Jump to content

polderboer

Members
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About polderboer

 • Rank
  Groentje
 1. Iemand anders laten plassen lukt niet bij een ernstige drugstest. Ze kijken meestal eerst of de urine vers is met een ander teststrookje. Als de pis ouder is dan een paar minuten zien ze dat direct. Ook kijken ze naar de zuurtegraad en zo om te zien of niets achteraf is toegevoegd.
 2. Geen prob hoor. Als het iemand kan helpen ... Vond gewoon raar dat ik ze hier zag staan
 3. Mooie foto's. Misschien ook even vermelden waar je ze hebt gehaald? Ik had er beter een watermerk op geplaatst.
 4. Ook ff de budshots van m'n buitenkweek 2006 delen Early Sativa (midden juli beginnen bloeien) Zelfde maar van dichtbij M'n onbekende indica haar zusje
 5. polderboer

  Herfst 2006

  Easy Sativa en Onbekende
 6. @theramed, af en toe hebben ze nog wel eens een lekkere haze hoor. Heb daar week of drie geleden nog fantastische special haze gekocht. Ik heb gelukkig een job waardoor ik overdag in de week ff naar Nederland kan. Ben gisterenmiddag geweest. Om 15 uur een nummer of dertig moeten wachten. Maar dan nog verbaas ik me over al het "moois uit Frankrijk" dat daar nog steeds toestroomt. @RAI: dat tuig in de Miami is spijtig genoeg niet enkel zand, maar wschl glasschifers en verf.
 7. Die Fransen zijn echt de pest. Ik ga al tien jaar naar de checkpoint en het wordt echt triestig. Vroeger zag je max 10 procent Fransen, nu zijn ze 80 procent van de klanten. Op een zondagmiddag moet je 300 nummers wachten. Het is zelf zo erg dat ze meestal de prijs in het Frans zeggen, uit gewoonte, terwijl je in het Nederlands bestelt. Met zessen kruipen die Fransen in een tot de draad versleten peugotje voor een tocht van ruim 300 kilometer en zorgen dat iedereen de drugstoeristen kwijt wil. En die Fransen blijven ook naar de Miami gaan. Hebben die echt niet door hoe veel er met dat tuig gefoefeld is? Waar is de tijd van coffeshops als die in Hulst, waar je bij een lekker jointje met de baas wat kon zeveren over z'n wietjes.
 8. Die twee dames zijn op 11 juli in de bloei geschoten. Geen voorbloei of niets, meteen het echte werk. M'n andere planten zijn vorige week beginnen bloeien. Deze hadden wel al vanaf eind juni hun geslacht getoond. Ik had maar 1 mannetje op 6 (of op 5 als die ene female seed niet wordt megerekend)
 9. Nog nooit van reveggen gehoord. Ik ben nog maar een beginner. Dit is m'n m'n tweede kweek en vorig jaar was de opbrengst niet vet. Maar wel veel geleerd en dat wordt nu blijkbaar beloond. Hier een foto'tje van de early sativa vandaag. Met de terugkeer van de zon leeft ze echt weer op. Heb hier trouwens ook een Kush Haze uit een zak van de coffeeshop en die is samen met de early sativa aan de bloei begonnen. Had die eigenlijk zonder veel hoop geplant.
 10. polderboer

  Zomer 2006

  eerste kweekje
 11. yep, mijn early sativa in pot zit al vanaf begin juli in bloei. In volle grond doet ze nog niets. Foto's in m'n galerij.
 12. Ben ook beginner uit jouw kanten pope en deze plantjes zijn echt een plezier om mee te werken. M'n early sativa in pot is begin juli volop beginnen bloeien. Alleen jammer dat m'n early sativa in volle grond nog niets van bloei toont.
×
×
 • Create New...