Jump to content

OGDread

Full member
  • Content Count

    970
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by OGDread


  1. Zoals eerder gemeld stel ik dan ook 2 lampen ter beschikking voor testen aan een lid van dit forum, over een weekje of 4. Verder starten volgende week, tot nu toe al 15 growshops met het testen van onze lampen. Sceptisch in de tussentijd, geen probleem, we zullen het bewijzen.

     

    Greetz AP!

     

     

    Super! Ik ben machtig benieuwd.


  2. Wat betreft je bewijs. In onderling overleg hier, hebben we besloten dat we de test foto's van onze huidige plant online zullen plaatsen.

     

    Greetz AP!

     

    Sympatiek, ik hoop dat er een compleet, betrouwbaar verslag van is.


  3. Tuurlijk, het is zelfs mogelijk dat enkele ook zullen auto floweren, net als pappie. Sommige kruizen worden niks, sommige zijn heel mooi, en de meeste word gewoon iets wat tussen de ouders in zit.


  4. De pure Deep Chunk heeft weleens last van wat spanning in het blad. Het worden ook enorme bladeren. Daar groeit ze wel uit. Van de Wonder haze x Deep Chunk heb ik het nog niet gezien, en de bruine vlekjes klinkt als te nat inderdaad, moet ook wel goed komen.


  5. ik denk niet dat OGDread bedoeld dat je de hele plant moet weghalen, alleen die calyx die er zo uitzien, plant lekker laten bloeien verder. ..denk ik.

     

    Inderdaad.


  6. Dat is volgens mij toch echt een banaan.

     

    of 2

     

    yep, maar als dat alles is... weghalen, uitbloeien, en niet gebruiken voor het maken van zaad deze plant.


  7. We kunnen natuurlijk het idee meteen de grond in boren,........en daarmee de toekomst voor de shops in de grensstreken onzeker maken.

     

    Vind het initatief zeker niet slecht, tuurlijk zullen er een aantal regels/afspraken gemaakt moeten worden ivm privacy,

    maar het is beter als "gewoon de shops sluiten".

     

    Dus hier dingen gaan roepen dat de info/legitimatie misbruikt gaat worden, is wel erg ver vooruit lopend.

     

    Ze misbruiken alles. Ze misbruiken regels om buitenlanders te weren, terwijl Europa dat verbied. Ze willen burgers die niets illegaal doen aan de schandpaal nagelen. Afspraken over privacy? Het doel is die op te heffen!

    Er is een hele makkelijke oplossing: laat ze die cannachopper aan de grens parkeren en smokkelaars tegenhouden tot hun landen OOK normaal doen.

    Fucking legalize it.


  8. Een voor een onder de douche. Volledig afspoelen, met een zachte straal, vooral onder.

    Als ze uit je hokkie zijn, hok volledig ontsmetten met chloor of dettol. Wellicht over een paar dagen herhalen, en zo hopen het uit te zingen.


  9. Zo af en toe.

    Ik had ooit heel mooie Deep Chunks, en die werden niet meer aangeboden. Dus heb ik Deep Chunk x Deep Chunk. Deep Chunk x Wonder Diesel, en Deep Chunk x Wonder Haze gemaakt. Soms valt eigen zaad zwaar tegen, maar deze gaan bijzonder goed.

     

    Nu ben ik bezig met Cinderella 99. Daar wil ik een man van, en een vrouwtje van c99, Killa Queen, Madonna en nog wat andere.

×
×
  • Create New...