Jump to content

superb

Members
  • Content Count

    29
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About superb

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden
  1. superb

    Gepakt!

    dacht ik ook even over na. Maar volgens mij kunnen ze toch van het knipafval en van de overgebleven stengels in de potten toch zien dat het cannabis is? Of wordt het gewoon gezien als afval? Ik wil nl. gewoon een goed verhaal hebben als ze uiteindelijk bij mij komen. Het waren er in totaal 220 stuks.
  2. superb

    Gepakt!

    vorige week heb ik mijn plantjes geknipt. Afgelopen nacht hebben ze bij mij ingebroken, deur ingetrapt. In de ochtend heeft de politie verderop in de straat een inval gepleegd en een hok opgerold. Omdat mijn deur ingetrapt was hebben ze een kijkje binnenin genomen. Bij het zien van het hok hebben ze die dag alles, maar ook alles meegenomen. Ze hebben alle apparatuur meegenomen, het knipafval, voeding etc. Maar geen volledige planten of wiet, kunnen ze mij nu iets maken? Het enige wat er was van een plant is het knipafval en een stukje stengel met wortel in de potten... Zijn ze nu onrechtmatig binnengekomen? Of maakt dat niet uit omdat er zichtbare inbraakschade was???
  3. superb

    Gepakt!

    Wat als de politie je hok binnenkomt omdat er een deur openstond en dan ook al je spullen meeneemt. Maar ze vinden geen plantjes, alleen het grond met de wortels erin en een stengel die eruit steekt. (is namelijk al geknipt ) o ja en het knipafval ... zijn ze onrechtmatig binnengekomen of maakt dat niet uit omdat er afval gevonden is. Hebben ze genoeg bewijs?
  4. Bij het lezen van een paar topics zag ik een paar keer het volgende advies: 2 dagen voor het knippen de lampen uitschakelen en de plantjes in het donker laten zitten. Dit zou dan effect hebben op de toppen, ze zouden harder en nog wat dikker worden. Kan iemand mij dit uitleggen? Is dit juist en zo ja, wat doet dan het plantje, waarom reageert ie op een donkere periode voor het knippen? Als je de plantjes de laatste 48 uur in het donker laat dan nemen ze toch niks meer op? Van licht worden ze toch juist wat dikker? Zelf doe ik het volgende: de laatste 5 dagen voer ik mijn lichtperiode van 12 uur langzaam op naar 14 uur. Ik heb het gevoel dat ze de laatste paar dagen niet meer drinken en als ik het licht opvoer dat ze dan weer de behoefte krijgen om wat meer te drinken. Wat mij weer betekent meer opname en zwaarde toppen. Toch?
  5. ok, dank je. Hoop dat de toppen wat harder gaan worden. Wat betreft dikte geloof ik niet meer dat ze gaan toenemen. Trouwens hoe zie jij dat de plant weer bloeiverschijnselen krijgt???
  6. dank je dokkie voor je snelle reactie. Dus 1,5 week afgezuurd water alleen geven of met de voeding erbij en super pk?? Lamp staat momenteel op ong. 65 cm. zal het wel omhoog doen naar 75 cm. De temp. heb ik omlaag gewerkt naar de 30graden, alleen werken er nu maar 12 van de 18 lampen.
  7. ik heb het gevonden De fotos zijn niet van de beste kwaliteit, heb een wat verouderde camera.
  8. daar ben ik weer, het heeft wat langer geduurd, ik ben bezig geweest met de stofzuiger om de spint weg te halen. Ga morgen even bij de shop langs om dat masai spul te halen... De fotos zijn niet echt gelukt ik heb 2 plantjes even buiten gezet om fotos te maken, maar binnen lukt het me niet met deze camera, de fotos worden nogal geel. De ph heb ik in het begin rond de 5,5-6 gehouden , de laatste 3 a 4 weken rond de 6,3. Er zijn heel wat gele bladeren, zelfs een paar die afgestorven zijn. Als ik de toppen beetje indruk heb ik een gevoel dat ze als fluff aanvoelen terwijl ik bij mijn vorige oogsten al begin week 7 harde toppen had. Wist niet dat warmte zoveel schade kon aanrichten. Wat betreft bruine haartjes, na de warme periode waren ze er voor 80%, nu is het ongeveer 60%. Wat denk jij dokkie? Ph rond de6,5 houden en gewoon verder de voeding aanhouden? helpt het nog om de pk 13/14 van canna nog 3 dagen te gebruiken? Tot nu toe heb ik alleen de superpk 20/25 van aptus gedaan in combinatie met aptus topbooster en hypro voeding. Denk dat ik de volgende keer weer gewoon met bionova doe of gewoon canna... Trouwens las nog ergens hier op de site van wietforum dat het helpt om de toppen harder te laten worden om de lampen voor 2 dagen uit te laten??? Kan dit wel zomaar? ik heb de fotos in mijn album geplaatst, wist niet hoe ze hier op de site kon krijgen.
  9. volgens mij is het gewoon pp. Ik ga zometeen weer even langs dan zal ik wat fotos maken...
  10. Hallo allemaal! Ik weet niet of jullie eerder zo'n probleem hebben gehad maar ik zit met het volgende: In mijn 5e en 6e week was de temp. rond de 40 graden. Pas begin 7e week kon ik het omlaag brengen naar de rond de 32-33 graden. Juist in die weken wanneer de toppen het hardst groeien is het bij mij blijven steken. Ik zit nu op bijna volle 8 weken bloei (groei was 10 dagen) en de toppen zien eruit alsof ze in week 6 zitten. Daarnaast heb ik ook een magnesium en een calcium tekort gehad. Na de warme periode zijn wel de witte haartjes teruggekomen, toen was alles bruin, maar ik zie de toppen niet groter worden. Net heb ik nogmaals gekeken en als ik ze indruk voelen ze helemaal niet hard aan. Ik ben bang dat als ik nu ga knippen dat de oogst niks zal zijn. Maar als ik langer wacht dat het niks zal uitmaken. Ik kweek op aarde en als voedingslijn gebruik ik hypro met aptus super pk en aptus superbooster. De planten zien eruit alsof ze potentie hebben om nog dikker te worden maar het gebeurt gewoon niet. Wat denken jullie? Is er nog hoop, moet ik stoppen met hypro voeding en misschien alleen afgezuurd water met canna pk geven? Ik hoor nog verhalen van anderen om suiker aan de water toe te voegen waardoor de toppen harder worden...maar volgens mij is dit onzin omdat de wortels volgens mij geen suikers opnemen. Kunnen de toppen bij mij nog uberhaupt harder worden? Hoop dat iemand een hoopvol antwoord heeft...
  11. Top, dat is een goeie. Ga hem even goed bestuderen of het voor mij ook handig is. Thanx
  12. Freud, ik heb daar ook over nagedacht, alleen weet ik niet hoe je een drainagesysteem maakt. The Wiz, 15 liter?? is dat dan te weinig potten. Met 11 liter haal ik al zo,n 0,8grperwatt. Ben bang dat het met 15 liter niet meer gaat opbrengen. Wat denken jullie, beter van onderen water geven of een druppelsysteem?
  13. Hallo Allemaal! Ik ben bezig met mijn nieuwe hok, 4*4meter. In het verleden heb ik altijd van bovenaf water gegeven (met een sproeistok). Omdat het dit keer een grotere ruimte is wordt dit niet te doen. Wat denken jullie dat beter is op zo'n ruimte? 7 liter of 11 literpotten. Van die 16m2 blijft er denk ik zo'n 14 m2 over, dat zijn ongeveer 16 lampen van 600 watt. Als ik kies voor de 7 liter potten dan kunner er ong. 350 stuks in en bij de 11 literpotten ong. 225 stuks. Ik heb altijd met 11 literpotten gewerkt (ongeveer 0,8 gr per watt haalde ik er dan uit). Omdat ik nooit met 7 literpotten heb gewerkt vraag ik me af of er meer uit te halen is onder 1 m2? En zouden jullie adviseren met een druppelsysteem te werken (heb er trouwens nooit mee gewerkt) of gewoon van onder water geven? Alvast bedankt. Groeten!
  14. Eindelijk klaar! Gisteren heb ik alles verkocht, het was totaal 6,44 kilo geworden, bierkrat jammer, ik had ook op meer gehoopt Heb wel moeite gehad om mijn lv laag te houden en mijn temp tussen de 20-22 graden, ik denk dat het daarom ook zo lang heeft geduurd...
  15. mij best. Ik heb eigenlijk nooit meer dan 20% droog overgehouden.
×
×
  • Create New...