Jump to content

skywalker

Members
 • Content Count

  64
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About skywalker

 • Rank
  Hang hier wat rond lid
 1. Vel gele puntjes (op het blad) krijg je niet van over of ondervoeding.(dacht ik) En hij geeft al voeding dus kan het bijna niet zijn. Kleine gele puntjes op het blad eerst kijken naar spint. Klein gele puntjes aan de punten van het blad zou overvoeding zijn. Blad licht groen/geel is ondervoeding. Een foto doet wonderen. gr.Sk.
 2. Hele mooie opbrengst Pitt,en dat het je goed zal smaken. Hoe heb je dat gedaan, dat drogen in kratten,ik kan er niets over vinden op het forum. Wat voor kratten zijn het, en hoeveel kratten heb je nodig. Ik gebruik m,n hok ook om te drogen en zoek een goede droog oplossing. b.v.d. en groeten Skywalker.
 3. Hoi Devil volgens mij is het spint kijk onder je bladeren, en meteen verdelgen. Het zijn piepkleine beestjes dus goed zoeken (vergrootglas). Ze zuigen het sap uit je blad vandaar een geel puntje. groeten en succes Sk.
 4. @ Taw ik bedoel de voeding biobizz ,biogreen ,plagron, bac ,canna.Allemaal hebben ze een biolijn maar is hier ook een certificaat voor? En is het allemaal wel echt bio?Misschien hoort het wel niet in dit topic maar gaat wel om een certificaat.
×
×
 • Create New...