Jump to content

Kir

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Kir

  • Rank
    zomaar een lid
  1. Kir

    Idee: Wiet Kauwgom

    Nou ik denk dat de toppen gebruiken of zelfs het bladafval zoals bij thee of een spacecake niet goed gaat werken. Maar het heel fijn verkruimelen van hasj daarentegen in de kauwgom mix... Als je dan op zo'n kauwgumpje kauwt zou de THC wellicht in je speeksel terechtkomen, wat je natuurlijk doorslikt. Het nadeel is natuurlijk de smaak, wiet smaakt nou niet echt heel lekker ofzo.
  2. Kir

    Idee: Wiet Kauwgom

    Misschien is het wel een achterlijk idee, maar ik kwam op het idee voor wiet/THC kauwgom. Jullie kennen waarschijnlijk nicotinekauwgom wel. Wiet kauwgom zou werken volgens hetzelfde principe. Ik zag op internet al setjes te koop waarmee je met huis-tuin-kuiken spullen kauwgom kunt maken (bijv http://www.leeners.com/gumrecipe.html). Een extra stap zou het toevoegen van wiet of hasj zijn. Nu is denk het het probleem dat nicotine makkelijker door het lichaam wordt opgenomen dan THC. THC bindt zich bij orale inname alleen aan dierlijke (menselijke) vetten, en bij nicotine is dit een stuk makkelijker. Misschien zal bij het bereiden van wiet kauwgom ook de THC verdampen of iets dergelijks. Als het zou kunnen zou het fantastisch zijn als compacte vervanger van spacecake Wat denken jullie erover?
  3. Dat weet ik niet. Ik gebruik een 25w soldeerbout die voor de volle (over) 230 graden Celcius moet zorgen. Als ik de wiet te lang laat zitten verkoolt 't zelfs, dus hij is eerder te warm dan te koud.
  4. Bedankt voor je reactie. Maar is dat eigenlijk niet heel raar? Als je ongedroogde/vochtige wiet rookt of vaporiseert, droogt de wiet toch terplekke verder? Of zit ik nu helemaal fout?
  5. Ik heb van de zomer binnenwiet verbouwd voor een aantal ramen. Zoals verwacht stelde de oogst niet veel voor, en ik heb inmiddels al een aantal plantjes gedroogd. Van een kennis die "professioneel" kweekt heb ik een aantal flinke mooie ongedroogde toppen gehad die ik ook aan het drogen ben. Ik rook niet, maar heb een tijd geleden een vaporizer gemaakt adhv instructies op Internet (http://nepenthes.lycaeum.org/Drugs/THC/Vaporize/simple.vaporizer.html), die het op zich goed zou moeten doen. Nu is het probleem, als ik mijn gedroogde wiet probeer, gebeurt er niks met me. Als ik ongedroogde wiet probeer hetzelfde probleem, zelfs met de super toppen (die nu redelijk gedroogd zijn). Ik droog in een kartonnen doos met touwtjes in een warme ruimte met ventilatie in de doos. Dat drogen zou dus wel goed moeten zitten. Het probleem is dat er ook geen mooie witte rook ontstaat in mijn vaporizer. Ik heb ook geen extreme hoestneigingen als ik de vapor inhaleer, zoals ik had toen ik een jointje probeerde. Kan het zijn dat de wiet nog veel verder moet drogen? Ik zou zelf zeggen dat de wiet ook zou moeten werken als deze niet gedroogd is - of moet de THC in de wiet trekken met het drogen? Ik ben clueless.
  6. Ik heb overal al goed gekeken met een felle lamp, maar ik zie nergens een beestje of iets dergelijks zitten.
  7. Een aantal bladeren hebben overigens wel 'gewoon' 5 vingers.
  8. Hallo, ik ben nieuw op dit forum. Ik doe niks 'professioneel' met wiet, ik groei 'voor de grap' een paar plantjes en de oogst is natuurlijk leuk meegenomen. Naast 4 stekjes heb ik van een kennis een 'minkukel' gehad. Ik neem aan dat ik deze term op dit forum niet hoef uit te leggen. Kort gezegd ging de plant bijna dood en ik heb hem er weer bovenop geholpen. Tot overmaat van ramp heeft er zelfs nog een tijd een enkele rups ingezeten die de halve plant heeft opgevreten toen ik op vakantie was. Nu de plant uiteindelijk best wel mooi aan het worden is, merk ik iets vreemds op bij een aantal blaadjes, en het lijkt zich zelfs te verspreiden door de rest van de plant. De beste manier om het te omschrijven is dat sommige blaadjes zich 'oprollen' naar binnen toe aan de onderkant. Met deze omschrijving kan natuurlijk niemand iets dus heb ik wat foto's gemaakt: Nogmaals, ik ben geen professionele kweker, en ik ben ook niet van plan om pH-meters en dergelijke aan te schaffen, net zoals speciale mest, hydrosystemen en weet ik wat nog meer. Begrijp me niet verkeerd, maar dit is gewoon niet binnen mijn budget. Zou dit een teken van wortelrot of iets dergelijks kunnen zijn? Het kan zijn dat de plant te veel water heeft gehad, maar voor hetzelfde geld kan dit te weinig zijn. Ik ben nog maar pas begonnen. Alle hulp is welkom!
  9. Kir

    Oprollende blaadjes

    Problemen met de blaadjes
×
×
  • Create New...