Jump to content

ladylover

Full member
  • Content Count

    388
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About ladylover

  • Rank
    Volwaardig lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Okay tjapado, bedankt voor de moeite en gefeliciteerd met het resultaat Veel succes volgend jaar, Groet, Ladylover.
  2. @ tjapado Ik heb net heel je verslag zitten lezen en vond het tot zover reuze interessant. Ik vind het alleen jammer dat het nogal abrubt eindigt en had graag geweten hoe het met de rest is afgelopen en wat uiteindelijk je totaal opbrengst is geworden. Misschien wil je die alsnog melden. Groet, Ladylover
  3. T.o.v. vorig jaar heb ik nu maar de helft in gewicht. Toen had ik 2,5 kg. van vijf amnesia's. Toch ben ik tevreden hoor, als ik zo eens kijk naar de buitenresultaten hier op het forum Jij bent overigings ook serieus bezig; succes met je 'buitengrowguide'!
  4. Hierbij een overzicht van de resultaten van mijn 2010 buitenkweek. Vijf PP stekjes In de volle grond (gaten 50x50x50 cm) Gaten gevuld met een mix van grond, batmix, koemestkorrels Voeding: koemestkorrels, PK 13/14 Geplant in de laatste week van mei Geoogst in de laatste week van oktober Zo stonden ze erbij begin oktober Dit is de oogst eind november: 1300 gram totaal.
  5. En ik van mijn grote teen...
  6. ladylover

    Lady's 2010

    Vijf PP's buiten in de vaste grond
  7. Als je niet te veel toprot krijgt zou ik ze nog een paar weken laten staan.
  8. De weergoden hebben het mooie weer bewaard voor aug. sept. en oktober, dus waarom zou ik verduisteren
  9. Canna, snap je intussen al een beetje waarom we van die dikke palen gebruiken als versteviging? Vorig jaar brak er een paal met een diameter van 5 cm af alsof het een luciferhoutje was. Ook ik heb lekkere stevige palen gebruikt: Mijn Website Een beetje vogelmest op je planten kan heus geen kwaad hoor York.
  10. Dank voor jullie commentaar: @ Emilio Ik heb de steundraden zo gespannen dat ik de planten nog van alle kanten kan blijven benaderen en dat ik in de midden een stoel kan zetten, van waar uit ik kan genieten. @ BleZZz Wat ik kan, kan jij ook. De natuur doet het meeste werk! @ York Alleen met groot ben je niet klaar. De topvorming en het weer wat nu gaat komen zijn bepalend voor de opbrengst. @ vlinders Voorgaande jaren deed ik altijd alles met het handje en nu waarschijnlijk ook weer wel, of het weer moet een cannacutter noodzakelijk maken.
  11. Dank je Kobuz en na al die weken regen moet het toch al rot gaan, willen we niet een mooi nazomertje krijgen, wat de bloei zal stimuleren en de kans op rot verkleinen.
  12. Geachte medekwekers, Hier volgt een foto update van 25 juli 2007 De grootste plant is intussen 200 cm en de kleinste meet altijd nog 175 cm Op naar de twee en een halve meter!
  13. We hebben afgelopen zaterdag de paddothee ondooit, en alsnog genuttigd en ik kan jullie melden: er was niets mis mee, ze werkten net zo goed als verse paddoos. Het waren trouwens Hawaiaanse.
  14. Helaas moet ik een "wind-update" verzorgen. Het leven van een buitenkweker gaat niet altijd voor de wind Mijn planten zijn inmiddels de 150 cm gepasseerd, doch het is niet de hoofdstam, maar de zijtakken die het zwaar te verduren hebben. Hier aan de kust is het niet zozeer de storm, alswel de windstoten die hun vernietigende werk doen. Ondanks de preventieve voorzieningen die ik had getroffen, zoals binddraden en rondom de planten bindbanden, zijn er van 1 plant toch drie grote zijtakken afgescheurd. Ook zijn diverse kleinere takken door de rukwinden geknakt. De voor 95% afgescheurde takken heb ik met binddraad opgebonden en met tie ribs aan de hoofdstam vast gemaakt. In voorgaande jaren heeft deze methode succes opgeleverd, dus moed houden maar. Binnenkort volgt er weer een foto-update. Mijn mede buitenkwekers wens ik minder wind toe dan we hier hebben. Met vriendelijke groet, Ladylover.
×
×
  • Create New...