Jump to content

Piefke

Members
  • Content Count

    104
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Piefke

  • Rank
    Kind aan huis lid
  1. Wees zeker welgekomen,das wel een leventje geweest wat je achter de kiezen hebt,he? Je bent waarschijnlijk tegen de 60 jaar en een schoolvoorbeeld van de échte authentieke hippie...!? Hoe is het met je longen gesteld?En rook je puur? Veel leesgenot!
  2. Hey Magic,fijn je weer's de revue te zien passeren,ziet er netjes uit!
  3. Wat fijn dat je de draad weer opneemt!Wacht met spanning op je foto's!
  4. Waarom dat?Hennepdesk Oldskool is wel zijn nickname ... Doe dan H.O.,dit is kleuterachtig Buble. Trouwens,beste Hennepdesk Oldskool,voor ik het vergeet...wees welgekome, dat zal wel deugddoen,zo na jaren weer lekker cool online,he? Geniet van een forum dat is uitgegroeid tot 1 van de beste info-fora die er zijn. Jij weet zeker meer af van kweken dan anderen van groenten snijden,niet? We gaan zeker eens PM-en...
  5. Mwaah,maak je maar geen zorgen,manneke en wijfies zijn goed doordacht uitgeselekteerd...uiteindelijk is het de F1 van een nieuwe soort,die zijn 90% kans om BINGO te zijn. WIJ gaan die testen,das het mooiste wat er is,maar neem maar van me aan als hobbybreeder dat dit geen noemenswaardige probs gaat geven,alleen is later over de smaak te discuciëren maar zeker al niet over de effekten!Zodra ik ervan krijg zet ik ze uit!Volgt er een verslag van in de breeders-sektie van Sannie!
  6. Ze zien er meer dan netjes uit,stuk voor stuk potente zaden!Toch nog een happy end na deze rotzomer,he?
  7. Da's weer lachen met de verwijzing naar WC.-papier voor die klein mannen! Desalnietemin een briljant idee om daarmee te gaan brainstormen! Vloei met een streepke high...
  8. Daarom juist...en de uitleg is dan ook nog jouw interpretatie....
  9. Hey Kwaecorz!Je weet toch dat 1 foto meer dan 1000 woorden uitleg vervangen,he?
  10. Succes ermee,ga deze volgen...Lowryders zijn een hype geworden en staan dan deze zomer op menig terras en vensterbank!
  11. Wat denk je nu zelf ?Hij legt toch juist uit hoe goed hij de KQ vind... @Whazzup:zelf heb ik hier,met vreugdetranen in de ogen,de onverwachte geboorte meegemaakt van nog eens 50 zaadjes,de bevruchting van de vrouwelijke KQ met diepgevroren stuifmeel,5 maanden oud,van een broer KQ lukte toch!Aan de bloemen,vol met hars,had ik geen 80 gezonde zaden verwacht,zo zie je maar weer hoe de natuurlijke weg zijn gang gaat!
  12. Dat de onderste bladeren na een tijdje vergelen,hangt af van het soortje (White Widow heeft dat ook snel!)én van de grondstoffen die bij de bloemvorming nodig zijn bij de hogere toppen,das dus normaal. Die vlekken zouden wel eens komen van spatten van het voedingswater,het lijkt niet op een of ander voedingstekort...ook beestjes misschien,maar niet van de door ons verfoeide parasieten,dus dat is ook niet verontrustend.De fanleafs zijn wel mooi groen en groot,typisch more-indica,en weet het maar:grote fanleafs= zware bloemen!
  13. Nice!Die foto's in het donker met flasch zijn toch steeds in dit stadium van harsvorming,het mooist! Zeg Whazzup,nu lees ik dat het allemaal een grapje was van dat sample...mooi!Heb je me weer goe liggen!Morgen valt mijn waarderingsbijdrage alsnog in je briefkast ,je moet toch weten hoe de KQ is,he?
  14. Ziet er PICOBELLO uit,netjes verzorgd en de genetica is mooi stabiel!Succes ermee!
×
×
  • Create New...