Jump to content

Blacka

Members
  • Content Count

    35
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Blacka

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden
  • Birthday 12/28/1988

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Location
    Geina
  1. Niet veel waar ik meestal haal kost het al snel 15 euros.
  2. Sarasani heeft zeer goede wiet Crystal mountian is zeer aan te raden Shebab is de power en haze ook prima Koffiedik heeft lekkere White-Widow Bordeax kan ik je Jack Herrer aan raden White widow ook wel 208 heeft idd lekkere 12,5 pp zakken Break is inderdaad helaas dicht die had nog de beste White Widows maar ik hoorde dat je illegaal boven kon halen ofzo Zanzi heeft ook wel lekkere wiet vlakbij shabab en idd sahara is goed. Smartshop Mastmind ofzo zit vlakbij koffiedik bij het neude.
  3. Het is Zuen dat marrokanen gebruiken spreek het uit als Zjuen net als het nummer van THC 100% Zuen. P2 normaal zeg je dan pitoe (2 in het engels maar gewoon P-2 zeggen is ook wel grappig.
  4. Die zijn er al lang hoor, suikerriet floei, smaakt een stuk anders ik vind het niet lekker maar het ziet er wel grappig uit.
  5. Of een blundje brand bij mij ook altyd perfect.
  6. Zeg dat je naar een vriend gaat die ze helemaal niet kennen en waarbij ze onmogelijk in contact kan komen omdat hij bv naar andere school al is en hij woont in ene plaats naast je. Ik heb zelfs een keer midden in de nacht was een vriend van me net klaar met werken en hij had geen wiet en ik wel ik zei dat een vriend scooter pech had achter ons huis en dat ik em ff ging helpen omdat ik dichtsbij woon .
  7. Ga met ze 3en springen op een trampoline ofzo bij ons hebben zo ook 3 stafen met een band onderin waar je op kan staan en die dan heen en weer bewegen en als de 1 springt gaat de ander de lucht in ik blow al 3-4 jaar en ik krijg daar kapot harde lachkick van
  8. Blacka

    Busted!

    Ik ben 2 maal letterlijk door een leraar gesnapt en wel 100x stoned in de klas gezien, me ouders hebben me ook meerdere malen gesnapt in de 4 jaar dat ik blow alleen het ergste was toen ik net was begonnen met blowen was ik in een illegale coffeshop en je voelt het natuurlijk aankomen het arrestatie team kwam binnen ik was pas 15 ofzo en schrok me de pleuris in, me ouders naar het bureau natuurlijk en heel gezeik uiteindelijk thuis over me heen.
  9. Blacka

    Thc Sterkte

    White Widow heeft een thc gehalte van 14 % Ze zeggen dat in Sarasani in Utrecht dat hun beste wiet Amnesia 34% thc gehalte heeft, hij smaakt anders dan alle wiet die je eerder heb gerookt en hijs ook een stuk stoneder maar 34 % brengt mij ook aan het twijfelen.
  10. Ik heb 4 grote joints meegemaakt 2 met 35 euro wiet 7 gram. 1 met 45 euro wiet 9 gram. 1 met 30 euro wiet 6 gram. 1 van de 7 gram was een 7 tipper, 6cm doorsnee en 25 cm lang. de ander was een 4 tipper 2,5cm doorsnee en ruim 2,10 cm lang. degene met 6 gram die was ook een 4 tipper met 2,5cm doorsnee en 1,85cm lang dees hadden we in de waterpijp gedaan. en de 9 gram was een 9 tipper met 6cm doorsnee kon je amper in je mond doen en ging direct door naar je longen hij was ook zon 20 cm lang. Helaas hebben we er nooit fotos van genomen.
  11. Blacka

    Pauze

    Zolang je iets te doen heb valt het zeer mee, ik blow nu 3 jaar elke dag en ik stop ook wel is een weekje en soms een maandje en zolang je iets te doen heb is het geen probleem maar heb je vakantie en ben je de hele dag nix aan het doen word het zeer lastig.
  12. Blacka

    Wiet Kopen

    Als je ouder lijkt en alleen komt halen dan heb je kans dat ze je ID niet vragen en je hebt ook geen kans gepakt te worden omdat je er maar een minuutje bent en anders meerderjarige of een straatdealer zorg wel dat je uit betrouwbare bronnen heb gehoord dat het betrouwbare wiet is.
  13. je haalt me de woorden uit de mond, alleen is het bij de meeste van me vrienden hebben ze dan zin om te stoeien en te sparren en ik nooit. Maar heb je ook niet dat je te diep op dingen ingaat? of zelfs gaat doorfantaseren over het onderwerp.Ik wel meestal
  14. Ik draai een halve gram wiet in een joint als ik met andere rook en ook in me eentje alleen met andere is de joint in 10 minuten op en anders in 60 minuten, hasj doe ik in de zelfde verhouding heb alleen geen idee hoeveel gram het is. Maar hoeveel gram zit er dan in de 10tjes die je haalt?
×
×
  • Create New...