Jump to content

Moxie

Members
  • Content Count

    18
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Moxie

  • Rank
    Groentje
  1. Moxie

    6de week bloei MET FOTO"S

    ben benieuwd wat jullie mening is over mijn kweekje
  2. eeey Wazzup...thanx voor je info maar niet zo bijdehand he...ik had 't al opgezocht bij google dus maak jij je maar niet zo f*cking druk.
  3. hey...ik heb zo 't idee dat je bak te vochtig is, dan is je plant verzadigd en doet ie niets meer..misschien dat je wortels aan 't rotten zijn omdat ze te nat staan...dan worden de bladeren ook geel...de pot helemaal geen water meer geven en de luchtvochtigheid laag houden.
  4. ik gebruik geen aarde..ik gebruik coco's en wat is osmocote dan
  5. nou ik wist niet dat coco's van die kleine ronde balletjes had...als iemand me kan vertellen hoe ik die f*cking foto groter kan krijgen is 't misschien beter te zien
  6. ja ik weet niet hoe ik die foto groter kan maken, 't lukt me niet. en ik snap ook al niet waarom die foto niet gewoon in t'bericht zelf verschijnt maargoed.
  7. stuifmeel balletjes? en wat is dat dan...het zegt mij niets namelijk...en kan 't kwaad?
  8. eey everybody, ik zit nu 3,5 week in de bloei en ik zie van die kleine ronde platte mini bolletjes op mijn zand. ze zijn plakkerig als ik ze openknijp..van binnen zijn ze ook net een aardappel. weet iemand wat dat is? thanx moxie http://images.pp2g.com/mYnl8ZHYGBAh-cHl...IcHH9keA__.aspx
×
×
  • Create New...