Jump to content

hollandcam ®

Members
  • Content Count

    111
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About hollandcam ®

  • Rank
    Join the Revolution

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Location
    Utopia
  1. Nog even een uitleg over de formaldehyde: PDF file formaldehyde: En het klopt dat je nog nooit zon sticker hebt gezien omdat veel bouwmarkten gewoon de "slechte plaat"verkopen. want nogmaals. de hollander wil goedkoop.
  2. Any Day coffeeshop Korte Kolksteeg 5 1012 SK Amsterdam 020-4208698 Open: 10-01 uur Staat gewoon op zijn website, maar heb het met plezier voor je opgezocht.Ik gebruik al bijna 6 jaar die verdamper van evert. Een klasse apart.
  3. Er moet altijd een sticker op staan met Formaldehyde arm, of zoiets. Das minder dan 9 mg/100 g Formaldehyde. Anders is het een normale plaat E1 norm. 9 mg tot 10 mg/100 g Formaldehyde. De oude platen bevatten nog meer Formaldehyde en die verkoop ik ook nog steeds. Mensen willen altijd goedkoop. Formaldehyde is een giftig, kleurloos gas met prikkelende geur E1 norm Goed verven is een optie, daarbij bekleed je je wanden meestal ook nog met zwart-wit folie en dat helpt ook.
  4. zo die gaan goed jackass........ . Hebben wij niet gedaan, ruilen of schenken is een beter geformuleerd woord voor onze "dwalingen". Excuses.t zal hopelijk niet weer voorkomen asgrow. Maar wij dachten dat het wel kon omdat zaad en stuifmeel ruilen (nog) geen strafbaar feit is in nederland en belgie. Nogmaals excuses. het grote zaadruiltopic zal dus ook verdwijnen neem ik aan. lol
  5. Sorry lui, maar ik heb een schijthekel aan dit soort mensen (even ervan uitgaande dat de berichtgeving op waarheid is berust) Al 10 jaar een uitkering ( geen wao ) en dan in twee patserbakken rondrijden? Ik begeef me al bijna 20 jaar op de arbeidsmarkt en ik kan dat niet betalen. Ga nu niet lopen schreeuwen: moet je beter werk zoeken....... Een uitkering vangen en tegelijk boven modaal leven vind ik crimineel gedrag. Maar goed , hij kiest er wel voor en dan moet je niet gaan zeuren als er opgepakt ( en afgepakt) wordt. Had ie nou zijn uitkering opgezegt dan is het in mijn belevingswereld een heel ander verhaal. Wiet kweken en verhandelen vind ik geen crimineel gedrag. Dat je er zoveel geld mee verdiend dat is de schuld van de overheid zelf. Legaliseer en ga belasting heffen zeg ik dan. Hetzelfde geld voor wao ers die altijd maar bijklussen.....kun je nu wel of niet werken???? ben je zo ziek of stel je jezelf aan? maar goed das een andere discussie.
  6. leuk man ....... Pas wel even de lay out aan van je site .. maak de kleuren wat lichter zodat het openlijker en toegankelijker lijkt.
  7. inderdaad zoals gezegd....door de 600 watter is je lv verschrikkelijk naar beneden geschoten en waarschijnlijk was dat de oorzaak. Bij net gewortelde stekken moet je altijd sproeien en lv zeer hoog houden als je ze onder 600 watters zet. Een zeiltje spannen wil ook wel eens helpen. Of zakjes zoals jij gedaan hebt. Wel een paar gaatjes erin maken voor de frisse lucht.
  8. Bouwstaalnetje erom met 230 volt erop, Pas op zet er wel een waarschuwingsbordje bij. lol.
  9. Ik raad je aan om niets te doen en gewoon je stroom betalen. Je vangt het makkelijk terug van de wiet die je er aan overhoudt. Een kweker hoeft geen dief te zijn.
  10. toeter dikke kegel dutchie Maar tegenwoordig verdamp ik het alleen nog maar.
  11. Heel mooi hoe je opstaat en gewoon doorgaat. Tis een passie ...........Cannabis kweken zit je in je bloed das duidelijk te merken. Respect man
  12. je bak wel laten opdrogen. als je altijd water in de bak laat staan dan worden de potten toch te nat omdat de grond zich helemaal vol zuigt met vocht. Stop zon seramis meter in de grond bij je wortels dan heb je een redelijke indicatie.
  13. Over tien jaar koopt ie geen wiet meer bij de sjop maar verbouwd het biologisch op zijn eigen zolderkamertje. Als ie slim is althans. Hahah a voor iedereen die denkt dat ie wat overgehouden heeft aan zijn drugsgebruik: MRI zonder verwijsbrief MRI & CT scans binnen 1 week! Medische check-up v.a. € 350,- www.privatescan.(cencuur)
×
×
  • Create New...