Jump to content

jeep

Members
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About jeep

 • Rank
  zomaar een lid
 1. Vandaag is mijn grootste plant omgeknakt door de enorme hoeveelheid regen. Andere 2 staan op omknakken..... Hij was nog niet helemaal rijp....maarja nu moet ik wel..baal. Alleen.... de plant is helemaal zeik- en zeik nat..dus wat is nou verstandig?????? Ik heb m nu even ondersteboven aan mijn gevel gehangen (uit de regen) maar droog wordt ie daar niet van natuurlijk. Als ik m nu gewoon knip en te drogen hang, heeft dat kans van slagen?
 2. Allright, aangezien ik nu toch nog even moet wachten.. is het verstandig om een deel van de bladeren alvast weg te knippen? Ik hoorde van een vriend dat dat een 'groeispurt' teweegbrengt bij de toppen omdat de plant daarvan '"schrikt'', en daarna als een idioot al zijn energie in de toppen gaat steken. Klinkt goed.... maar ik weet niet of het wel klopt.. thnx
 3. //EDIT onnodig quoten, meer info? hier Holy Shit!!!!! Jij hebt wel n hele grote! cool man, ik ga gewoon nog even geduld hebben! Thnx!
 4. jeep

  buitenwiet

 5. //EDIT onnodig quoten, meer info? hier Okey..mm En hoe zit het dan met de kans op toprot.. t is zo ^^%@^^&@ nat de laatste dagen.. zou wel erg zonde zijn.. thnx
 6. yep, ik heb ze net in mn fotogalerij gezet..
 7. Ik zit zwaar te twijfelen of ik mn buitenplanten al moet oogsten, de toppen zijn nu wel lekker dik, maar niet alle haartjes zijn al 'bruin' zoal sje veel leest.. Ik maak me alleen wel een beetje zorgen of de toppen met dit natte weer niet zullen gaan rotten. Misschien kan iemand me advies geven?? Thnx!
×
×
 • Create New...