Jump to content

D'mo

Members
  • Content Count

    65
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About D'mo

  • Rank
    Hang hier wat rond lid
  1. een paar nieuwe sannie's jack shots
  2. D'mo

    Hazekes a5ekes

    ze zijn vertrokken
  3. D'mo

    Sannie's jack

    thx to sannie..
  4. Tis eigenlijk heel simpel . 1 plant per volwassen hoofd van het gezin . dus elke volwassene mag er eentje zetten voor eigen gebruik. grootte maakt niet uit. oogsten mag ook zolang het niet in de buurt van kinderen en minderjarigen komt. nu is er nogaltijd niets aan de hand. maar let op .. verkoop 1 joint of een grammetje en ze naaien je als ze t weten. Groeten van denanderen Belg.
  5. ik neem gewoon 33% potgrond 33% compost 33% leem draai het goed ondereen en klaar, voeg er eventueel wat gedroogde kippenmest aan toe. en geloof me heb nog nooit te klagen gehad.(zie gallerij.) maar kom niet praten over een gatje van 40x40x40 he. nee nee nee , eene goeie m² per plant moet ge hebben wilt ge beren hebben. That's not THE way, no . That's MY way. groetjes.
  6. Nou ja dan krijgt ge dit effect.. white widow in kas
  7. ja dame blanche dat klopt maar doe het nu al 4 jaar met binnenplanten. en heb er nog maar 1 keertje een beetje last van gehad. ik kan enkel hopen voor een lange zomer . slaat het weer te veel tegen. maak ik er een box rond . alles voor de weedjes he.
  8. D'mo

    Haze A5

    voila 10 dagen . kan iemand nu al zeggen of het a5kes zijn of ist daar wat te vroeg voor. a5 kes
  9. ze zijn nu 4 daagskes oud maar khoop da'k t goed doe. 5 x sannie jaakskes zal om de week er een paar fototjes bij gooien.
  10. D'mo

    Weedpicas

    fotoootjes
  11. da hele dag door 7 a 8 per dag. ben niet anders gewend de laatste 12 jaar.
  12. klopt wel wat jullie zeggen. stekjes trekken . als we buiten gaan zetten gaan ze ook met de massa naar buiten he. En te vroeg begonnen nooit . er moet tenslotte ook nog geselecteerd worden. heb nu staan 5x sannie's jack 12x haze a5 10x White widow daar komen wel een paar mooie moeders uit.
  13. heeft iemand al enige ervaring met deze plant buiten. + Wat kan ik het beste geven ? of maakt dat niet echt uit voor buiten. in ieder geval ze zitten nu in de pit pot . zal fototjes uploaden vanaf dat ze degelijk zichtbaar zijn.
×
×
  • Create New...