Jump to content

Marokkaan

Full member
  • Content Count

    309
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Marokkaan

  • Rank
    Volwaardig lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands

Profile Information

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

571 profile views
  1. Waarom is het geen haze denk je? Topopbouw, uiterlijk heeft niks weg van een haze. Lijkt eerder een witsoortje, maar misschien weer een nieuwe mix met het uiterlijk van een witsoortje en de smaak en geur van een haze hoewel ik dat ook betwijfel gezien bovenstaande reactie.
  2. Mooie vrouwtjes maar iets zeg me dat dat geen haze is.
  3. Logisch stekken koop je later wel bij hem, nadat je erachter bent gekomen dat het niet mogelijk is 65 stuks uit zaad te kweken ivm hermas e.d. Dus eerst troggelt hij een paar honderd euro aan zaden uit je en later blijkt hij opeens wel aan stekken te kunnen komen.
  4. Prutser hahahahahhahahahahhaha, volgens mijn gs tot wel 20% in de winter
  5. Lijkt me sterk datcoffeeshophouders in groningen bewerkte wiet verkopen. Zal wel aan je zelf liggen viezehanden? Ik weet niet hoe gevoelig wie is, maar bij hasj is het fataal. Als ik mijn handen was met zeep of gel parfum gebruik etc etc moet ik eerst 10 keer mijn handen wassen en een paar uur wachten. Parfum is zelfs zo funest dat een blokje hasj in een zakje zijn smaak kan verliezen als je 1 keer in de auto spuit.
  6. Geen schade? Kom op zeg als je van mening bent dat je je 14 jarige docher drugsgebruik moet toejuichen of haar daar bij te helpen is er toch iets niet zoals het wezen moet. Wiet is drugs, drugs moet je weg houden bij 14 jarige dochters. Een 14 jarige die door haar ouders word voorzien van drugs zal 100000 keer eerder de keus nemen harddrugs te kiezen. Het is verder heel leuk een aardig dat je dochter volgens eigen zegen goed is geindigd maar de kans dat het verkeerd zou aflopen is of was tig keer groter
  7. Reken gewoon aantal planten maal paar honderd ml per lant. Zoveel water geef je. Wat blijft liggen verdampt gewoon, kan eigenlijk niet mis gaan.
  8. Leuk speelgoed, wat zal zoiets kosten...?
  9. Nee, dan is dat indd geen optie. 1,4 is heel laag (keldertje).
  10. Waarom neem je niet gewoon 5 planten in grotere kuipen? Het verschil in eindgewicht zal vast te verwaarlozen zijn. Nu loop je als risico opgerolt te worden, dan ga je gewoon voor 80 plantjes voorkomen. De rechter kent termen als per watt e.d. niet, hij kijkt puur naar het aantal planten. Je kan dus beter 5 x 600 watt nemen en 5 planten. Dan 100 planten onder 1 x 600 watt. Ben overigens wel razendbenieuwd wat je eindresultaat zal zijn, en ze zien er goed uit tot zover.
  11. Niets, je krijgt geen straf, je wordt niet vervolgd, in het ergste geval ben je je apparatuur/planten kwijt meer niet. 5 Planten is officieel gezien niet strafbaar, doch is het proffesionaliseren ervan wel weer strafbaar (lamp, afzuiger, schakelbord). Het ironische is dat meneer de agent dit zelf niet weet (1 op de 10 misschien wel), dus is ook hij van mening dat hij je niks maken kan. Een rechter zal je niet vervolgen, en een officier van justitie zal je niet aanklagen. Dus maak je niet druk, en kwak ze lekker in je tentje neer. Verder ben je met je 5 plantjes alles behalve prioriteit voor moedertje justitia, als ze al binnenvallen is dit omdat ze denken dat er een veel grotere kwekerij zit, als ze van te voren zouden weten dat er maar 5 stuks zouden staan zouden ze bijvoorbaat al niet komen.
  12. Heeft iemand het nummer van die agent..? Voor 500 euro wil ik ook wel 17 kilo wiet kopen. Of was ze bang voor de pluk-ze-wet...?
  13. at A-T trading. Het is allemaal leuk en wel, en het ziet er eveneens heel modern en futuristisch uit, maar de kernvraag begint een beetje te vervagen. Feit blijft immers dat jullie via deze kweek willen laten zien dat het ook met extreme hitte (zomer) mogelijk is een degelijk/top- kweek te draaien. Inmiddels zijn jullie al enkele maanden bezig, en zitten we in Oktober (eer jullie klaar zijn en de dames op 12 uur mogen staan ergens halverwege November). Dus jullie draaien praktisch gezien gewoon een kweek van 12x 600 wat op 15 m2 in de winter. Dat kan zelfs zonder klimaatregelaar/koelbatterij, sterker nog, ik ben van mening dat je er nog meer lampen in kwijt kunt (ivm de winter) zonder looppad dan. Best zonde, ik volg dit project al vanaf het begin en was dan ook razend benieuwd naar het eindresultaat. Dus kort samengevat. -De zomerkweek word hartje winter gedraaid -Er staat gem minder dan 1 600 watter per m2 -Grondwater is inmiddels al behoorlijk koud -Er worden lampen gebruikt die aanzienlijk koeler zijn dan de lamp van de gem kweker. -En (maar dat kan ook liggen aan het feit dat jij weinig tijd hebt) een "gewone" kweker had inmiddels al 1 oogst gedraaid. Dus mijn vraag is dan ook in tot hoeverre kunnen we deze test nog serieus nemen....? Als je het aantal lampen per m2 nou eens opkrikt denk ik dat je de test nog kan redden. Zo niet vind ik dit (ook al haal je een gram de watt) niet bepaald een geslaagd resultaat. At greenlady, het hok ziet er verder gewoon top uit!
×
×
  • Create New...