Jump to content

jointjesvouwer

Members
  • Content Count

    172
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About jointjesvouwer

  • Rank
    Kind aan huis lid
  1. Was dat niet subatomair niveau?
  2. K zou gewoon 3 tot 4 t-neons van 75x2 Watt erin hangen. Met 3 van die t-neons zit je al op 450 Watt, geen lumens verlies door cooltubes en geen ongunstig klimaat die je grammen gaat kosten.
  3. De autoflowers van RQS zijn tot nu toe wel de meest potente in me tentje geweest. Vooral die AK auto, of was het nou de Haze.. Mijn vertrouwen hebben ze in iedergeval.
  4. Wat misschien een handig trucje is bij het inzaaien is een schroef of spijker pakken en dan 1 cm vanaf de kop naar beneden een streep met viltstift zetten. Dan met de de kop de grond indrukken tot aan het streepje. Dit is voor mij de ideale diepte en omtrek, zaadjes komen zo goed als altijd op en laten bijna altijd hun helmpie achter. houdoe
  5. Hallo Hallo, zie niks vreemds en de plant op de bovenste foto ziet er bijna rijp uit. Wat vaker water geven kan alleen geen kwaad, het is beter om de watergift over 3 momenten per week te verdelen dan de hele smak in 1 keer. Over de vallende blaadjes zou ik me geen zorgen meer maken maar als je echt wil kan je nog 1 keer een dubbele dosis voeding toevoegen. En de bloeitijd kan zoals al aangegeven wat variƫren, plus met TL/CFL neem het bloeien sowieso 1 a 2 weken langer in beslag. Oja let wel op de kleine blaadjes die uit de toppen komen, als die vergelen ontstaat daar vaak de rot in je toppen. Houdoe
  6. K zou ze lekker in die 11 liters laten staan. Dat komt ze meer ten goede dan overpotten. Dat kleine beetje extra volume gaat niet opwegen tegen de stress van het overpotten. groeten
  7. Je moet gewoon een factor veranderen en dat dan een week aankijken. Dus je kan bijvoorbeeld de watergift verhogen/verlagen en dan kijken of er vooruitgang, niks of achteruitgang te zien is. Hetzelfde geld voor de voeding en eigenlijk kan je deze twee factoren(water en voeding) wel tegelijk aanpassen maar houd dan wel in je achterhoofd des te meer factoren je gaat aanpassen des te moeilijker het word om een (eventueel) probleem naderhand vast te stellen. BTW zodra ik op bio was overgestapt nooit meer last gehad van voedingsproblemen. Greetz
  8. Het is een beetje passen en meten maar zelf gaf ik met canna altijd 3x per week voeding en schroefde dan langzaam de dosis op t/m 2-4 ml. Die vage plekken op je bladeren had ik ook wanneer de dames niet genoeg te eten kregen. Water in porties van 500 ml maar heb gemerkt dat sommige planten toch graag wat meer hebben.
  9. Volgens mij hebben ze honger en misschien ook wel een beetje dorst. 3x per week voeding geven moet makkelijk kunnen nu ze gaan bloeien.
  10. Zo zag mijn eerste oogst er ook uit. Als die lekker rookt is et prima toch!
  11. Lees gewoon ff een paar kweekverslagen door van begin tot eind. Hier heb ik het meeste van geleerd, veel meer dan gericht zoeken zelfs.
  12. Misschien is dit ook nog wat, Fireknockout. Kost de helft van de MABO en heeft nagenoeg hetzelfde effect.
  13. Wat ik wil zeggen is dat de AF topics op wietforum totaal geen maatstaf, zo niet een misrepresentatie zijn voor autoflowers in het algemeen. Hier zie je inderdaad 9 v/d 10 keer een beginner die op dezelfde wijze als bij normale planten autoflowers willen kweken.
  14. Beste Amnees, Met die stelling ben ik het toch niet compleet eens en wel hierom. klik klik klik mvg, Jointjesvouwer
×
×
  • Create New...