Jump to content

Conjo

Members
  • Content Count

    26
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Conjo

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden
  1. De planten zien er inderdaad niet slecht uit, maar ik wil wel graag een goede oogst hebben, de stekken waren niet al te best. Ik kreeg een deel met spint, heb ik nu behandeld en ljkt weg te zijn, maar blijf preventief doorbehandelen ik zit te twijfelen of ik nu nieuwe moet gaan nemen, ik heb vandaag water gegeven, en even de planten goed bekeken. ze zijn allemaal rond de 25-35cm. de gene met het minste licht zijn ook nog echt het kleinste 23-25 dit zijn er ongeveer 10 van de 48, ik heb een beetje angst dat deze niet meer mee gaan komen. maar misschien moet ik het allemaal maar afwachten. Miss inderdaad iets te hard van stapel gelopen met de voedingen. heb nu alleen de N27 er nog bijgedaan. De cocos voeding is van canna en niet van bio nova, dus als het goed is is de N27 een goede aanvulling, gewoon regelmatig bijvoeden met N27 kan eigenlijk geen kwaad weet ik uit ervaring en ik doe het omdat ik weet dat ik beter blad krijg.
  2. hallo medekwekes, na verbouwing van mn hok, heb ik direct nieuwe stekken (pp) neergezet deze heb ik na 5 dagen 18/12 in de bloei gezet. de lampen staan nu 12 dagen op 12/12, in totaal staan planten nu 17 dagen. planten zijn in hoogte bijna niet gegroeid en duurde lang voor dat ze aansloegen, het is waarschijnlijk de koud geweest rond de donkerperiode (16/17 graden) nu is inmiddels te temp goed,planten hebben veel en grote bladeren de grootste planten zijn nu 30-35 cm hoog, ik zit er nu over na te denken om nieuwe stekken te halen, omdat ik denk dat ze niet meer verder gaan groeien, en of niet meer hoog genoeg worden. het medium is cocos, gebruikt bij nieuwe cocosgrond wat extra kalk, voeding gebruik is A+B, rhizo en als kleine aanvulling bio nova n27 en mg0 8%. dus na verbouwing van mijn hok is het snachts wss te koud geweest en de stekken zijn niet goed aangeslagen. als ik nu nieuwe stekken neem kan ik de aarde nog gewoon gebruiken? ik gebruik geen meters volg gewoon schema met de hand. hier nog wat fotos na totaal 13 dagen. Planten hebben intussen meer bladeren. Alvast bedankt.
  3. Hoe groot zullen ze ongeveer worden? Mogelijkheid om bij de zetten is er niet, Als ik de klok verander wat is dan de kans dat het mis gaat? het gaat om ongeveer 40 planten 3 lampen.
  4. Hallo! Ik heb een hele domme fout gemaakt. Heb in mijn nieuwe ronde mijn klok niet aangepast, en daarom zijn mijn stekken direct op 12/12 gegaan. Heb het niet eerder in de gaten gehad tot vandaag, ik zag wat kleine haartjes verschijnen. De stekken zijn al wel 10-20 cm gegroeid maar ik denk nog niet genoeg. De lampen staan nu 6 dagen op 12/12. Wat zijn de gevolgen als ik de lampen nu voor ongeveer 3 dagen weer op 18/6 zet? Overleven de planten dit etc.? Graag iemand die dit wel eens is overkomen of die dit weet uit ervaring of dit kan, en wat er gebeurd? Bedankt alvast.
  5. Hey mannen, Dat is geen flap, dat is een opbergvakkie. Maar idd het rook in het begin wel een beetje naar vuilniszakken. De dames staan nu 2 weken op alleen water, en het lijkt wel of ze helemaal stil staan. Erg vervelend, maar om deze tent nu weg te gooien..
  6. De eerste week alleen wortelstimulator,de 2e week Biogrow 2ml/l, AlgAmic BioBloom en Topmax 1ml/l, en afgelopen week alleen afgezuurd watwer
  7. Beste medekwekers De grond is een lightmix en de voeding is van het merk BioBizz, de afgelopen week hebben ze alleen afgezuurd water gehad, en de week daarvoor Biogrow 2ml/l, AlgAmic BioBloom en Topmax 1ml/l. Ik heb een 100 liter watervat en geef water via het blumat systeem. De temperatuur ( 1 x 600 watt) is met lamp uit rond de 19 graden en met lamp aan rond de 28. De afzuiger staat op standje 1, of te wel 220 m3. Er staan nu 2 flappen open van de tent Wie heeft een idee wat het mogelijk zou kunnen zijn?
×
×
  • Create New...