Jump to content

York

Full member
 • Content Count

  363
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About York

 • Rank
  Volwaardig lid

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Interests
  Ik werk voor de Belgische overheid.... Heb het druk met n baby...en mn vrouwkes!
 1. Alles (bijna) is nu droog en afgehaald. Vandaag de laatste topjes geplukt en waarschijnlijk dus ook de laatste update. Ik heb 2 dozen van elke soort. De Jack Herrer topjes zijn kleiner en minder vast maar zijn van effect wel iets beter dan de gewone haze.... De gewone ziet er mooier uit. Er hangen nog zo'n 8 takken boven die nog bladeren hebben. Die blijven hangen tot ik ze echt nodig heb! En nu de foto's van de opbrengst : De totale opbrengst, bovenaan de JH en onderaan de gewone! Van links naar rechts : 1 x 296 + 1 x 244 + 207 + 300 = 1047gr Iets meer dan n kilootje dus! Das mooi voor mezelf! De JH , kleiner maar sterker! De Haze! Al bij al dus n vrij goede opbrengst, ik kan niet zeggen dat ik ontevreden ben voor zo'n ellendige zomer! Groeten en allemaal nog veel rookplezier!
 2. Hier is alles om! Het had geen zin om het gewoon te laten rotten. De vvornaamste en ongeschonden takken heb ik met blad te drogen gehangen. Vandaag een eerste rijtje droge weiet afgehaald en dat valt goed mee! Qua opbrengst zijn de toppen minder groot , maar voor eigen gebruik valt het nog mee! Foto's zijn slecht, maar tegen dat ik alles afgehaald heb neem ik nog n paar goeie van de totale opbrengst!
 3. En blijven daar staan tot iemand ze komt halen! Edit: k heb nog de grootste toppen eraf gehaald, de grootste bladeren verwijderd en ze zo opgehangen!
 4. Vandaag nog maar n beetje verder geknipt! Ik zie meteen dat het een heel verschil is met vorig jaar. Veel rot, veel nattig weer, minder dikke toppen en meer schade! De plant die nog voor n groot deel staat begint nu ook erg paars te zien. Dat zal de koude van afgelopen nachten zijn denk ik! Hij is vandaag nog niet af geraakt maar elke dag n beetje en dan komt het wel in orde! Ik plaats nog wat foto's , in de link van mijn foto's 2 staan er nog n paar meer, maar niet de moeite om hier te posten. Deze misschien wel : Zo staan ze er nu samen bij....de JH nog wat klein grut onderaan, de Haze links heeft nog heel wat hangen... Voormiddag niks kunnen doen wegens huishoudelijke taken, maar namiddag : n Stuk van wat op de zolder hangt: Topje JH wat dichter: Topjes Haze, net geknipt : Vermits alles niet geknipt is nog geen echt idee van de opbrengst. t Kan natuurlijk ook zijn dat ik er na n tijdje genoeg van heb , omdat ie niet sterk genoeg is ofzo en dan pleur ik 'm in 'n slechte bui gewoon weg! Of maak ik er wat anders van... De JH die er tot nu van rookte is veelbelovend en lichtjes stoned... De smaak is zoet maar ook wat scherp! ( te snel gerookt?) De Haze is sterker van smaak en ook zachter, effect is er maar komt trager op gang... Hopelijk evolueren ze goed boven!
 5. Het valt nog mee gezien omstandigheden! Het ene jaar gaat het al wat beter, of minder! Ik ben aan de tweede plant ook begonnen. Hij begon ook veel bruine plekken te tonen! Vandaag is de dochter ook thuis dus ist een gedwongen break! Morgen weer verder knippen. De volledige oogst zal ik met mn goede camera fotograferen. Tot dan!
 6. Reply to myself .... Ik heb in t weekend veel rot ontdekt in de Jack Herrer. k Had n week voordien al n takje eraf dat ik liet drogen en ik moet zeggen , ondanks de grootte ( erg klein topje ) smaakte hij erg goed en viel het effect ervan ook goed mee! Dus ben ik van t weekend maar beginnen knippen. De eerste plant ( JH ) heeft nog n 10-tal takken onderaan staan...verder ben ik niet geraakt! Over t algemeen was ik teleurgesteld.... Door de weersomstandigheden zijn de toppen niet genoeg aangedikt! Maar zoals de meesten waarschijnlijk zeggen " beter iets dan niets "! Ik ben er helemaal in opgegaan en kon s'avonds niks meer doen van de rugpijn...en foto's ben ik dus ook vergeten. Toen ik eenmaal de takken op de zolder aan het hangen was besefte ik het en maakte er n paar... Waarschuwing : Bad Mobile Quality ! ( maar beter dan niks hè! ) Een van de betere toppen De venstertjes op zolder zijn nu verduisterd met n zwarte zak , maar anders zag ik gene steek hè! Plant 2 zn toppen zijn veel dikker en groter, er zit ook wel rot in maar betrekkelijk minder dan de eerste plant! Het zal dus een gekruiste Haze zijn zoals iemand hier al eens zei! Vrijdag ben ik thuis , dus moek ervan profiteren en ga ik verder met knippen!
 7. Een tak van de JHerrer die afgeknakt was heb ik n beetje geknipt.... De rest staat nog mooi buiten! Ondanks het kloteweer vorderen de toppen toch nog. De toppen vd Haze zijn groter dan de JH die eigenlijk n week of 2 langer moet staan. De afgeknakte top vertoonde ook plekjes rot maar de rest van de takken zien er goed uit! De J Herrer TOPpies De trichs De haze Zn trichs De trichs zien er mij al vrij wit uit, maar niks overhaasten , effe op amber wachten! t Moment dat ik nog ergens rot zie opduiken gaan ze neer...
 8. Nog eens n update. Ik kon vandaag eindelijk nog eens een foto nemen zonder nat te worden! Hopelijk blijft het weer nog n paar weken goed nu, voor al die regen die we kregen mag de zon nog tot Kerst schijnen van me. Wat een beetje hetzelfde betekent als " bij regen ist kl*te! Mij topjes staan er nog vrij mooi bij maar hadden beter gekund, vandaar... De twee planten samen , de Haze en de Jack Herrer. Je kan duidelijk het verschil zien. Aan de J Herrer staan veel meer topjes en zijn ze ook veel bleker. De J Herrer Topjes ervan De haze Topje ervan De J Herr is veel bleker n de topjes lijken veel meer trichomes te hebben dan de andere Haze. Zij is nochtans twee weken later geplant! De foto vd haze is niet zo duidelijk waarvoor excuses...de wind hè... Ze zouden nog zeker n 4tal weken moeten staan maar dat ik zie ik niet goedkomen. Ik denk nu voornamelijk al aan wat te doen indien ze rot gaan vertonen....
 9. Hier weer n kleine update over de kleinste plant. Die heb ik zo n 2 weken geleden al geknipt vanwege teveel rot. Ik hou nog ongeveer de helft over ervan. De wiet was ook nog niet optimaal uitgebloeid, heeft n paar weken te kort gestaan maar verbaast me toch. Hij ruikt nu erg goed , haze zit er echter niet in. Ook niet in de smaak, ja ik heb hem gerookt!! Het effect is ook vrij goed maar kon weliswaar nog beter. Voor enkel nog gewend te zijn haze te roken, valt deze echt goed mee. ( t zou ook haze zijn maar ja...) Als ie dan zelfs niet tot op het eind kan bloeien hoop ik steeds er toch nog wat van te hebben vermits haze al sterker is dan bv White Widow of n andere gewone soort. Hier foto's van de oogst van het eerste plantje: Topjes zien er goed uit :
 10. Weer n paar dagen verder nu en.... de grootste plant achteraan in de tuin was ook n mannetje. Hij begon ballen te tonen en das ni goed hè! Hetgeen wat van de kleine, verduisterde plant goed was hangt te drogen. Hier nog wat foto's van de Jack Herrer en Jack Haze buiten. de overgeblevenen met rechts de Jherrer en links de JackHaze Ze zijn nu eindelijk vertrokken, de Jack Herrer En de Jack Haze Topjes van de Jack Herrer En de Jack Haze Moeten nog n heeeele tijd staan, dus hopen da we een heeel zachte winter krijgen!
 11. Ik zou ze ook nog laten staan! De zon heeft op het moment van oogsten niks met thc te maken vrees ik! Die zit er in of niet volgens mij en hoe langer ze kunnen bloeien hoe beter! Ik heb eentje verduisterd gehad maar na één week vakantie dook er ook rot op. Je moet de wondjes idd best verzorgen, voor ik het goed besefte zat mn hele plant vol rot. Ik heb m dan ook te vroeg geoogt en das veel minder van kwaliteit. Mensen die in je huis komen werken horen toch overal af te blijven hè?
 12. Update: de verduisterde zit vol rot! De bovenste toppen heb ik er allemaal afgeknipt! Ik heb er eentje aangelaten net om hier als voorbeeld te plaatsen! Het begon vanbinnen uit en was dus eerst effe moeilijk te zien , maar het evolueert in zoiets: n Top vol rot, die zelfs niet meer te redden is! Gewoon effe aanraken en de blaadjes vallen er af. Het hele bovenste stuk was fucked up, alle toppen hadden het binnenin zitten. De onderste topjes heb k op de plant gelaten en ga ik nog wat proberen te laten staan. De topjes zijn wel heel vast en geurig! Ze zien er zo uit : De planten in volle grond zijn nog enorm gegroeid. Aan 2 ervan komen haartjes tevoorschijn en zijn zeker dames. De andere laat nog niks zien -maar vermits hij er praktisch hetzelfde uitziet en iemand hier zei dat de mannetjes er vroeg bij waren dit jaar- denk ik ook dat het n vrouwtje is! De plant is wel zo n 50cm hoger dan de twee andere! Als je ze van wat dichter wil bekijken , er staan nog foto's ...gewoon onderaan op het linkje klikken! Het lijkt dit jaar dus helemaal tegen te vallen. Eerst n manneke dat ik aan t verduisteren was.... Dan die rotte brol ertussen en de drie anderen die zo laat bloeien. n Haze die volgens mij nooit het einde haalt! Deze temperaturen zijn echt niet geschikt om mooie en goede wiet te kweken maar wat doe je eraan hè?
 13. Het zou best kunnen hoor, de geur is nu ook niet 100% haze, er zit nog wat bij! Wat dat kan zijn , geen idee! Men verkoopt het als haze, en ik ga er dan gewoon van uit dat ik toch n goed wietje ga kweken! Het is dezelfde als vorig jaar en ik had toen geen klachten! Space-boy ,de shop noemt het geen buitenhaze hè, ik noem hem zo omdat ik m buiten heb gezegd. Normaal gezien is het gewoon binnenkweek en staat er n bloei op de verpakking van 10 tot 12weken! Maar ach, ik vind het effect belangrijker dan de naam so...
 14. Yep, de mijne ook , maar echt veel plaats heb ik hier niet en als ik dan iets kweek, liefst het beste dan! Ik heb vandaag nog n paar foto's genomen. De planten in volle grond tonen nog niet veel , eentje ervan nog helemaal niks. De twee andere zijn zeker in bloei gegaan. Foto's later wegens te nat nu! Ze zijn toch enkel in hoogte nog wat toegenomen , voor de rest niet veel verschil op foto! De verduisterde heeft hier en daar al last van rot!! Die plekjes heb ik er zorgvuldig van tussen gehaald. Ik ben n weekje met vakantie geweest en het had geregend so.. Mn stiefvader was er niet om hem te verzorgen wegens overspel! De pics : de full plant hoofd top Trichs, die zijn nog op vele plaatsen helder volgens mij! Bruine haartjes zijn er al maar das hoofdzakelijk door de weersomstandigheden! Iemand?
×
×
 • Create New...