Jump to content

deejay

Members
 • Content Count

  71
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About deejay

 • Rank
  Hang hier wat rond lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. hulpzame pagina: http://www.mo-yogi.nl/site/insectenenschimmelsinbonsai.htm
 2. dit is trouwens een interessante link: http://www.mo-yogi.nl/site/insectenenschimmelsinbonsai.htm
 3. Ik ben nu toch een beetje in paniek ! Zoals jullie me al verteld hadden, heb ik dopluis. Nu heb ik niks gevonden dat na week 6 bloei(nu vrijdag start week 7) kan dienen al oplossing... behalve ze erafhalen, wat niet echt een oplossing is, blijkt... Enkele van mijne buds hangen dus onder een wit/zilverachtig poeder(vooral de kleine thc rijke blaadjes), wat ik als ik het goed begrijp, honingdauw is??? Wat doe ik nu best? Het is enkel op 1 vmijn 2 verduisterde planten te zien, maar ze staan wel samen, vrij dicht op elkaar(wegens plaatsgebrek te verduisteren- op dit moment). Hou ik ze uit elkaar? Is er enig nuttig ding dat ik nog doen kan??? Alvast bedankt.
 4. Alles wat ik tot nu toe vind, is zeker niet bruikbaar na 6 weken bloei. Admire (Bayer) is chemisch bv.
 5. @Miss J Ja dit is em, dank je wel. Saissetia oleae (oleander dopluis) @White tooth Ook enorm bedankt, effie onderzoeken nu.
 6. Ik zal het zo best mogelijk proberen te omschrijven. Ik heb sinds geringe tijd, een nieuwe bezoeker. Het is een klein,ovaal purperachtig beestje dat aan de bovenkant van mijn blad(eren) of op de stam kleeft, ja echt kleeft. Aan de onderkant vh blad heb ik er nog gn enkel "betrapt". Het laat vocht achter op de bladeren, dat doorschijnend én een beetje kleverig is. Als ik het (beestje) wil verwijderen moet ik een scherp mesje nemen en het er als het ware afsnijden. Het is geen rups of slak(terras op 4e verdiep),denk ik dan. Wat kan ik er nog over vertellen.... A ja als ik het er heb afgekregen, dan zit er nog een witachtig poeder op de plaats waar het beest verbleef. Nu heb ik een hopeloze microstand op mijn cam, en heb geprobeerd een foto te maken, maar niets bruikbaar. Het is zeker niet één vdeze: http://www.roots.nl/03-producten/11_bestri..._001_plagen.htm Iemand? Ik weet het, dit is vaag. Nu denk ik dat mijn buds(6e week bloei - met verduisteren) wel met rust laat. Maar toch het irriteert me, al zijn het maar enkele die ik heb moeten verwijderen. Foto vd bloei kan ik je wel laten zien...
 7. deejay

  6e week bloei

  enkele pics
 8. @ThaChronic Bedankt voor de semi-geruststelling. Hoop doet leven. Ik heb ze in elk geval vandaag nog verduisterd. Ik zie het wel aan.
 9. Ik begin te denken dat mijn planten op één of andere manier(hoe weet ik niet, heb de mannen er zeker op tijd uitgehaald) bestoven zijn, en dat op een terras op het vierde verdiep. Ik had allemaal een beetje met elkaar verward(herma/bestoven plant), is nog maar m'n 2e kweek....
 10. nog een foto.... zowat in het midden vd foto
 11. deejay

  Herma of niet?

  26juni2007
 12. @yeps het is dat groene bolletje(onder op de foto tss steel en blad), komen 2 bruinige haartjes uit en er zit een witbolletje in, wat me op een babyzaadje lijkt. Of heb ik gewoon een bevruchtte vrouw? Bedankt voor de hulp yeps.
 13. Zo hier een fotootje, ik denk toch wel dat dat een balletje is, als ik het erafhaal, zit er een klein wit rond voorwerpje in...
 14. @yeps. Het is uit zaad, dat tussen weed zat, dat ik een tijdje geleden gekocht, mss is daar al de fout. @Whazzup: no problem.
×
×
 • Create New...