Jump to content

paraat

Members
 • Content Count

  295
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About paraat

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  zuidwest
 1. Goedemiddag medekwekers, vanwege omstandigheden (ouders), wil ik nu nog een late ronde zetten, het gaat om 1 plantje. Gewoon om te kijken of het nog wat kan worden. Wat ik ga gebruiken: -Canna Terra aarde -Symbiosis -Bacto -Buffertabs -BAC Bloeivoeding. In een 12L pot. Onze plaatselijke growshop had alleen CANNA aarde, dus had weinig keus eigelijk. Zaadjes zijn 4 dagen geleden boven gekomen, foto's volgen!
 2. Als het de grond is lijkt me er vrij weinig aan te doen trouwens
 3. //EDIT Onnodig quoten, leer hier hoe we het graag willen. Bedankt voor je reactie, heb vandaag een fles canna terra flores ingeslagen en een lage dosis gegeven. Het wordt toch vrij snel erger (verkleuringen), andere bladeren beginnen het ook te krijgen, zou misschien door de grond kunnen komen? Overvoeding lijkt me niet namelijk, heb nooit iets gegeven...
 4. Geachte kwekers, Ten eerste ben ik blij dat het dit weer is, voor iedereen natuurlijk! Dus ik moest ook beginnen, kon het niet laten.. Ik heb een big bang af plantje staan, die laatst in de bloei is geschoten! Grond: Potgrond speciaal en universeel van intratuin, gemengd met wat vruchtbare kleigrond uit de achtertuin (Zeeland), er zit ook een klein beetje kalk doorheen. De plant staat in een kasje, het kasje is altijd open (pot is 12L) Alleen, nu zit ik met een paar dingetjes: De bladpuntjes beginnen te verkleuren, en de onderste blaadjes worden steeds lichter Foto's zeggen alles: het blaadje wat er het ergst aan toe is, lijkt calciumtekort. Verkleurde bladpuntjes: Beginnend hoofdtopje! Totaalshot (Note: kleurverschil in de onderste bladeren) Onze growshop is vandaag gesloten, ik ga er morgen naartoe Iemand een tip wat ik mee zal nemen voor bloeivoeding? (deze gebruik ik namelijk nog niet) Of wat de oorzaak kan zijn van dit probleem, en nog belangrijker, wat er aan gedaan kan worden? Iedereen een mooie zomer toegewenst!
 5. Geachte kwekers, Ten eerste ben ik blij dat het dit weer is, voor iedereen natuurlijk! Dus ik moest ook beginnen, kon het niet laten.. Ik heb een big bang af plantje staan, die laatst in de bloei is geschoten! Grond: Potgrond speciaal en universeel van intratuin, gemengd met wat vruchtbare kleigrond uit de achtertuin (Zeeland), er zit ook een klein beetje kalk doorheen. De plant staat in een kasje, het kasje is altijd open (pot is 12L) Alleen, nu zit ik met een paar dingetjes: De bladpuntjes beginnen te verkleuren, en de onderste blaadjes worden steeds lichter Foto's zeggen alles: het blaadje wat er het ergst aan toe is, lijkt calciumtekort. Verkleurde bladpuntjes: Beginnend hoofdtopje! Totaalshot (Note: kleurverschil in de onderste bladeren) Onze growshop is vandaag gesloten, ik ga er morgen naartoe Iemand een tip wat ik mee zal nemen voor bloeivoeding? (deze gebruik ik namelijk nog niet) Of wat de oorzaak kan zijn van dit probleem, en nog belangrijker, wat er aan gedaan kan worden? Iedereen een mooie zomer toegewenst!
 6. paraat

  2012

  big bang af
 7. yeaah boy lekker bezig weer ! Ga binnenkort ook is ff verslagje beginne denk ik (Y)
 8. netjes man (Y) kga je bigbang zeker volgen heb er ook eentje staan ben benieuwd succes
 9. @linkinpark: Hmm zaterdag misschien maar iets oogsten dan ff kijken hoe et erbij staat;) @HighLife: Tja helaas, lijkt wel of de zomers de afgelopen jaren achteruit gaan, tja doe je weinig aan. Een kas guerilla is ook geen optie haha, of je moet lowriders kweken. Bedankt, hetzelfde! Succes
 10. Haha ok bedankt ik zal et in de gaten houden Maar zoals het er nu uitziet wordt et nog niet echt zonnig de komende dagen! Maargoed, succes!
 11. Bedankt, jouw guerilla ziet er ook goed uit zeg! Dit is 1 van de UdeSkunkMix van frobanken, weet dus helaas niet precies welk soortje dit is, ze kan nog rond de 2 weken blijven staan als er niet te veel rot inkomt en het weer wat verbeterd.
 12. Je hebt veel verschillende staan ook, die purple is mooi! Op die foto eronder trouwens ook "En naast de grootste DG", zien er allebei niet verkeerd uit Alleen zonde natuurlijk dat je zowat gedwongen word om vroeg de oogsten door het weer
 13. @teahc: 5 september zijn we er weer geweest, we hebben een deel van de eerst-bloeiende plant geoogst! Tja de rot doe je weinig aan, zoveel mogelijk gaan kijken maarja met het kloteweer wat het hier is kan je dan wel 4x per dag gaan. Onze Killing Kush is wel al bezig met de bloei na dat ze een paar mooie dagen heeft gehad. Denk dat als het nodig is we misschien nog wel meer moeten oogsten als het weer zo blijft! Dit is hoe de mooiste plant (vond ik dan) er uitzag Succes allemaal!
 14. paraat

  Guerilla 2011

  Guerilla met Heribei, Denen en Killing Kush
×
×
 • Create New...