Jump to content

red zebra

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About red zebra

  • Rank
    zomaar een lid
  1. De plantjes staan momenteel een dikke maand in bloei. Momenteel geef ik ze een mix van canna ph bloom en terra flores. Binnenkort ga ik overschakelen naar pk 13-14 en dit voor 6 dagen lang. Als ik goed rondgesnuffeld heb hier, heb ik gelezeb dat pk 13-14 een supplement is en niet echte voeding. Mag ik deze dan gewoon toevoegen aan mijn gietwater met mix in? Gr
  2. ; de kamer waarin de kast staat, daar staat het venster open. 110 zou dit kunnen?
  3. Wanneer de lampen zich uitschakelen stijgt de luchtvochtigheid in bloei naar 70-75% hoe kunnen we deze verlagen? momenteel draaien al 2 ventilatoren 24u en de koolstoffilter. en nog een ander vragen wanneer ik op 2x 400w wil draaien in mijn kast stijgt te temp te hoog hoe kan ik maken dat deze rond de 30 graden blijft? tips graag!!!
  4. We hebben dit forum onlangs ontdekt en het was een ware bron aan informatie en tips die we ondertussen zoveel mogelijk hebben proberen toepassen. Maar om een nog betere kwaliteit van weed te hebben lijkt het me wel aangeraden om te problemen een kleine voorstelling te geven van hoe onze kweek tot nu toe verlopen is, welke producten we al gebruikt hebben en hoe we deze mss op punt kunnen stellen enz... Tot nog toe hebben we nog geen problemen had op wat gele bladeren na maar dit lijkt me wel enigszins logisch? We hebben 10x special queen, 10 special kush en 1x superskunk special. De groeifase is in 1 kast gebeurd, maar eenmaal de planten groter werder hebben we gekozen om nog een kast bij te maken soort bij soort te zetten, en zo hadden ze een grotere lichtopvangst doordat de planten ruimer konden groeien. We hebben natuurlijk wel geen stekken gemaakt in de groeifase (het forum was ons dan nog niet gekent) waardoor we op deze planten niet meer verder kunnen kweken heb ik begrepen. Even wat over de kast: de grootte: 2,10m hoog, 2m breed en 1,50m diep (andere kast heeft op enkele cm verschil na de zelfde afmetingen) 3 lampen: 2x400w en 1x600w hps lampen. Meestal draaien we enkel op de 600w omdat we op de 2x 400w laat staan op alle 3 de temperatuur te hoog stijgt. Iemand tips hoe we deze op een efficiƫnte manier omlaag kunnen helpen. (andere kast draait op 1x600w) koolstoffilter (andere kast vanzelfsprekend ook) 2 ventilatoren (andere kast beschikt nog over geen maar daar zit de temp en vochtigheid wel goed) We zijn begonnen met zaadjes, deze zijn allemaal ontkiemt. Enkel bij de superskunk zijn enkele niet ontkiemt en zaten er 2 mannetjes bij. groeifase: de eerste dagen hebben we van voeding rhizotonic meegegeven en wanneer de plantjes mooi kloek stonden zijn we overgeschakeld op terra vega. De potgrond is canna potgrond plus. ze hebben zo een goede 3 a 4 weken in groei gestaan. Even een korte voorstelling: een van de eerste scheutjes na enkele dagen: groepsfoto na 6 dagen: groepsfoto 11 dagen: een van de plantjes na 14 dagen in de grond zitten: groepsfoto na 18 dagen: 23 dagen verder: de dag voor ze in bloei werden gezet: de bloeifase: de eerste week dat ze effectief in bloei stonden heb ik gewoon gietwater gegeven met de gedachte zo een zuivere grond te hebben om te starten met ons bloeiproduct. Dit was canna ph bloom, na een goeie 3,5 week in bloei mengen we die ph bloom met canna flores (ph waarde water ligt dan rond de 5,8). hier stonden ze 3 dagen in bloei: na 6 dagen bloei: http://img64.imageshack.us/img64/8017/130420101597.jpg een goeie 14 dagen in bloei: 3 weken bloei (eerste topjes beginnen duidelijk zichtbaar te worden): na iets meer of 3,5 weken bloei: een dikke 4 weken (09/05) 4 weken en een half (11/05) verder moet ik de foto's nog overzetten dit zal een werkje zijn voor morgen. tips en feedfack zijn altijd welkom!
  5. Edit onnodig quoten zie hier : hoe te quoten haha ja een rat, nee deze eens meegepakt van langs straat waar de politie zo een van hun lintjes had achter gelaten en dit is dan decoratie matieraal geworden voor onze kast ;-)
  6. ok is me duidelijk deze mag voor mijn part gesloten worden, bedankt voor de vlugge hulp!
  7. kan iemand dit met zekerheid melden?
  8. Ik heb 3 superskunk specialplantjes staan en deze staan nu een goeie 3 weken in bloei, maar iemand vertelde me wanneer er kleine balletjes aan u plant komen ze, mannelijk is en bij 2 van de 3 superskunks is dit het geval. In het begin dacht ik dat het de bloeivorming wa maar die kleine balletjes zetten zich gelijk open waaruit een beetje stuif komt. Om alles te illustreren heb ik er enkele foto's bijgezet. Graag iemand die mij de bevestiging kan geven of deze mannelijk of vrouwelijk zijn? hierop de hoofdpluk aan de stengel waar de 'balletjes' duidelijk zichtbaar zijn de plant op zijn geheel: een foto van onderaan de stengels: 2de plant onderaan de stengels deze bevat dan weer geen van die balletjes maar is wel opzichtig kleiner of de andere 2: 3de plant de hoofdpluk bovenaan de stengel, deze bevat eveneens kleinere balletjes maar vormen wel een vaster geheel als pluk 3de plant onderaan de stengels:
  9. ik ben nieuw dus als mijn vraag illegaal is , of het hoort hier niet thuis mijn excuses dan! maar mijn vraag is , morgen is er in belgie een groots festival maar de politie zal talrijk zijn met drugscontrole , wat zijn de beste manieren om mijn drugs te verstoppen of een manier hoe de honden het mminder goed kunnen ruiken!
×
×
  • Create New...