Jump to content

michielxboxer

Members
  • Content Count

    63
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About michielxboxer

  • Rank
    Hang hier wat rond lid
  1. Kwas naar Endymion geweest was echt helemaal los.... Live zeker beter dan Angerfist naar mijn mening. Dj. Paul is idd helemaal tegek
  2. hoihoi De vraag is duidelijk;) Ik vroeg me af of alle gebruikers van wietforum diehard smokers zijn, dit valt volgens mij namenlijk wel mee. Ik zelf rook maandelijks (maar) ong. 5 gram, dit is dan meestal wel een van de sterkere soortjes. hoooi
  3. zal ik eens een goede tip geven: Fiets eens 10 kilometer zo dicht mogenlijk bij het treinspoor. Hier zijn vaak grote stukken langs waar echt niemandsland is. Ik heb een brommertje, na 15 km had ik al 3 goede plekken, en op alle drie de plekken komen dus 4 plantjes te staan, mocht er wat ontdekt worden, dan heb ik nog kans dat de rest het nog overleeft:P Succes allemaal
  4. Hallo! Ik ben alweer lekker twee maanden aan het lezen op het forum over de volgende buitenperiode. Nou was ik op zoek naar goedkope, vrouwelijke wietzaadjes. Bij alien vond ik dit: Zaadbank - Female seeds: Female Seeds Easy Sativa Flowering periode : 8 weeks Yield : Medium - maximum Harvest outdoors : Half/End September (Holland) Stability : 50% Seedtype : Feminised 95% new style sativa, NOT recommended for indoor growing. So easy outdoors ! Its all in the name, an easy new-style sativa variety for in the greenhouse and outdoors. Most of them flower under 18 hrs light and start flowering half July in Holland. There is some variation in bud shape and taste (between spicy and sweet), but all a clear sativa high. Lijkt jullie dit een goede plant? Ik ben niet zo'n kenner op het gebied van smaak, dit maakt mij ook niet zoveel uit. Het gaat mij er omdat de plant makkelijk te telen is en goed bestendig is tegen schimmels. Is deze plant goed voor ons klimaat geschikt? Wat is het verschil tussen al die planten, deze sativa ziet er echt hetzelfde uit als menig andere soorten sativa's.... Wat ik ook kan doen, is voor dezelfde prijs 20 HH zaadjes kopen. Hiervan hoop ik dan dat de helft of meer vrouwelijk wordt. Het nadeel hiervan vind ik dat ik meer ruimte nodig heb, goed moet opletten dat ze elkaar niet gaan bestuiven en dat het meer gaat kosten i.v.m. groeimiddelen. Tocht lijkt mij de HH plant een hele goeie om mee te beginnen. Wat zal ik kiezen? en wat is jullie mening over de Easy Sativa? Alvast bedankt, Michiel.
  5. Als je zelf wiet hebt + veel tijd en hasj wilt maken kan dat veel makkelijker zonder dure aankopen: Vries de droge wiet in Hak het dan in kleine stukjes Zorg dat de wiet goed ingevroren over de zeef (panty/t-shirt) gaat, als het goed is hou je alleen maar thc korrels over onder de zeef. Pak een stuk celofaanplastic, en maak er een kokertje van (1 stukje plakband erom) buig de onderkant van het kokertje om, en plak het daar nog een keer vast. De ene kant is nu dicht. Gooi het kokertje vol met thc korrels, en stamp de thc goed aan. Plak het geheel goed dicht, en rol er voor de zekerheid nog wat extra plakband omheen. Zorg wel dat de éérste laag bij de thc korrels Celofaan is. Doe veel keukenpapier om de staaf, en maak dit goed nat, dit verkomt dat het geheel verbrand. 10 minuten in de oven, papier eraf, en rollen met een deegroller. In de koelkast ermee eruit halen, weer keukenpapier eromheen, weer natmaken, weer 10 minuten in de oven. Eruit halen, papier er af, rollen, koelkast - UItpakken En je hebt je staaf hasj... prima qualiteit.
  6. Ben ik het niet mee eens, tuda is een flexe shop. silverpearl is dan ook wel een van mijn lievelings rokertjes maar toch, ze zijn zeker niet gierig. Zijn ook gewoon vriendelijke mensen daar.
  7. theoriën over: Hasj is van goede qualiteit als het goed verkruimelt'' kloppen voor geen meter. Als je je hasj twee maal aanstampt en in de oven doet is hij een stuk harder, en totaal niet minder van qualiteit. Bij de Lachende Paus hebben ze de beste hasj die ik ooit gerookt heb, en die is ook kijhard. Onzin dus, die theorie;)
  8. De koffieshop, vlak bij de meent, is mijn favoriet
  9. is volgens mij best een lekker soortje hoor, niet te ingewikkeld.
  10. 1,2,3, Rotterdam bijlandselaan, omdat je er zo achterlijk veel Hasj krijgt (10 euro hasj = 6 blowtjes) De Challenger Rotterdam: Omdat je daar voorgedraaide van 3.5 euro hebt waar je hem met z'n 3en gewoon zwaar spaced. De Koffieshop Rotterdam (klein shopje vlakbij de Meent / Trefpunt) Omdat ze daar de sterkste skunk verkopen en omdat ze het vaak al gescrumt verkopen.
  11. weetje wat para is, als je flink stronken bent, en je verstop je wiet, en je weet de dag daarna niet meer waar je het verstopt hebt.... vond ik het na een half jaar in de computerkast van mijn oude pc:)
  12. Ik begrijp echt nie twat je bedoelt, als je de vloei strak om de tip wilt krijgen, moet je gewoon een pakkie van-nelle kopen en ff lekker gaan oefenen, na een tijdje gaat het steeds beter:)
  13. wat voor vloei gebruikte je? want lange vloei is dunner, dit gaat uit als je nie zuigt, daarintegen blijft dikke vloe juist branden. Je thc vliegt spontaan de lucht in, en je krijgt minder binnen.
×
×
  • Create New...