Jump to content

Mahfunzo

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Mahfunzo

  • Rank
    zomaar een lid
  1. Ok, nu snap ik 't. De hoeveelheid ( kwantiteit) is hoger met Wiet dan met Knipafval. gr. Ian V.
  2. Als je het onder je kussen/matras doet en je gaat slapen, crush je het toch meteen . Is wel lekker handig ja. Ik verstop het als ik heb in mijn Xbox 360 controller battery pack, als de batterijen eruit zijn ofcourse gr. Ian V.
  3. Hallo Padje, Het beste is om Wietboter te maken ( zie de talloze recepten in deze sectie ) dan te proberen de wiet in boter te laten oplossen. De oven kan je even hard laten gaan, en de smaak hoef je niet te veranderen d.m.v. bijvoorbeeld suiker of andere zoetstoffen. Bak gewoon de cake volgens de aanwijzingen op het pak, maar i.p.v gewone botor gebruik je wietboter Hopelijk heb je hier wat aan! gr. Ian V.
  4. Je hebt veel methoden om Hasj te maken, maar ik lees op verschillende plekken dat je knipafval moet gebruiken, op andere sites dat je wiet moet gebruiken ( zie http://users.skynet.be/karperen.westvlaand...asj%20maken.htm zie het filmpje onderaan!). Kan het ook zo zijn dat de kwaliteit van Hasj minder is met knipafval, dan als met wiet? Ik hoop dat jullie me kunnen helpen... gr. Ian V.
  5. Ik bespeel: Basgitaar: Rock electrische gitaar: alle muzieksoorten behalve country en death metal en die zooi Panfluit : Tropische muziek Akoestische gitaar: popachtig, rock Mandoline: ska luit: Harde klassiekers Slapbass: Funk, punk, drum&bass
  6. Bedankt BK, ik ga wel eens 'ff langs bij de GS hier, zal wel lukken. BTW greenline is handige site, thx! gr. Ian V.
  7. Ja, ik ben dus pas nieuw hier ( lees mijn berichtje in Wie is wie even ) en heb dus een vraag: Waar kan ik een goede ( en liefst niet al te dure ) tijdschakelaar kopen? Hier in de buurt ligt wel een GS ( Organic Earth ) maar ik denk niet dat die tijdschakelaars verkopen, wie kan me helpen? gr. Ian V.
×
×
  • Create New...