Jump to content

Tony90

Members
 • Content Count

  244
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

16 Positief

About Tony90

 • Rank
  Kind aan huis lid

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik had ook gereageerd hoor maar telefonisch wilde hij me niet vertellen waar het over ging. Ik was bang dat als hij het in mijn flat vraagt/verteld en hij het gooit op bijv een waterlekage in de muur en dat er in me huis gekeken moet worden ik geen uitweg meer heb. Dus was van mening zolang hij mij niet ziet kan dat ook niet gebeuren. Ik ga van de week zeker contact op nemen ben nu toch veilig nu alles weg is
 2. 8 dagen groei KLAAR. Dag 70 Bloei KLAAR Sorry guys! Behoorlijk stress gehad afgekopen 3 weken. Ontving ineens brieven in de bus van de huismeester waarin mij gevraagd werd spoedig contact op te nemen. Telefonisch wilde hij mij niks zeggen en mij persoonlijk spreken. Ik heb dit uiteraard weten te voorkomen door niet meer bij mij thuis te komen en kon dus ook niet bij me pc. (ja dome zet zoveel thuis neerzetten) Alles is gister geknipt en hangt elders te drogen dus kan weer thuis slapen en leven hahaha. Weet echter nog steeds niet waarom huismeester mij wilde spreken. In tussentijd weinig bijzonders. Wel hebben ze veel langer gestaan dat ik had gedacht. 10 hele weken hebben ze gebloeid. En eerlijk gezegd denk ik dat ze nog een week hadden gekunt. Heel vreemd. Ik heb ze afgelopen 3 weken enkel water gegeven. Al met al vind ik het een hele geslaagde kweek. Ze hangen nu te drogen met takken en al dus wegen had geen zin. Over week of 2 verwacht ik de opbrengst te kunnen melden. Het de getopte dames ook appart gehouden van de niet getopte om het verschil in opbrengst te bepalen. Zie fotos en geniet. Jullie hebben te lang gewacht op nieuws. Nogmaals Sorry. Ze drogen trouwens in een kartonnen doos van PALLET formaat. Perfecte en goedkoopste droogmanier.
 3. 8 dagen groei KLAAR. Dag 49 Bloei 15 dagen later. Sorry guys, erg hectisch en druk laatste tijd dus ben weinig op deze plek. Maar zoals jullie zien gaat alleen goed. Ik heb geen op en aanmerkingen. Penetratie van licht naar lager gelegen toppen vind ik helemaal niet tegenvallen.
 4. 8 dagen groei KLAAR. Dag 34 Bloei Weer ruim een week verder. Sorry jongens erg druk. Het gaat allemaal zn gangetje. Heb weer wat fotos gemaakt en Geen op een aanmerkingen. Ze zuipen nu 200ml per plant per dag. Behoorlijk dus. Doe nog steeds halve doseringen voeding. Temperatuur nog steeds overdag rond 27-29 graden en LV rond 35 %. Volgens mij erg laag niet? Weet niet hoe ik dit zou kunnen verhogen aangezien het voor sprayen te laat is enzo maja. Nacht temperatuur rond 21-22 graden en LV dan iets hoger. Ze beginnen behoorlijk te meuren dus heb me 2e afzuiger aangezet die draait nu 24 uur per dag mee.
 5. @dragon6521 : Deze zijn 370 watt en hangen +- 60 cm erboven. Die van jou zijn ongeveer de helft. Dus zou tussen de 20 en 30 cm aanhouden. @lostchild : Ga er op letten. Wat zie jiij als oorzaak van de verkleuring van de witte haartjes zo vroeg? Zie foto laatste update. En is het een idee de titel aan te passen naar 40x haze? Weet alleen niet hoe dit moet.
 6. Vind het wel prima aangezien de vorige draai pp was en dus nu voor het eerst haze
 7. Kan je me misschien ook uitleggen hoe je tot deze conclusie komt. Dan is het voor mij ook leerzaam.
 8. 8 dagen groei KLAAR. Dag 25 Bloei Ruim een week verder. De nachtemperatuur ligt sinds gister rond de 22 graden. De dag temperatuur ligt nog steeds rond de 28/29 graden ter hoogte van de hoofdtop maar ter hoogte van de stam is dit rond de 23 graden. Sinds deze week ben ik gestopt met vita race en Power roots. Nu bestaat voeding uit Bloom en Green Sensation. Gebruik nog steeds halve doseringen om overvoeden te voorkomen. Ze gebruiken nu ongeveer 200ml per plant per dag. Ze groeien en stuk minder gelukkig. De getopte dames zijn +-60 cm en de niet getopte +- 80 centimeter. Op de vraag van Rodje kan ik weinig melden. Heb bij de growshop pp stekken gehaald. Thats all i know. PROBLEEMPJE: Op 1 van de close up fotos van een top zie je bruine haren. Hoe zal dit komen? Verstandig om maar even enkel afgezuurd water te geven?
 9. De fabrikant adviseert de formule: 370w led staat vervangt een 600w hps dus 60 cm boven de toppen. Dan pak je een bestralings gebied van 0.90x120 m2. Bij mij hangen ze echter 50 cm boven de toppen. Wanneer je ze dichter bij hangt verkleuren de bovenste toppen en dit resulteert in albino toppen. Al ziet het er geweldig uit ben ik hier niet op uit. Hier onder een stukje daarover: Light Bleaching - most common with high-power LEDs, but can also happen poorly ventilated HPS lights that are kept too close to the tops of the plants. Basically, this is what happens when plants get too much light, kinda like how hair on top of your head can turn lighter if you spend a lot of time in the sun. ZIE HIER FOTO: http://growweedeasy....ite-bud-tip.jpg
 10. 8 dagen groei KLAAR. Dag 16 Bloei Weer een week verder. Luchtbevochtiger is er 2 dagen geleden uit gegaan. Deze ligt nu gemm rond de 50 %. De bloei is duidelijk ingeslagen. Ik heb ze toch 4 dagen geleden een beetje gedieft aan de onderkant. De niet getopte planten zijn nu +- 70 cm en de getopte +- 45 cm hoog. Ze krijgen elke dag 100ml water met halve doseringen voeiding. De temperatuur ligt zowel overdag als snachts rond de 25/27 graden. Na deze week zal de nachtemperatuur lager worden omdat ik dan minder ga verwarmen om chrolose te voorkomen. Ze hebben trouwens allemaal minimaal 7-vingerig blad nu
 11. Thanks voor jullie reacties! Volgende punt: Lees vrijwel overal dat je kunt dieven tot het eind van de 2e week bloei. Dat is aankomende vrijdag. Hierover zie je 2 fotos hoe de dames ervoor staan. Wat is jullie advies met betrekking tot dieven. Ja of nee en zo ja waar moet ik op letten. Niet getopt. 50 cm hoog. Wel getopt. 35 cm hoog.
 12. Onder 2 lampen dilago heb je uberhaupt me begin post wel gelezen met link naar vorig verslag met de setup? Hahaha . Ja kwaliteit erg goed. Verwacht uiteraard een beter resultaat deze ronde.
 13. 8 dagen groei KLAAR. Dag 9 Bloei Weinig te zeggen eigenlijk. Groeit behoorlijk dicht dat wel. Getopte planten Niet getopte planten Het is heel moeilijk te zien op de foto maar de eerste okselhaartjes zijn zichtbaar. Getopte plant Niet getopte plant
 14. Thanks! Nee dit zijn de K3 L600 lampen van fabikant KIND uit Amerika. De prijs valt mij mee. Heb je al eerder gedraaid met deze lampen en/of ben je bekend met de resultaten? Ik heb er e.e.a. over gelezen en kwam tot de conclusie dat het te duur is om mee te kweken op dit moment en dan zie ik tot mijn verbazing deze lampen voor deze prijs. Ik ben sceptisch hoe het verder zal verlopen, maar vooralsnog gaat het prima zo te zien. Ik ben benieuwd wat iemand als Wietefras van deze lamp vindt als ik zo onvrij mag zijn. Aanschaf is zeker hoog. 1 draai eerder mee gedraaid zie me begin post voor de link. kwam uit op +- 300 gr. droog. Ga dit keer zeker voor betere resultaten.
×
×
 • Create New...