of niet in staat bent om te rijden, en blow je al zo lang/vaak dat je van een jointje meer of minder niet meer of minder toerekeningsvatbaar raakt, is dat al een discussiepunt, maar wel 1 die je met jezelf moet voeren. En kun je gewoon de auto instappen, want dat gaat dan immers wel aardig.. Acid
  13. Spint was gezien en wordt aan gewerkt!! Heb alleen zwaaar ruzie met die kleine teringratten!
  14. Ik moest het ook maar ff proberen.. Kan beter, maar it's a start..
  15. Praat me helemaal waus tegen die meiden. Doe m'n best, weet niet of het wel die kast is hoor!! Ik doe alles namelijk op gevoel!!
×
×
  • Create New...