Jump to content

ano-niem

Members
  • Content Count

    98
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About ano-niem

  • Rank
    Hang hier wat rond lid
  1. Stand van zake op 01-07-07. Totaal overzicht. Bruine blad punten, weet iemand wat dit kan zijn? ik denk zelf te veel aan water (K*# regen) of storm schade. Als ik het fout heb laat het me weten, kan ik actie ondernemen!
  2. Staan er lekker groen bij hoor! ______________________________ Nu niet meer wel groen nog. Dit gebeurt er als je dicht bij zee woont als het waait. Close up zielige N Dame blache. Nu hoopen op wat beter weer!
  3. //EDIT door suf: onnodig quoten, meer info? hier Je kan het niet voorkomen, de natuur heeft buiten altijd de overhand. 2 van mij zijn ook omgewaait, gewoon weer vast snoeren aan een touw. al ligen ze vlak op de grond als je ze weer omhoog takelt en vast bint groeien ze gewoon weer verder!
  4. Update. Geknakt Verzorgt, hoop dat de tak het overleefd. Close up dutch dragon x purpel, zwaar vermoede dat het een vrouwtje is Rare groei (vind ik) eigen soort, lijkt wel de bloei , maar dat kan niet Dat was het voor vandaag.
  5. Ziet er weer zeer lekker uit whazzup! Ik ga dit zeker volgen
  6. Update 22-06-07. Totaal overzicht. Boven aanzicht. Zij aanzicht. Het groeit goed
  7. Had je dan geen man in de buurt? Of was het een hermaphrodiet. Verder nog een vraag:In het begin sprak je van o.a. 1 NDB en later over stekken of stekje van de NDB En ik herinner me niet dat ik je zaad van de NDB heb gestuurd,hoe kom je eraan? DB --------------------------------------------------------------- Geen man in de buurt destijds (vermoed een herma) zaten maar 4 zaden in, alle 4 waren vrouwelijk. Ik heb 1 stekje (nieuwe) dame blache, gekocht in een niet nader te noemen winkel in het noorden des lands. heb idd geen zaad van je gehad. Verder nog een stek early bud en de rest zijn allemaal zaden. Nog wat pics. De dutch dragon x purpel. Van onder naar boven: DB, ealy bud, outsider, new purpel power, dutch dragon x purpel, eigen soort.
  8. In wat voor grond heb je dat zieke plantje staan? ziet er niet uit als tuinaarde of potgrond, cocos? en dat is bemesten heel belangrijk!
  9. Vorig jaar was ik een maand later begonnen, dus dat wordt nog wat . Dat zaadje kwam van deze plant. Geen idee wat de ouders kunnen zijn. maar ze is freaky groot en de bladeren zijn mega, en liet zeer snel haar geslacht zien. Dit plantje is de 4de generatie die ik opgroei van een paar shiva/purpel planten van een paar jaar terug , vermenkt met 4/5 verschillende soorten in de tussentijd.
  10. Update 14-06-07. Na een regenbui. De early bud en dame blanche stekken. Mijn vrouwlijke gigant. Hoe kan ik mijn lang plant korter houden? hij groeit mij te snel (zelfs al is ze getopt) als het zo doorgaat wordt die rond de 3 meter, en dat is mij te hoog. (gaat me vooral om de buuren).
  11. Hallo mede genieters. Na de succes volle kweek van 06, nu weer aan de slag met die van 07. ik heb nu staan. 1x early bud (stek) 1x dame blanche (stek) 1x dutch dragonXpurpel (zaad) 3x new purpel power (zaad) 3x outsider (zaad) 1x eigen soortje (4de generatie zaad) Ze moeten nog gesext worden behalve mijn eigen soortje, die is zeker en vrouw (zie foto) verder groeit die 2 keer zo hard als de rest, en heeft ongelofelijke grote bladeren. Ik heb hem 3 dagen terug getopt. Fotos. zaadje eigen soort. vroege overzicht. overzicht nu. early bud en de dame blanche. eigen soort is het een vrouwtje? groot blad eigen soortje. kunst zinnig overzicht van een week of 2 geleden. De rotzooi op de aarde is een antie katten graaf middel. Commentaar is welkom!
  12. Ik kan nu al niet wachten tot volgend jaar Eigenlijk vind ik het kweken interesanter dan de oogst
  13. Oogst is geweest,ongeveer 4 kilo nat. Overzicht. Soort close up op een purpel top. 2/3 is geoogst dit weekend de rest . Wat zegt men er van hier bij het wietforum.
×
×
  • Create New...