Jump to content

kOd

Members
  • Content Count

    32
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About kOd

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden
  1. kOd

    Donner Treed Af, ...

    [OFFTOPIC]Als't legaal is, kom je in een markt met volkomen concurrentie. De economische winst wordt dan op termijn 0, maar dat wil niet zeggen dat je er niet meer van zou kunnen leven. Vergoeding voor je werkuren is immers geen economische winst en zou dus blijven. Vergoeding voor je kennis trouwens ook. Het komt erop neer dat je er je vaste werk van zou kunnen maken zonder de risico's die er vandaag zijn. [/OFFTOPIC]
  2. kOd

    Donner Treed Af, ...

    Onze groentjes kweken MOET gewoon legaal kunnen op termijn. Jammer voor de broodkwekers die leven van deze bekrompen wetgeving, maar we moeten eindelijk eens af van die onderdrukking van de cannabiscultuur. En wat betreft de mensen zonder papieren die voor hete vuren gestaan hebben, daar zouden bij ons in België óók politieke koppen voor gerold zijn. Logisch toch als je mensen opsluit, dat je je verantwoordelijkheid op moet nemen als deze mensen iets te vroeg het licht zien. Trouwens het valt mij op hoeveel mensen op dit forum tegen immigratie zijn. Rook er nog eentje en denk dan wat ruimer na, wil je? We zijn allemaal mensen, de ene heeft het al wat beter getroffen met zijn geboorteplek dan de andere. Als er dan zo'n andere is, die de kloten heeft om zijn lot in eigen handen te nemen, ... respect man! Ieder zijn mening natuurlijk.
  3. Steeltje gedroogd en blad verdort ook van de rand te beginnen, ik gok gewoon een afgevallen blad dat er al een tijdje lag
  4. Ik zie dat je je elektriciteit binnenin je voorste wand hebt aangelegd. Ga je deze wand ook isoleren met glaswol/rotswol? In elk geval hoop ik dat je goed hebt nagedacht over de capaciteit die deze bedrading aan moet kunnen. Anders kunnen ze heel warm worden, de glaswol kan beginnen smeulen en in elk geval is er een risico op brand. Maar aan de rest van de plannen te zien, zal je daar ook wel aan gedacht hebben. Doe zo verder! Heel interessant topic voor beginnende hokkenbouwers Ow, nog een kleine bedenking: Je zet je afbeeldingen toch beter op de gallerij van Wietforum zelf. Ik heb er alle vertrouwen in dat je er zorg voor zult dragen, dat ze op de huidige host ook beschikbaar blijven. Maar deze host op zich kan al een aanwijzing zijn voor de 'vieze mannen met blauwe petten' if you know what I mean. Misschien word ik wat parannoïde, maar dat is dan ook weer niet zonder reden.
  5. Heeft er iemand ook een idee waaróm dit niet werkte? Hier een paar dingen die ik dacht: Nog steeds te veel licht aan de wortels -> bak ondoorzichtig maken Plastiek gaf giffen af -> Misschien metalen (inox) bakken gebruiken Wortels kregen te weinig zuurstof -> sterkere pompjes/meer pompjes voedingstekort -> zoeken en aanvullen Waarschijnlijk is dit een hoop onzin bij elkaar. Ik heb amper ervaring met de plantjes, maar ik ben toch benieuwd waar het hier misgelopen is.
  6. We zijn gisteren naar Terneuzen geweest. Man, als je dacht dat de Checkpoint niet meer kon groeien, denk opnieuw. We hadden nr 282 en ze waren aan nr 150. Ondertussen wat soortjes bij de Miami gaan halen. Terwijl onze beurt traag naderde, eentje met mexican haze gerold. Heerlijk! Heel potent spul die haze van de Miami. Intussen waren ze ergens bij nr 200, Dus waren we ff in de wagen happy three friends op de iPod gaan zien. Lang geleden dat ik nog zo gelachen had Na een tijdje gingen we nog eens zien of het bijna aan ons was in de Checkpoint. OMG, ze waren al ergens aan 350! Er was trouwens zo mogelijk nóg meer volk in die shop, dus nog eens wachten hadden we er niet meer voor over. Binnenkort komen we wel eens weer. Heeft er iemand die NLX nog geproefd? Als die nog steeds goed is, denk ik dat ik daar voor ga gaan.
  7. http://www.shopsolution.nl/shop/home.asp?s...ego#schegoprima Een tip voor wie hiermee wilt beginnen en een luchtpomp zoekt. De T-stukjes en steentjes (om fijnere belletjes te krijgen) zijn apart vermoed ik.
  8. Aha, mijn favoriete soortje om te roken. Eens zien hoe deze het in je bakje doet. Ik ga dit wel even volgen.
  9. kOd

    Aankoop Homebox

    Dan moet je gewoon wat beter zoeken hoor
  10. kOd

    Bewatering

    Zoals TAW heb ik dit ook uit de aquariumwereld gehoord. Onder andere de chloor (voor de hygiëne van het drinkwaternet) verdampt sneller dan het water zelf. Dus na een tijdje ligt de concentratie al veel lager en dat is wel beter voor de dames lijkt me.
  11. Heeft er iemand dit nog gedaan? Als het werkt is het wel een handige oplossing als je even zonder pH- zit. Ben benieuwd of iemand ervaring heeft met afzuren met azijn.
  12. Ik moet helemaal niets bereiken nu, gewoon de problemen die ik tegekom leren kennen. Wat ervaring opdoen kan nooit kwaad
  13. Ik heb dus enkel dat ene plantje overgehouden, maar er is een probleem . Sinds gisteren is er veel geel in de nieuwe bladeren en eentje krult licht naar boven aan de rand. Ik kan pas morgen of overmorgen een foto posten, want mijn toestel is er even niet. Het lijkt een beetje op overbemesting, maar ik vind dat toch een beetje vreemd. Ik gebruik universele potgrond van Agrofino (Had dat nog ergens liggen en aangezien ik toch niet verwachte dat het goed zou gaan ...). Samenstelling: droge stof 20% organische stof 10% pH 5-6,5 EC 750µS/cm NPK (14-16-18) 1kg/m³ Ik heb ook 2x rhizotonic wortelstimulator van Canna bij het water gedaan volgens de aangegeven hoeveelheid. Ik geef maar om de drie dagen water en dan nog vind ik de grond redelijk zwaar blijven. Denken jullie ook aan overvoeding? Wat doe ik dan het best? spoelen? Ik weet het, dit is een zielig kweekje. Maar ik ben al blij dat ik problemen tegenkom. De bedoeling is eruit te leren zodat ik wat ervaring heb als ik binnenkort met een hok begin. Alle hulp is dus welkom! P.S.: Het plantje groeide de laatste dagen redelijk snel. Er zitten nu 4 3-vingerige bladeren aan. In de hoogte is het niet zo sterk gegroeid, vooral in de breedte, ik vermoed omdat het licht nu beter in orde is. met m'n neus er pal op kan ik al genieten van een lekker geurtje!
  14. Technische opleiding gehad? ingenieur ofzo? Ziet er in elk geval prima bedacht uit. Ik ga dit zeker volgen, want hier kan ik nog veel van leren lijkt me. Suc6 ermee!
  15. Atmo, ik heb van jou op dit forum al meermaals gelezen dat licht het belangrijkste is bij zaailingen die net hun kopje boven de grond steken. Ik neem aan dat je ze zelf dan ook een overvloed aan licht geeft. Heb je dan ook uit eigen ervaring kunnen zien dat er relatief meer meisjes dan jongens opdoken? Lijkt me dan wel echt een interessant topicje dit ...
×
×
  • Create New...