Jump to content

GreenParkiet

Members
  • Content Count

    72
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About GreenParkiet

  • Rank
    Hang hier wat rond lid
  1. //edit onnodig quoten! 'Green Ambassador' is de vroegste soort van Nederland hoorde ik pas van iemand, alleen geen idee hoe je aan die zaden kan komen. Daarbij denk ik dat schimmelvrij veel belangrijker is dan vroeg toch?
  2. Red Haired Sonja van Blue Hemp. Ik heb een moeder bewaard en ze is veel later dan vorig jaar, vandaar dat ik dacht dat alles wat later is.
  3. Bij mij komen de eerste bloei scheutjes te voorschijn, maar het zet nog niet door, oftewel dit wordt erg laat in oktober. Vorig jaar had ik al aardige toppen rond deze tijd. En jullie?
  4. Volgens mij waren er opium kitten tot de '60 in Rotterdam. Commisaris Blauw had een leuk boek over zijn begin perode en kwam wel eens in zo'n huis vol Chinezen, maar ze vielen niemand lastig dus liet ze maar der gang gaan. Volgens eigen zeggen, wist hij veel wat ze rookten. Alhoewel ik zelf nooit zal proberen, ben ik wel benieuwd naar je ervaring. PS Weet je trouwens of je er gelijk aan verslaafd kan raken, anders niet aan beginnen natuurlijk maar dan lekker erover blijven lezen.
  5. Werkelijk prachtig om te zien! Denk dat dit zo ongeveer de perfecte grow is. Kun je nog iets vertellen, of na het oogsten laten zien, hoe je buizen om water te geven lopen? Ik neem aan dat je geen water/voeding van boven wilt geven i.v.m. de reststoffen van de planten.
  6. Het liefste zou ik willen kweken in een grote pot of kuip met rijke grond, zonder dat verder bijmesten nodig is, dus alleen water. Zou een kuip van 60 liter voldoende zijn als ik een stek wat later in het jaar, nu bijvoorbeeld, poot?
  7. "en waar kan je die queens zaden halen ??" Mis ik wat, op pagina 1 heb je het over: Soortjes : - Silver Pearl # Santa × Santa F3 - Blue top - Santa Maria F7
  8. He Kezus mooie pijlpunten, zelf gevonden? Mooie planten ook trouwens!
  9. Zien er mooi groen uit Kingmokum. Waarmee verduister jij ze? Ik zet zelf een 90 liter kuip over een 60 liter met scrog.
  10. Misschien is buitenkweken met jouw methode ook mogelijk? Later in het jaar zaaien zodra de eerste buitenberichten over bloeiverschijnselen komen, of voorgroeien direct onder 12/12 en dan naar buiten.
  11. Tja, dat zie ik ook inderdaad, alles staat vast. Gaas voorzichtig losknippen, planten naar buiten buigen en met Tyraps opnieuw vast zetten aan gaas dat op een grotere afstand staat. Bloeitijd is nog 4 weken of meer, plant herstelt zich toch nog wel?
  12. Groei + bloei is vaak samen een maand of 2,5 - 3 dus wat meer dan 20 euro...
  13. Ziet er netjes uit! Wat kost het aan stroom, vraag ik als buitenkweker, zo'n 150 watt kweek? Ik heb zelf wat zitten rekenen, zo'n 35 euro, kom ik in de richting?
  14. Als je de afstand naar de lamp wat vergroot komt het volgens mij ook prima in orde!
×
×
  • Create New...