Jump to content

Wapenveldse Padde

Members
  • Content Count

    52
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Wapenveldse Padde

  • Rank
    Hang hier wat rond lid
  1. Tjah, das wel vaag...maar t lijkt me wel dik rilekst tog als we eenmaal kunnen tijdreizen...kunje je plantjes zaaien en meteen overstappen metje tijdmachine naar de oogst toe ...of een jointje roken, tijd terug gaan...en dan die joint weer aansteken
  2. ja das waar maar de rest zijn tog duurzame goederen...pompen enzo die gooi je niet na een oogst weg...op aarde kweken moetje wel telkes nieuw aarde halen en by die korels niet
  3. ja ditis heel erg handig!,zit ook mooi in elkaar joh,goed werk
  4. Ik dacht er zelf ook aan om dit te gaan doen naardat ik alemaal growvideos had gezien enzo . Want t leek my juist makkelijker dan op aarde kweken! Je hebt met hydro namelijk tog veel minder kans op ziektes van beestjes en schimmel enzo? Omdat er in aarde welis kleine beestjes zitten enzo tog? Dat vintik opzich al een dik voordeel . En je bent ook wat goedkoper uit omdat je die korrels gewoon weer kunt gebruiken en de plantjes hebben ook heerlijk de ruimte om hun voetjes kwijt te kunnen tog .
  5. t vette aan die belspelletjes is dat t byna altijd veeet mooie meide zijn!
  6. Pedofielen zijn ongelovelijk ziek in hun hoofd, Afschieten die kakkerlakken. Tuurlijk hebik hem getekend!
  7. Ik nomineer "Miss J" met haar schatje in Deze Topic, het is een S&S plant.
  8. Heerlijk die slimme praat van julie alemaal, zo leer je egt nog eens wat interesante dingen over wiet alhoewel ik eigenlijk gek genoeg in alles wat met wiet te maken heeft wel geintereseerd ben . Maar als het zo is wat Koffiegeit vertelt over het toevoegen van fruitschillen bij de toppen tijdens het drogen, waarom doen we dan niet gewoon dat om smaak toe te voegen. Klinkt veel simpeler .
  9. Wat een foto's toch weer alemaal joh, cker weten vet. Zit er ook copyright op de fotos? Khep namelijk weliz n foto nodig van n plantje voor alsik bezig ben met Photoshop enzo en deze fotos zijn egt bruut. @Miss_J , kvind vooral de jouwe wel vet met die gele haartjes!
  10. Atmosphere heeft idd gelijk dat dat onzin is. Thc is geen stroperige vloeistof maar gewoon kristalletjes, die dan met warmte samengeperst word en dan word het zoals wy onze hasjies kennen . Ik heb niet veel verstand ervan zoals julie met moleculen enzo (alhoewel ik t nu wel aan t leren ben ) maar dit weetik zeker.
  11. Jah blackadder is master! Maar wat dacht je van southpark . De mensen die daarvan de afleveringen bedenken zijn egt ziek. Neem bijvoorbeeld de legendarishe gedachte dat Cartman ontvoert word door aliens en gewoon een antenne in zn k*nt krijgt die gewoon 20x groter is dan Cartman zelf . Jah southpark is vet!
  12. Nee boeken erover heb ik nog niet, ik ben nu eerst nog bezig met alle informatie van het internet te halen, maar welk boek zou je dan presies aanraden? @Cannakid :En thanx voor de info .
  13. Dat klinkt te mooi om waar te zijn, dusik denk t niet . Anders zat ik nu niet achter mn pc .
  14. Srry stijlloos, ik merk datik wel btje veel fouten hier maak met t verkeerd plaatsen van onderwerpen enzo maar julie hebben hier ook sowveel topics en categorien enzo. En Cannakid, weet je dan mischien ook hoe je ze moet kruisen?
  15. By het kweken is het tog het effectiefst om de planten laag te houden en dan in de breedte verder te laten gaan, dus niet dik hoge planten van 1,80 kweken en dan toppen eraan laten komen. Want als het het eerste is dan vintik die Sea Of Green tactiek wel goed klinken .
×
×
  • Create New...