Jump to content

Dirkie1971

Members
 • Content Count

  261
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Dirkie1971

 • Rank
  Kind aan huis lid
 1. Ik ben bij kees geweest met mijn maat jeroen. Die bomen van hem zijn echt bizar
 2. @jeroen Hey je zou me zaterdag bellen als je in Town was.. Spint is opgelost het was oogsttijd, alles gemaait, geknipt en geschoren...... Ben benieuwd..... Ga nu mijn hok schoonmaken en dan bouw ik er een grondbak met drainageslang in. Tevens ga ik mijn wanden behangen met reflecterend folie.
 3. @ Tomas, ze moeten nog iets meer dan een week er is er maar 1 met spint, die heb ik appart gezet. Ik heb het meeste blad van dat ge infecteerde ding er afgeknipt. Spuiten met gif lijkt me idd niet verstandig, vergassen zou misschien een optie zijn......
 4. De massai zijn toch aapjes uit Kenia. Ik zal eens naar de Praxis rijden.
 5. Nou en of, ik wordt gek van alle ellende, spint in mijn plante, paar maanden geleden aanrijding gehad, gisteren een brief gehad dat het niet gedekt is dus ik kan 1500 euries op gaan hoesten, kenkerzooi! En ik kwam er al 3000 te kort. Het wordt steeds fijner, het leven.....
 6. Hoi Jeroen, ik heb een heel hectisch weekend achter de rug, pffff (heel de week om uit te rusten). Vanavond ga ik dat eerst eff doen. De kleinste van de 5, tevens drager en verspreider, heb ik het doodsvonnis gegeven. hahahahahha (ik had nix meer te roken)
 7. Morgen komt mijn maat Jeroen me van die pleuris beesten afhelpen!
 8. Hoi Jeroen, De temperatuur is met de 600 watt lamp weer helemaal goed min temp 22.0 max temp 28.9. 1 plant groeit lekker door, maar de oorzaak van de stilstand bij de rest is me wel duidelijk: Spint. Het cadeautje van de stekkenboer, kutzooi. Wat een ellende, ik heb er echt een nacht slecht van geslapen. Deze ziet er nog wel redelijk gezond uit, de topontwikkeling blijft doorgaan. De ziekenboeg Volgende keer op ZAAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Double Fun!!!)
 9. Hoi ik heb zelf spaanplaat, maar heb nergens last van. Een maat van me kweekt al 3 jaar de lekkerste wiet uit een hokkie van spaanplaat! Dit soort dingen worden vaak erg overdreven, misschien als het hout in de fik staat dat er gassen vrijkomen in een mate dat het slecht is, maar dan maakt het al helemaal niet meer uit. hoeveel kuub gas komt er vrij? Staat je hout keihard te sissen? Als er al zowiezo gassen zouden vrijkomen verdwijnt dat door je afzuiger zo naar buiten.
 10. De 600 watter maakte het wel iets warmer. Ik moet nog kijken wat het precies heeft gescheelt. Vanavond foto's en meer......
 11. Het wordt buiten kouder en volgens mij, wordt het in mijn hokje te koud met het licht aan is het nog maar een 22,5 graden. Ik ben bang daardoor tegen stilstand aan te lopen. Vanavond haal ik die 400 watt eruit en ga ik verder met 600 watt. Ik hoop dat dat mijn probleem oplost.
 12. http://www.nu.nl/news/1241702/70/Belgische...e_chemisch.html
×
×
 • Create New...