Jump to content

poppesnor

Members
  • Content Count

    47
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by poppesnor

  1. ..... ga ik dat maar is doen !
  2. Zeker een bende, vandaar ook dat ik dit graag beter wil maken. Het gaat alleen over de spullen op de foto. Persoonlijk zou ik zo ik ook niet echt lekker slapen...... Maar even over de klok??
  3. Ik wil graag een schakelkast maken waar alle elektro in gaat. Ik heb wat spullen gekregen die ik wil gebruiken maar ben niet zeker van het aansluiten. Kan iemand mij vertellen hoe ik deze timer kan gebruiken om mijn relais aan te sturen? Klok: Schema: ik heb model 496 11 rex 2000 w72/2 Zoals het was:
  4. poppesnor

    electro

    Electro spullen
  5. poppesnor

    bord

    From the album: electro

  6. Duss..... Google Chrome bied uitkomst....
  7. Hoi sensi live, Ik snap hem ondertussen helemaal, maar op de een of andere manier kan ik op mijn pc het bruine balkje waar mijn naam met het drop down menu bij staat niet zien. Het staat allemaal op een hoop en kan er niet op klikken. Doe ik dat wel krijg ik " new content" te zien, ook leuk maar ik wil graag mijn galerij bekijken en de code kopieƫren. Op de iPad is de balk wel duidelijk te lezen maar krijg ik de code niet gekopieerd. Tis wat ...... Maar euh..... Ben jij bekend met deze klokken ?
  8. Dit is het toch ook niet helemaal.....
  9. Wel leuk om deze foto,s nog eens terug te vinden. Ik heb al geen idee meer wat de opbrengst was........en wat nou precies de reden was het verslag niet af te maken weet ik ook niet meer.
  10. Gelukkig heb ik meer verstand van kweken oude rocker..... Ik ga dat nog ff uitvogelen. Had al een topic gelezen over " mijn album" maar dat komt ook helemaal niet overeen met wat hier gebeurt. Wordt vervolgd.......
  11. poppesnor

    IMG 1724

    From the album: electro

  12. poppesnor

    IMG 1721

    From the album: electro

    Deze geschikt voor deze hobby
  13. poppesnor

    IMG 1723

    From the album: electro

    Kan ik deze gebruiken op 220 v ??
  14. Beste, Het is even geleden maar ik ben weer terug. Iets andere aanpak als in 2006 maar het komt op het zelfde neer.....Lekker wietje kweken !! Toen zo veel mogelijk op 1m2...... nu zo min mogelijk ! (met de meeste opbrengst ) Ga jullie voorzien van mijn bescheiden kweekverslag en bombarderen met vele vragen....... Groenten.....poppesnor Ps. Het gaat weer zoals vanouds zeer kut...Uploaden van afb. gaat niet. Snap er geen klote van... zelfs dit typen gaat heel lastig. Hoe kan dit. Hij slaat gewoon teken over !!
  15. poppesnor

    17a.JPG

    From the album: 1ste ronden

  16. poppesnor

    17.JPG

    From the album: 1ste ronden

  17. ff een update deze zijn van ongeveer week 4 ik denk dat het heel lekker gaat zo ps mobie ze krijgen allemaal het zelfde aan voeding
  18. poppesnor

    26c.JPG

    From the album: 1ste ronden

  19. poppesnor

    26b.JPG

    From the album: 1ste ronden

  20. poppesnor

    26a.JPG

    From the album: 1ste ronden

  21. poppesnor

    26.JPG

    From the album: 1ste ronden

  22. poppesnor

    25c.JPG

    From the album: 1ste ronden

×
×
  • Create New...