Jump to content

Behavis

Members
  • Content Count

    20
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Behavis

  • Rank
    Groentje
  1. uhm, ja die foto's zijn moeilijk scherp te krijgen maar ik zie alvast geen bladluizen of andere beestjes. De enige beestjes zijn van die rododendron cicade die mijn planten terroriseren.
  2. Ik heb sinds een week een alsmaar toenemend bladprobleem dat zich langzaam aan verspreid naar men andere planten. Het ziet er zo uit: Iemand een idee wat dit kan zijn. Ik dacht misschien aan cicades die de bladeren aanvreten maar dit lijkt me te extreem voor die kleine rotzakjes
  3. ok bedankt maar denken achten jullie nog een fijnere zeefzak een noodzaak? misschien verlies ik anders veel teveel trichomes zonder een zeef van 40mc?
  4. Bedankt voor deze info mannen en uiteraard vergeef ik je Afghany Warrior Dus met andere woorden moet ik me dus niets aantrekken van wat er in de tutorial staat, goed om te weten. Dus ook ipv men knipafval te drogen gewoon onmiddelijk invriezen. Dan moet ik wel men planten vanaf nu onmiddelijk fijn knippen want ik laat normaal gezien het thc-bevattend blad aan men toppen hangen totdat deze goed droog zijn. En die 10 minutjes draaien moet ik dit dan doen met bv een grote houten lepen ipv mixer? Maar zowiezo ga ik die fijnere zeefzak ook moeten kopen om buitenknipafval te kunnen verwerken niet? En zou ik ook nog een zak moeten kopen van 90 mc om ervoor te zorgen dat hetgene in men 70 mc zak niet vervuild geraakt? Of zou er geen bladafval meer in de 70 micron zeef komen als ik men knipafval niet meer fijnmix?
  5. Zie hé, ik weet da ik een fout heb gemaakt in men keuze van ice-o-lator maar daarom juist dat ik deze vragen stel en als dan één of andere dwaas u gewoon begint te beledigen dan noem ik dit geen hulp dus rot op me zo'n schijtcommentaren en helpt de mense ipv ze proberen belachelijk te maken. Als ik op een forum de domste vragen hoor dan ga ik deze mensen ook niet uitmaken, probeer eens iets constructief te doen! Zie hé, ik weet da ik een fout heb gemaakt in men keuze van ice-o-lator maar daarom juist dat ik deze vragen stel en als dan iemand u gewoon begint te beledigen dan noem ik dit geen hulp dus rot op me zo'n schijtcommentaren en helpt de mense ipv ze proberen belachelijk te maken. Als ik op een forum de domste vragen hoor dan ga ik deze mensen ook niet uitmaken, probeer eens iets constructief te doen! En ik heb trouwens vooraleerst ik hieraan begon de uitgebreide manual gelezen op pollinator.nl
  6. Als er in de manual bij de ice-o-lator staat dat je je knipafval gedurende ongeveer een uur telkens een kwartier moet mixen in je bubblebag dan doe ik dit ook gewoon dus fuck off met diee bullshit van ze lezen niet maar doen maar wat! Ik heb enkel de 2de maal redelijk fijngemalen knipafval gebruikt omdat ik dacht dat de kleine opbrengst de eerste maal misschien lag aan het feit dat het knipafval niet fijn genoeg was. En ja dat je voor buitenkweek andere maas nodig hebt dat wist ik dus niet dit stond trouwens ook niet vermeld op die site van leafman. Maar als je knipafval niet fijngemalen mag zijn waarom laten ze je dan je knipafval mixen totdat alles mooi rondzweeft in het water? Zo staat beschreven in de manual van pollinator. Dus buiten nog een extra zak kopen heb ik geen keuze zeker? Maar als het resultaat dat in men 70 micron zeef zit serieus vervuild is moet ik dan buiten een 45 micron zak ook niet nog één kopen van bv. 90 micron of zoiets zodat het bladafval alvast niet in die 70 micron zak komt? En voor men binnenkweek kan ik deze 70 micron zak dus wel probleemloos gebruiken? btw tnt hoe moet je je knipafval dan drogen ik had het nu gewoon in een kartonnen doos uiteen gespreid en zo gedurende 2-3 weken laten drogen
  7. Ik heb gedroogd knipafval gebruikt dat ik eerst een uur of 2 in de vrieser had laten steken. De temperatuur van men water heb ik niet gemeten maar ik had een emmer water een aantal uren in de vrieser gestoken en bovendien voor zeker een liter of 2 ijs mee in men ice-o-lator ingestoken, ik heb kortom gewoon de instructies gevolgd die bij de bubblebag zat. Ik dacht na de eerste keer dat men knipafval misschien niet fijn genoeg was dus heb ik dit de 2de keer volledig fijngemalen met de mixer maar dit gaf geen verschil in resultaat. Ik heb ook al een mail gestuurd naar pollinator.nl en die wisten me te vertellen dat ik voor buitenkweek knipafval een veel fijnere zeef nodig heb want blijkbaar is de versie die ik heb voor binnenkweek, hoewel er op de site van leafman, waar ik deze heb gekocht hier niets van vermeld staat. Ik wist zelfs niet dat er verschil in grootte van trichomes is tussen binnen of buitenkweek.
  8. Ik heb een ice-o-lator gekocht met twee zakken één van 220 micron en één van 70 micron. nu is het probleem dat ik heel weinig van men vol met trichomes hangende Maroc knipafval haal en dat de pollem in de onderste zeefzak enorm vervuild is en dus groen ziet van bladmateriaal. Heeft er iemand hier ervaring mee en weet waar het probleem zich kan bevinden?
  9. Ik zat dus Duidelijk met overvoedings symptomen maar dit is precies omgeslagen naar een tekort. ik heb nl. nu geen schroeivlekken meer op de bladeren maar de vrij grote bladeren van onder aan de plant krijgen gele vlekjes en rode nerven, na voldoende tijd word het volledige blad geel en dan sterven deze af. Is dit een symptoom van ondervoeding? Doe ik er dan goed aan om eens 1/4 van de voorgeschreven bloeivoeding te geven? Of loop ik dan meer kans om alles naar de klote te helpen dan goed te doen?
  10. Ik heb in men opstelling in men kast een ventilator die op men plantjes onder de lamp gericht staat. Kan het eventueel zijn dat daardoor sommige blaadjes krullen?
  11. ja ik hoop dat ze het overleven maar ik denk het wel. Vorige kweek had ik grond die te bemest was en dit gaf vergelijkbare symptomen maar dan extremer maar wel geen gekrulde bladeren enkel slaphangende. Ik kan nu best eventjes geen voeding geven neem ik aan? Moest ik binnen een weekje of 2 nog eens voeding geven moet ik dan mss een vierde van de aanbevolen dosis geven ipv de helft? Als men ph afwijkt van de norm dan kan ik deze terug op normaal brengen door kalk te geven zeker?
  12. ja dat denk ik toch ook wel. Binnekort is een EC-meter aanschaffen Bovendien beginnen bij zowat alle planjes de onderste bladeren te vergelen, hetgeen toch ook een symptoom van overvoeding is niet?
  13. Ik ga één van de dagen eens een ph-meter lenen van een vriend want zelf heb ik er geen. Ik zal in tussentijd maar geen voeding geven voor de zekerheid. Maar wat willen gekrulde bladeren nu eigenlijk zeggen want dit heb ik nergens gevonden?
  14. Verpotten ga ik zeker niet meer doen aangezien ze al een paar weken in bloei staan (zeker geen 10 liter pot voor plantjes van 20-30 cm groot) maar aan wat zijn de omgekrulde bladeren te wijten? Te weinig water of te lage LV dacht ik ooit eens ergens gelezen te hebben
  15. Is 1.3 liter te klein voor een lowrider effect. Denk jij dan mss ook aan een tekort aan water?
×
×
  • Create New...