Jump to content

kees..

Members
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About kees..

 • Rank
  zomaar een lid
 1. ik moet geloof ik m'n woorden inslikken wat betreft het toppen van zaadplanten buiten..ik schreef dat het niet erg de moeite waard was omdat de opbrengst in vergelijking met stekken niet echt de moeite waard was..ik heb waarschijnlijk planten gehad in het verleden die er niet echt geschikt voor waren en daar dus ook niet erg positief op reageerden..dit jaar is het een ander verhaal en moet ik toegeven dat het ook voor zaadplanten een heel erg effectiefe methode kan zijn,mits je de planten hebt die er geschikt voor zijn..ik zelf heb een paar early girl van sensi seeds en die reageren er zeer goed op..
 2. volgens mij heb je een gewoon een bolletjeslikker in je tuin die zeer hoge nood had hahahaha... ik kweek zelf ook buiten en heb ze om eerlijk te zijn nog nooit eerder gezien..weer wat geleerd..
 3. het is inderdaad een hele effectieve methode die ik al ongeveer een jaar of tien gebruik..bij zaadplanten buiten is het naar mijn ervaring niet echt de moeite waard in als je kijkt naar de hoeveelheid in vergelijking met stekken..maar de doorstroom in de de takken zal wel zeker beter zijn en dat gaat ook zeker de kwaliteit mee bepalen..ik vind dit een heel intressant onderwerp waar nog steeds heel erg veel mensen geen weet van hebben..dit is erg jammer,want als je de methode eenmaal goed onder de knie hebt zul je er gegarandeerd je voordeel uithalen..ik kan niet spreken voor de binnenkwekers want ik heb de mogelijkheid om het buiten te doen,dit bespaart mij veel rekeningen,stank etc. ,maar voor de buitenkwekers is het heel intressant om je eens in te verdiepen..al blijft het uiteraard een beetje een eng idee om in je planten gaan lopen knippen.... gr..kees
×
×
 • Create New...