Jump to content

But

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About But

  • Rank
    zomaar een lid

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Location
    Heerlen
  1. bedankt voor jullie reactie! na een week, hebben ze helemaal niet veranderd qua ontwikkeling. Ik denk erover om ze eruit te halen.
  2. Hallo Collega's, heb een dringend advies nodig, Er is volgende situatie ontstaan: Ik heb nieuwe steken gezet, ze zijn een week in groei gestaan dan heb ik ze in bloei gezet dan na twee weken bloei was iets fout met schakelbord gegaan en ze zijn blijkbaar 10 dage lang 24 uur licht gehad. Ik ben al dus meer dan 4 weken met dit oogst bezig... Mijn vraag is wat zou ik beter kunnen doen? eruit halen en nieuwe zetten of gewoon door laten gaan. Zou ik in geval van door laten gaan de helft van de normale oogst kunnen eruit halen? Graag jullie advies en suggesties! PS: ik hop dat in een juiste forum heb mijn bericht geplaats, zo niet mijn exusses.
  3. EsmeraldaNuevacita en No-Zem, bedankt voor jullie reacties, ik dacht zelf ook gewoon doorgaan.... om nieuwe stekken te bestellen en nieuwe start te maken zal veel te veel tijd verloren gaan, dit is de hoofdreden voor mij.
  4. hier is de foto alle adviesen welkom!
  5. Beste, Heb een advies nodig. Door de stroom uitval hebben mijn plaantjes twee dagen zonder licht gestaan. Ze zijn nu in week twee. Ze zieten er niet meer gezond uit. Lijkt net alsof ze worden uitgedroogd. De vraag is, wat zou ik moeten verwachten nog van die plaantjes? is dit verstandig om nieuwe te zetten of kan ik gewoon doorgaan met wat ik nu heb. Heeft al iemaand zoiets gehad? Foto`s komen later wel.
  6. zijn er eigenlijk manieren om zo te drogen dat dan het meest gewicht te behalen?
×
×
  • Create New...