Jump to content

KwartBelg

Members
  • Content Count

    179
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by KwartBelg

  1. Ja, nou : tap maar niet . In een gevalletje mijnerzijds is er door de 30 duizend aan ontnemingsvordering kwijtgescholden uit respect van de officier van justitie wegens het "niet" stelen van stroom hoewel ik elektromonteur ben. Eerlijk duurt het langst kan dus toch nog wel lonend zijn.
  2. Dan ga je toch lekker op reis naar een land waar ze die wel hebben. ,lekker de kas van het desbetreffende land spekken.
  3. ik ben deze shackzillas morgen precies 4 weken aan het voorgroeien
  4. Hallo allemaal. Wegen een hok zonder verwarming is er de noodzaak aan `1 of andere vorm van bijverwarmen. Nu is de vraag : kan een grondverwarmingskabel die de worteltjes alleen verwarmt genoeg zijn? Het gaat om de grondverwarmingskabel van biogreen met bijbehorende thermostaat. Temperatuur in het hok zakt naar 8 graden. Hoeveel meter kabel moet er in een speciekuip van 65 liter ? Is 1 keer een cirkeltje in de kuip genoeg?Het gaat om 5 kuipen in totaal. Of moet ik toch maar denken aan de electrische kachel? Alvast bedankt voor het meedenken.
  5. Ja relais is ontzet! Applaus , je hebt het goed geraden . Ik heb exact hetzelfde van binnen ,wel adereindhulsjes!. Dus dat betekent dat bij de diamondbox alle stroom over 1 contact gaat. Zou wel eens een Davin kast van binnen willen zien.
  6. update : Ik heb 2 x 2 stuivers (5 eurocenten) tussen de relais en de rails moeten klemmen. Beetje vreemd maar zo werkt ie wel. Dus blijf er bij ,kwaliteit is niet fantastisch! Groetjes en bedankt voor de hulp!
  7. Thanks Sir smoke a lot, Heb de draadjes gemonteerd zoals op jouw foto's is te zien , maar .......... helaas ,geen beweging te krijgen in het relais. Wat blijkt nu : je kan het relais resetten door met een schroevedraaier in het midden van het relais te drukken. Gelukkig ben ik hier zelf achtergekomen. Maar misschien kan ik ook niet een bureaulamp in een 600w aansluiting zetten om het schakelen te proberen. Hij wil namelijk in de 0 stand blijven. Maar vriendelijk bedankt!!!
  8. Ja ,das dezelfde, @ Sir Smoke alot: Als je even foto's wilt maken van de aansluitingen zou dat zeer fijn zijn! Kom maar niet uit aan 3 draadjes,lol Alvast vriendelijk bedankt.
  9. pdf vinden is niet zo makkelijk. probleem zit er in dat ik de schakeling van de tijdklok niet echt begrijp en waar die draadjes precies naar toe moeten. maar wie weet kom ik er wel uit.
  10. hey, punt a : ik heb de doos niet meer omdat ik er klakkeloos van uit ging dat het wel goed zou zijn. punt b : het dekseltje van de tijdklok ben ik ergens verloren. punt c: ik heb het apparaat al open gemaakt en ligt nu op een tafel als puzzel. groet. P.S: zal eens zoeken op .pdf
  11. Hallo kijkertjes, Enige weken geleden heb ik een 4x 600w schakelkast met kachelcontact gekocht van het merk DIAMOND. Gisteren ging ik eens testen of deze het deed en helaas : alleen het kachelcontact werkt. Dus ben ik de kast eens gaan openen en was behoorlijk verbaasd hoe slordig dit apparaat is in elkaar gezet. Schroefjes niet goed aangedraaid en contactjes half aangesloten,alsook de lampen doen het niet. Helaas heb ik zoveel draden losgemaakt en vergeten te markeren waar ze ook alweer zaten ,nu krijg ik het ding vooralsnog niet goed. *misschien heeft iemand hier een schema van? Mijn waarschuwing is eigenlijk dat dit apparaat zeker onveilig kan verklaard worden, zeker als je m niet openmaakt en even nakijkt!! Geef liever 30 euro meer uit voor een davin relaiskast! Groetjes.
  12. hey clown, hoe ist nou ? Ben je al klaar met poetsen? greetz
  13. @Twindaddy: honden blijven thuis, er zit ook te weinig goed vlees aan groeten
  14. hehe , Hier waren wij vorig jaar ook, Als we hierbij mogen inschrijven: 2 personen: mr and miss kwartje en de huisdieren voor het overtollige vlees.
  15. Gefeliciteerd met de geslaagde kweek! Nu nog even een gokje wagen: 2280gram
  16. Hoi pels, Ga je er een kleed overheen hangen met 3 x verduisteren? Weet niets van outdoor ,leuk om een topic als dit te zien
  17. Geachte moderators : Misschien is het tijd voor een nieuwe poll : Op wie stem jij ?
  18. Het gaat niet meer om uruzgan ,een plaatsje in een woestijn. De PVDA kan weer terugkomen door daadkracht te tonen wat publiek aantrekt. PVV is nog niet op punt gesteld , en : 2 keer stemmen in een korte periode levert op dat de gemiddelde mens stembeu wordt en hoe raar het ook klinkt dan winnen de gevestigde partijen weer doordat een bepaalde élite dan wel gaat stemmen. Ben niet PVV maar mits er een goede aanleiding is kan die wel heel erg groot gaan worden. En dus niet bij dit akkefietje. In dit geheel verliest CDA maar hoe het loopt met de gemiddelde mens en of die wil gaan stemmen valt te bezien.
  19. Je wordt niet gepakt Door de "slimme"meter maar : Stel je hebt een digitale meter laten installeren ,zo ongeveer 3 jaar geleden en je draait zo een 4 keer per jaar een 32 plantjes onder 1800w dan gaat het wel als volgt als je ineens de wetsdienaars over de vloer hebt gekregen: Dus die 32 plantjes is een voldongen feit dat er gekweekt is en nu komt het: De officier van justitie gaat zover dat het aantal jaren dat het pand van jou is geheel wordt meegenomen in ontnemingsvordering wat dus wil zeggen dat theoretische kweken voor hen voldoende is om een bedrag te koppelen aan een ontneming , dus zal men rekenen : 4keer maal 3 jaren(nieuwe meter) x 32 x 28 grammen x 2,67 is een heleboel alsook de hoeveelheid stroom een heleboel zal zijn: 3 jaren maal 4 x keer x 70dagenx 12 uur x1800 w : 1000 = een heleboel Kw die niet geheel is te verklaren door zonnebanken enzo bij een normaal particulier huishouden. Wat ik dus wil zeggen is : het theoretisch voordeel wat ze mogen berekenen daar kan je dan moeilijk tegenin in gaan omdat die digitale meter behoorlijk correct werkt en je dus niet zomaar met tegenbewijs kunt komen in het geval van een slimme meter . Overigens ook niet met de gewone ,maar die slimme maakt het met piekspanningsintervallen enzo nog een graadje erger. Wel is het fijn als je het aantal keren bij een lampje hebt gehouden en er een keertje 3 lampjes op nahoudt dat je dan kan aantonen van het is toch echt mijn eerste keer. Oja en wie nog gelooft in nieuwe filters enzo om maar te verversen en nieuw te lijken dat werkt niet meer tegenwoordigs met het theoretisch voordeel wat wettelijk mag . Al met al ,de wegen om je eruit te lullen zijn erg beperkt door de jaren heen. Ik hou het wel op me 5 plantjes die lekker gescrogd gaan worden met Dank aan de forumactievelingen die hun ervaringen delen.
×
×
  • Create New...