Jump to content

HansWorst

Full member
  • Content Count

    1,817
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by HansWorst

  1. Misschien is dit al eerder behandeld, maar ik heb wietolie gemaakt (AHO methode) en nog niet verdunt met een olie. Helaas vergeten om het te decarboxyleren (decarben), kun je dit achteraf alsnog doen? En zoja, op welke temperatuur en hoe lang? Alvast dank voor de antwoorden!
  2. Alleen bepaalde politici en welgestelden leven boven de wet. Als je daar niet onder valt, zou ik me de ellende besparen. Zo te zien zijn ze al aardig coulant geweest.
  3. Folie op de wanden/vloer Anit lekbak o.i.d. op vloer lijkt ook geen overbodige luxe. Verder mooie opzet. Als je nu al 30c hebt kun je in de (echte) zomer dus niet kweken.
  4. Ligt niet aan je camera, maar aan de instellingen ervan lijkt me. Planten staan er prima bij, mooie ronde wordt dit.
  5. Planten goed behandelen tegen beesten als je ze buiten laat spelen, maar dat spreekt voor zich. 500m3 filter niet te klein voor 700 m3 afzuig?
  6. Kijk ook met je mee als je het goed vindt. Waarom gebruiken mensen eigenlijk nog een magnetische ballast? Prijstechnisch of andere voordelen?
  7. Prima resultaat gezien je te vroege oogst. Is wel gewicht zonder takken neem ik aan?
  8. Je naam deed me glimlachen. Al geanticipeerd op geur? Zelfs de kleinste plantjes zullen zich laten ruiken.
  9. Heb dezelfde tent met een 400 watter. 600 kan in de winter ook wel (misschien zelfs wel meer), maar in de zomer wordt dat wel lastig. Dan moet je overigens niet al te hoge potten nemen, anders kom je in de problemen met hoogte. Stuk of 10 planten (afhankelijk van de soort) lijkt me ongeveer de max. Het uiteindelijke resultaat hangt uiteraard niet alleen af van de apparatuur, maar ook van de kwekert zelf.
  10. Bij een analoge valt het licht ook uit als de stroom uitvalt. Sterker nog, als het licht dan toch weer aanspringt vinden de planten de veel te korte nachtrust en daarna te korte dag minder leuk dan 24 uur of meer donker. Maar als de rest van de kweek verder geen (licht)stress gaf is er sowieso niet bijster veel aan de hand,
  11. Dat kleine fannetje moet wel onnodig veel kracht leveren. De buis loopt eerst een halve meter recht omhoog. Zet je filter eens naast de kast en kijk wat dat doet met de temp. Lucht heeft gewicht en dat fannetje moet die lucht omhoog zien te drukken, dat kost een groot deel van het vermogen. Net als trouwens een verloopstuk van 180 naar 125.
  12. Welkom op t forum! Is wel 18+ Succes met je kweekjes
  13. Dat gaat helaas niet werken. Zon moet zich nu door veel te veel glas heen werken. Op de vensterbank wil al niet.... Sowieso te weinig inlaat voor fatsoenlijke luchtdoorstroming
  14. Varenrouwmug roeit zichzelf niet uit. De jonkies vreten je wortelstelsel op. Als je geen moeite wilt doen, laat dan eens je aarde goed uitdrogen, dat draagt wel bij aan de bestrijding ervan (ze houden niet van droogte).
  15. Waarschijnlijk iets van ph niet in orde of te nat. Ziet er ook uit als huis tuin en keuken aarde? Daar zul je ook zeker wat mee moeten doen (voeden o.i.d.), anders krijg je al gauw dit. Wellicht een aantal tientjes besteden bij Sannie voor een biologische setup? Hoef je geen EC en PH aan te schaffen. De kosten verdien je wel weer terug aan het aantal grammen. En growshopaarde gebruiken
  16. Hier nog iemand die allang gestopt was, duurt minstens een maand voordat er weer fatsoenlijke bloei is, dan mag je ballen plukken en op het einde nog wat banenen, als je dan toch tot het einde door hebt gezet, loop je uiteindelijk zaad te roken. Heb je het probleem trouwens wel opgelost? Kan me niet voorstellen dat het reveggen komt van een rood lampje wat er in de groei al zat. Lijkt me eerder dat ze dan niet in de bloei komen. Of was die niet constant?
  17. Nog een resultaatje van deze kweek: Een dikke 3 gram hasholie gemaakt met alcohol, gemaakt van 30 gram knip.
×
×
  • Create New...