Jump to content

Nameless

Members
  • Content Count

    39
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Nameless

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden
  1. Bedankt voor de antwoorden. Ik ben begin april begonnen met de zaden te ontkiemen. Ik heb niet de intentie om ze zo groot mogelijk te krijgen. Ik heb eerder meegemaakt dat de groei stil kwam te staan in een 30 l pot, ik dacht omdat het misschien te klein was, maar dit zou ook door voeding gebrek geweest kunnen zijn. Een 30 liter is goed, of doe ik er goed aan om enkele 50 liter potten bijvoorbeeld aan te schaffen?
  2. Hallo, ik vroeg mij af hoe groot de pot minimaal moet zijn dat de wortels genoeg ruimte hebben? Is een 30 liter pot groot genoeg als ze wekelijks groeivoeding krijgen?
  3. Zoveel zin heeft het niet hier naar te kijken, de fotos zijn al ouder, dus kan het goed zijn dat op de betreffende plaatsen niets meer staat.
  4. Het brengt wel een erg mooie opbrengst, maar is het niet erg duur, en opvallend ( voor politie ) aan stroomverbruik?
  5. Dit jaar, eerste kweek zat ik rond de 200 per plant ( buiten planten). Helaas had ik met knippen bijna de helft weg moeten gooien. Volgend jaar beter. =)
  6. Ok, bedankt. Dus als je een gezonde plant hebt, zou toprot niet snel toe kunnen slaan? Aangezien het op wondjes komt. Ik heb veel bladeren eraf gehaald, zodat de wind beter de toppen kan raken. Misschien dat hierdoor mijn toprot is ontstaan.
  7. Kan iemand mij vertellen welke schimmel toprot veroorzaakt? Dan is het misschien mogenlijk hier wat tegen te vinden. Nameless
  8. Er wordt meestal naar de haartjes gekeken, wanneer ongeveer 80% bruin is wordt dan gesnoeit. BTW, Hasj maken moet toch wanneer het knipafval nog niet gedroogd is?
  9. Is dit werkelijk nodig dan? Ik vind het wel handig als het redelijk waait, dan kan het vocht een beetje uit de toppen waaien, waardoor de kans op toprot weer kleiner wordt. Heb alleen een dunne stok langs de midden staan, verder nergens en heb ( tot nu toe ) nog geen afgebroken takken gehad.
  10. Ik heb 2 dagen terug mijn planten voor het eerst suikerwater gegeven. Deze had ik van de supermarkt, gewoon kristalsuiker. Ik had 200 gram ongeveer op 1 giter, daar gaat 10 liter in, deze had ik per 2 planten leeg gegoten. Dus ongeveer 5 liter met 100 gram suiker per plant.
  11. En wat is hier nu allemaal van waar? Ik wil het wel uit gaan proberen, om suiker toe te voegen aan het water, maar wanneer moet dit? De laatste week voor je de plant omlegt pas?? En ik las bij 'sWEEDy' iets over de plant laten stressen, 2 dagen voor je haar omlegt. Maar uitleg verder stond er niet bij, hoe dit moet gebeuren?! Nameless
  12. Dus je kan het beste je knipafval niet drogen, maar meteen gebruiken om dit mee te doen? Of vat ik het nu verkeerd op?!
  13. Maar dit poeder wat er vanaf komt, is dit de hasj? Ik dacht namenlijk dat dit 'skuff' was, pure thc?!?
  14. Voor zover ik weet is het niet legaal wat ze doen, teminste, die hier in de buurt niet. Dus zal degene je niet om id vragen.
  15. Pak een pot pindakaas, haal die half leeg, en gooi hier je zakje in. vul um bij tot ie weer vol is, en klaar ben je.
×
×
  • Create New...