Jump to content

Tapawingo

Members
  • Content Count

    92
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Tapawingo

  • Rank
    Hang hier wat rond lid
  • Birthday 09/27/1961

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Interests
    Paranormale zaken, mijn slavin(nen), mijn kinderen, schilderen, mediteren, paard rijden (voorheen want dat gaat niet meer :-(.<br /><br />Tapawingo_Sheth_she_n_zh (Tapawingo betekend Veilige Huis/Haven, voor diegene die het willen weten)<br />En dat is mijn huis ook, zelfs voor de portiekdeur, lift, gallerij, deur overal cameras, wat wel moet in deze tijd, heb altijd gezegd Big Brother is Always watching us, whatever we like it or not......................<br />Ze weten hoe laat Ik thuiskom en ook wegga, als ze dat willen, en niet alleen hier, maar gebeurd meer dan meeste denken en beseffen.<br />Welk privicy denken jullie dat jullie hebben ............<br />(((Geen enkele als de O/overheid dat wil)))<br /><br /><br />Nu sind ik hier kom weet ik dat ik mensen kan gaan helpen zie url, want buiten mensen van de patientenvereniging kan ik dus andere helpen, zie hier advertentie die ik heb geplaatst<br /><br />http://www.marktplaats.nl/index.php?url=http%3A//contacten.marktplaats.nl/advies-en-oproepen/57699298-zoek-medicinale-cannabis-gebruikers-voor-stichting.html%3Fadcode%3D9e7c38cdea0b816bfe8830098067e464<br /><br />http://www.wietforum.nl/Legaal-Wiet-Kweken-1ste-Doorbraak-t20043.html<br /><br />Want niemand kan me verbieden andere te helpen........, en nu ik vanavond stukje las op forum heb ik besloten om te juichen en alles af te wachten.<br /><br />Wist wel dat er in vorige eeuwen jacht gemaakt werd op mensen die zich met paranormale zaken bezig hielden, deze werden verbrand destijds, maar had verwacht dat men nu geen jacht meer zou maken op deze mensen, maar niets blijkt minder waar, merk het dagelijks ook hier.<br />Zelfs hier worden berichten weggehaald, ik bedank iedereen die echt de intentie had/heeft om me te helpen, en dan weg bericht, zelfde als ingekorte naam van me en meer.<br />Geeft men ergens een mening over wat inruist tegen mening opvatting andere dan ben je je bericht kwijt, of gaat men aanvallen via hun eigen naam dan wel andere naam, want mij is opgevallen dat vele hier , ook vele namen hebben.<br />Dat is niet met de reden dat men hier beperkt word qua reacties.<br />Maar om de evenal zeer duistere redenen, waarvan ik er wel meedere weet en nog meer kan bedenken.<br /><br />Matheüs 7:1<br />Matheüs 7:2<br />Matheüs 7:3<br /><br />Hail H. I. M. (Hij is de enige die kan oordelen en iedereen ter verantwoording zal roepen als de tijd er is, en dat is iets wat machtiger is dan de mensheid, en hoe je het wilt noemen, maakt niet uit) H. I. M. <br /><br />Jah Love Quide and protect<br /><br />Merk ook dat er vele mensen zijn die vele namen en inloggegevens hebben jammer, maar een vaststaand feit, daarom reageer ik weinig, want doordat kunnen bepaalde mensen een gesprek dwingen bijna, waar het eigenlijk niet heen zou moeten gaan ...............<br /><br />Tapawingo_Sheth_she_n_zh
  1. Ben een tijdje hier niet meer geweest, maar kwam weer even kijken, ben al jaren mediwiet gebruiker kreeg zelf 12 gram per dag voorgeschreven, maar verzekering Delta Lloyd gooide me bij eerste de beste gelegenheid die ze hadden uit de extra verzekering, terwijl wiet niet in de basis verzekering zit. Daardoor zwaar gedupeerd, plus ben niet in staat zelf te kweken, maar ben wel aan kijken en luisteren of er een kweker is die mij wil sponseren, zodat ik toch normaal kan blijven roken, waardoor ik niet 24 uur per dag helse pijnen hoef te lijden, wat men weet ook bij de pijnpoli. Dacht dat marteling en foltering direct en indirect verboden waren, maar de overheid helpt daar aan mee, terwijl in de Europese Grondwet en Grondwet en ook in de rechten van de mens staat dat dit niet kan en mag, plus dat er gewoon medicatie verkregen moet worden, waarom houden de staten-leden ( ministers, staatssecretarissen, kamerleden) zich dan niet daaraan Terwijl ze allemaal een eed of belofte hebben afgelegd om de grondwet te respecteren, alleen niemand houdt zich er aan en EU is een grote farce, deze treden daar ook niet tegen op, de grootste criminele organisatie is de overheid zelf met meer dan 1.060.000 leden.
  2. Ik als hart en long en reumapatient heb heel veel baat bij de wiet/hash, alleen de ziektekostenverzekeringen doen zeer moeilijk, ook altijd de artsen. Ondanks dat het al jaren op mijn medisch paspoort staat vermeld nu 12 gram per dag, maar door foutje van gevolmachtigde top verzekering eraf en dan ..... Nu wordt het dus niet meer vergoedt, want kwam uit de top verzekering, maar een arts vinden die het voorschrijft is al zeer lastig. Weet iemand ergens een lijst met artsen die het wel voorschrijven of is dat een idee om hier neer te zetten, zodat andere er wat aan hebben. Was bezig met vergunning te verkrijgen voor het kweken, maar dat is zeer moeilijk, nu zal een advocaat dit moeten indienen, want zit zonder wiet en veel te veel pijn. Dacht dat men in nederland niet mocht martelen, maar dat doet men zo wel indirect eerst zorgen ze voor dat de top verzekring er af gaat. Door mij al sinds april 2011 zonder inkomsten te zetten, waardoor ik nu zelfs binnenkort op straat beland omdat ik geen huurpenningen kan betalen. Zou me bijna aanbieden als beveiliger voor een plantage, want kan toch niet lopen, dan zou ik wel een badkamer hebben en weer een onderdak, ook al ben ik allergisch voor planten. Nederland had voorheen de naam voor de zorg te handhaven dat hebben ze ook naar buiten gebracht en veelal staan ze zo nu nog bekent. Men heeft dit ook geprivatiseerd en zo de verzekeringen de taak die in de grondwet staat vermeld voor rijk dan wel staat der nederlanden af te schuiven op nu verzekeraar. Jammer dat alles zo gaat en in buitenland weet men niet beter, ik ben op weg naar E.H.R.M. doordat staat der nederlanden op vele gebieden de grondwet en de europese wetgeving en de E.V.R.M. ook ernstig schaden. Mijn advocaat heeft dat al geconstateerd in 2009 en heeft dat in 2010 op papier gezet en doordat hij zelf niet de ervaring heeft me doorgestuurd naar anker en anker. Die deden niets ja na een gesprekje van nog geen half uur een rekening sturen van €150,00 excl. B.T.W. verder niets en dan gaat rijk dan wel politie verder met hun strafbare feiten. Heb daar veel bewijs van zowel op beeld en geluidsdragers, maar zelfs de burgemeester dekt alle feiten af, dat zijn de witte boorden, het ergste soort wat er op aarde rondloopt.
  3. Ik zelf ben al enige tijd gebruiker van de verdamper van evert. Ben er zeer blij mee en werkt goed, ik verdamp de hele dag door. Gebruik tussen de 7 en 15 gram per dag. Voorheen medicinale wiet voorgeschreven door huisarts, deze heeft me nu teruggebracht in eens naar 30 gram per maand. Dus tja, nu mijn leven dragelijker werdt door verdampen en voorheen roken van wiet en hash, is er nu een einde aan gekomen. Want nu kan ik hooguit me pijn verlichten naar hooguit als mee zit 3 dagen. Nu zal ik wel moeten gaan kweken, alleen zit ik dan met meerdere problemen die ik voorheen ook al had/heb. Maar de verdamper van evert te gek, werkt goed en doeltreffend.
  4. Wiet van de appotheek kost voor 60 gram €452.06 = € 7.53 per gram ipv € 6,00 maar wordt vergoedt ziektekostenverzekering en met verklaring kan je dan ook reizen en op vakantie. Dus wat is het voordeel van andere manier. Zoals een bekend nummer al zegd "Legelise It and I will advertise IT "
  5. Voor mij wordt het voorgeschreven om de pijn te bestrijden wat heel goed werkt, al gebruik ik het alleen om de pijn dragelijk te houden. Want Ik wil graag elke beweging die ik maak nog goed voelen zodat ik geen ergere klachten krijg. Wist niet dat het voor ADHD-ers ook helpt dus dan heb ik het nu voor meerdere redenen.[ Ik had dit veel eerder moeten weten had me veel elende gescheeld want door pijn ben ik best wel moeilijk geweest in relaties.
  6. Tapawingo

    Puurpijpje

    Ben zelf al veel vaker aan roken puur d.m.v. pijpje. Voor mij heeft het nadelen want de pijpjes zijn niet goed te reinigen, zelfs niet met speciale pijpenschoonmaakbenodigdheden, wat voor mij weer problemen opleverd i.v.m. overgevoeligheid van bacteriën en schimmels. Al ben ik wel voorstander van snellere werking van de wiet/hash e.d., want dan heb ik sneller het beoogde resultaat. Want nu sta ik vaak als ik ergens op bezoek ga in tuin/balkon en als ik dan draai dan duurd het veel langer, wat toen het zo koud was neit erg leuk was. Dit omdat kou en voch ook meer pijn opleverd en dat is juist waarom ik het gebruik, "pijnbestrijding"en dan wel licht verdoven. Aangezien volledige verdoving meer kan schaden doordat men dan bewegingen gaat maken die men niet voelt met de gevolgen van dien. Heeft iemand een idee welk pijpje wel goed te reinigen is want ben er in vele shops geen een tegen gekomen die hieraan voldoet.
  7. Over temparatuur heb je het dan wel over uiteinde als je het rookt, daar zijn idd. de bacteriën en schimmles gedood, maar ook krijg je als je deze normaal rookt via sig./shag toch nog binnen wat voor het verbrandingspunt zit, immers er is een weg van begin tot einde (mondstuk naar verbrenadingspunt). De verdamper is enige oplossing om dit te vermijden dan wel tegen te gaan, want dan word het gezuiverd. Alleen is deze niet toegankelijk voor iedereen, want deze word zelden vergoed.
  8. @whazzup thx voor de info, wou toch met de tijd beginnen, als ik de middelen geld er voor heb. Heb zelf er over gedacht om vergunning aan te vragen hiervoor. Voor mij is het alleen voor eigen gebruik, en zal misschien andere helpen. Maar ik verzeker je dat ik wat de uitkomt ook zal zijn van hoger beroep, ik zal beginnen met kweken. Oorzaak en Gevolg.
  9. Beste forumleden, Hierbij wil ik persoonlijk bij deze de leden die echt de intentie hadden me destijds te helpen bedanken daarvoor. Jullie weten zelf wel of jullie tot deze catogorie behoren. Hellaas is dit afgeblazen, door oorzaak en gevolg, waar ik niet verder over uit ga wijden. Zal met de tijd als Ik alles op rijtje heb zeker gaan beginnen. Overweeg zelf om een vergunning her voor aan te vragen en wel alleen voor eigen gebruik, Er is een plaatselijke politieke partij die me waarschijnlijk gaat helpen met de aanvraag ervan. Doordat ik anders toch wel dure klant ben voor de nieuwe zietekostenverzekering, want heb per 1-1-2007 de overstap gemaakt naar andere die het misschien wel gaan vergoeden. Ondanks dat ben ik zeer geintrigeerd geraakt in het kweken dat ik zeker dit met de tjd zal doen. Ben tijdje uit de running geweest door griep met daaroverheen een hartinfart dat ik een uitval had van me lichaam aan de lnkerkant. Voor mij gaat het nu al beter, want heb dat gedeeltelijk terug, en cardioloog zegd dat de uitval die ik soms nu nog heb over kan gaan, maar daar kan hij nu geen zinnig woord over vertellen en zal ik af moeten wachten. Heb ook rekening te houden dat als ik ga kweken ik door ziekte soms niet aanwezig ben en bij me vrendinnen verblijf om uit te zieken. Dus zal een systeem moeten worden dat op zichzelf kan draaien max. 4 dagen zonder tussenkomst van mij doordat ik er dan niet ben. Ook zal ik rekening meoten houden met andere ziektes en beperkingen die dit met zich mee brengt. Als ik zeker ben dat ik alles op rijtje heb, en er het geld/middelen voor heb, zal ik zeker beginnen. En zal zeker een dagboek bijhouden ervan, wat ik gedaan heb tijdens de groei ed, zodat ik altijd kan kijken na tijdje wat er veranderd dient te worden dan wel aangepast verbeterd om tot betere resultaten te komen. Heb verscheidene mensen gemaild over het probleem van mijn overgevoeligheid maar tot heden geen oplossing dan wel een advies, dus ga binnenkort op gesprek bij LUMC te leiden.
  10. kluwer bundel te verkrijgen www.shopskluwerjuridisch.nl (de uitgave die hier ligt voor me en dat is bij me vriendin heeft isbn nummer 90-13--02221-9 NUR 820-101 (maar niet gelijk bestellen want andere uitgave nieuwere ligt thuis en heeft ander isbn nummer en http://www.wetboek-online.nl/wet/Sr.html dan heb je aangaande strafrecht wat. Deze heb je ook on-line speciaal met alle daarbij behorende jurispendentie, alleen dien je wel dan te betalen per jaar een vaste bijdrage, wat voor de meeste niet relevant is want die zullen wel bij een voorkomen zich laten bijstaan door mr. . voor open universiteit http://www.google.nl/search?hl=nl&q=op...Zoeken&meta (dat is wat ik nu doe omdat ik veel tijd over hebt door mijn ziekte om te studeren, dit gebeurd meestal op bed, bank door mij). Voor mensen die het willen proberen of die studie wat is voor hen, laat maar een pm achter dan zal ik je meer info geven, want er zijn vele mogelijkheden zeker nu de open universiteit een afspraak heeft met Min. van OCW, waarin ze subsidiepot hebben voor speciale mensen). voor universiteiten http://www.google.nl/search?hl=nl&q=+u...Zoeken&meta (heb destijds toelatingsexamengedaan voor universiteit leiden om zodoende rechten te gaan studeren) Waarbij je dan wel een paar kantekening moet bij zetten: - nml de laatste jurispendentie -ook andere wetsartikelen kan je zaken mee onderbouwen dan wel afbreken (gaten of mogeljkheden binnen de Wetgeving, dan wel andere artikelen die ook van kracht kunnen zijn.......... http://www.wietforum.nl/index.php?showtopi...mp;&do=findComment&comment=227126 Back To Topic voor mij .....
  11. Ik zou andere nooit benadelen, dat ruist in tegen me gevoel/geweten/geloofsovertuiging. Ik doe alles vanuit me hart. Let them grow A/all Tapawingo_Sheth_she_n_zh 4 mij
  12. @ert Had je voorgesteld om het te komen brengen, en je kon niet. Verder ben ik tijdje uit de roulatie geweest, zoals je hebt kunnen lezen. De spullen staan er nog, en wachten totdat wij een afspraak kunnen maken. Vind het jammer dat je niet op mail reageerd en dan hier weer zo beginnen . Zodra ik weer in mijn huis ben, omdat ik nu revalideer bij vriendin zal ik weer met je proberen af te spreken. From: Mijn e-mail adres zie me profiel >To: (weggelaten wegens privicyredenen)>Subject: RE: Spullen. >Date: Thu, 02 Nov 2006 17:18:41 +0100 >Erwin, >Ben nu thuis het is 17.17uur. want kom post halen. >Want aangezien ik nog steeds griep heb, ben ik bij mijn vriendin. >Dus laat maar weten of je nog kan komen, en anders lopen ze niet weg, want >dan kom ik ze wel brengen. >Niels @neus Ik had e-mail gestuurd naar cees prive, en vind het achteraf jammer dat het op het forum terrecht kwam, zeker met alle vooroordelen van mensen. @whazzup Heb ik gedaan, en niets terug gehoord, dus heb vandaag nog maar eens gestuurd, want soms gaat het niet goed met internet, en kan niet zien of de mail is aangekomen, neem aan dat als die aangekomen was er gereageerd was, dus wacht wel af na vandaag. @voor alle andere zonder vooroordelen Misschien een optie dat een persoon eens een gesprek met mij aangaat, en dan ziet dat ik geen onzin hebt verteld, want vind dit weer door deze reactie als zeer negatief beeld, wat gevormd word door een persoon, doordat ik het anders zag dan diegene die zich had opgeworpen hier als tussenpersoon om mij te helpen. Wat daardoor door dit alles in negatief spiraal zit, en ik het tegendeel kan staven/aantonen. Zeker nu dat ik weet dat er personen zijn hier die meerdere inlognamen hebben en zodoende een gesprek een kant uit brengen waar de meeste niet op zitten te wachten. Terug naar Topic, want hoop niet dat alle topics waar in ik schrijf zo lopen, door dat een persoon een andere mening heeft dan mij, en hierdoor andere volgen, terwijl ze niet van de hoed noch de rand weten.
  13. @ Spees Cees, Lees altijd je stukken en ook op je site. @rataplan Over dit gedeelte heb ik het waarvan jij dus ook kennis hebt, de "Gibberellic Acid", en de bewerking/toepassing hiervan. Mijn engels en duits is zeer slecht, dus meeste is voor mij niet begrijpbaar. Hierover zit ik al weken (mits me gezondheid dit toelaat) te spitten wat er te vinden is. Alleen tot op heden heb ik nog niet ondekt welke dossering er gebruikt word. Ik wil me eerst op alle facetten van kweken/telen/verzorgen van cannabis verdiepen, alvorens ik me er toe ga zetten. Mede rekening houdend met de beperkingen die me gezondheid te weeg brengt. Wil alles eigenlijk weten, daarom lees ik veel en zoek na aanleiding wat ik zie hier en op andere sites verder op info die bereikbaar is te verkrijgen, zodat ik zo soms stuit op info waaraan ik nog niet had gedacht, of ook wel tot conclusie kom dat somige dingen wel logisch zijn te verklaren, me biologiecijfer was op diploma 8.4. En ik streef er altijd na om dicht bij de natuur te leven dan wel samen een te zijn.............. Ooit <=> Tapawingo_Sheth_she_n_zh oftewel Niels
  14. Strafrechtelijke reactie op druggebruik De federale regering zal een wetsontwerp schrijven waarin de drugwet van 1921 op twee punten wordt aangepast. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen cannabis en de andere illegale drugs en het begrip "gebruik in groep" (oorspronkelijk bedoeld om de opiumhuizen te bestrijden) wordt geschrapt uit de drugwet. De modaliteiten voor het onderscheid tussen cannabis en de andere illegale drugs worden geregeld in een koninklijk besluit. Tot de nieuwe wet is goedgekeurd in het parlement en de Koninklijke Besluiten zijn gepubliceerd, wat zeker nog enkele maanden zal duren, blijft de richtlijn uit 1998 onverkort gehandhaafd. De principes zijn de volgende: 1. Het persoonlijk gebruik van cannabis wordt niet langer vervolgd. Er wordt ook geen proces-verbaal meer opgesteld. Uitzonderingen: - aanwijzingen van problematisch gebruik (een gebruikspatroon dat men niet langer onder controle heeft); - maatschappelijke overlast (gebruik in aanwezigheid van minderjarigen en openbare overlast, zoals gekend uit de nieuwe gemeentewet); 2. Het invoeren, vervaardigen, vervoeren, bezitten van een hoeveelheid cannabis die niet bestemd is voor het persoonlijk gebruik en de drugsmisdrijven die gepleegd worden in het kader van de in de drugwet voorziene verzwarende omstandigheden (bijvoorbeeld gebruiken in de aanwezigheid van minderjarigen) worden bestraft. De opsporing zal zich prioritair richten op risicosituaties (cannabisgebruik in het verkeer, dealen in de buurt van scholen, concentraties van jongeren, ...). 3. Voor andere illegale drugs (zoals heroine, cocaine, XTC) verandert er niets, zij blijven verboden en er zal steeds een proces verbaal worden opgemaakt. De bruggen naar de hulpverlening worden wel verstevigd (via de justitiële case-managers). In elk parket zal een "referentiemagistraat drugs" aangeduid worden. Hij of zij zal eindverantwoordelijkheid dragen voor het gevoerde drugbeleid, uiteraard onder de leiding van de Procureur des Konings. Deze referentiemagistraten komen geregeld samen om hun beleid op elkaar af te stemmen en in te spelen op nieuwe evoluties. De lokale bestuurlijke overheden zullen, in overleg met de Procureur des Konings, een lokaal en geïntegreerd drugbeleid uitwerken. Het inschakelen van justitiële case-managers moet garant staan voor een betere samenwerking tussen de hulpverlening en justitie. Het therapeutisch advies (waarbij gebruikers onder toezicht van het parket in contact worden gebracht met de hulpverlening) zal worden veralgemeend en gefinancierd. bron http://www.gezondheid.be/index.cfm?fuseact...&art_id=328 en http://www.belgium.be/eportal/search?type=simple Voor de belgische wetgeving is na mijn onderzoek gebleken dat deze veel strenger is, alleen de opsporing staat daar op veel lager nivo. Hier pakt men de "kleine" kwekers/telers/verdedelaars al aan, terwijl men in belgie andere prioriteiten heeft aan opssporing van andere volgens de belgische wetgeving verboden zaken. http://www.belgium.be/eportal/application?...&navId=3645
  15. @Snsie Had al eerder aangegeven dat ik nog niet begonnen was, en als ik begin hou ik verslag bij. En de dokter en specialisten daar ben ik al goede klant voor, dus ik zoek die zaken niet extra op. Jammer dat er toch geen andere mensen zijn, maar misschien dat er toch nog gereageerd gaat worden. @neus Was zeker niet rot bedoeld, en als dat wel zo over komt, mijn excuses. Maar ik heb in meerdere topics laten weten dat ik nog neit was begonnen, en zou verslag maken als ik zou beginnen. Want ik moet nu zeker alles overwegen, en kijken hoe ik met beperkingen (die mijn ziektes met zich meebrengen) hoe te gaan beginnen en waar ik rekening mee dien te houden. Want ik heb uitkering en kan me geen tegenslag veroorloven. Back to Topic
×
×
  • Create New...