Jump to content

peaches

Full member
 • Content Count

  468
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About peaches

 • Rank
  Volwaardig lid
 1. Een hogere temperatuur betekent dat de lucht meer vocht kan bevatten, dus zal het eerder drogen.
 2. Je dealer heeft gelijk, aarde reguleert zelf de pH. Mits het goeie aarde betreft. Zelf zuurde ik ook netjes af naar 6.0, maar zag telkens dat de pH van de aarde te ver zakte. Meerderen (die kweken op aarde) stappen nu van het afzuren af.
 3. Vooropgesteld dat er maar weinig echte research gedaan hoeft te worden om er achter te komen welke voeding cannabis nodig heeft. Kwestie van afkijken. Bovendien heeft elke kweker voeding nodig en zijn het relatief simpele grondstoffen. Voor gewasbeschermende middelen ligt het verhaal veel comlexer.
 4. Word wel lastig kweken zo! Misschien dat je wiet in het donker moet bewaren omdat na verloop van tijd licht idd thc afbreekt, maar ik denk dat dit verhaal een eigen leven is gaan leiden.
 5. Komt helemaal goed Ze groeien nog zeker één week door. Ik heb zelf PP gehad en die meteen op 12/12 gezet en deze werden tussen de 40 en 55 cm en ik kon zelfs nog dieven zonder bladoppervlak verlies. Ook ongeveer 16 op een meter en volledig dicht gegroeid dus.
 6. Wanneer ontwikkelen de wortels eigenlijk? dag/nacht/groei/bloei???
 7. peaches

  Trichomes

  Wat een gezeik! Op internet gebeurt niet anders dan copy/paste. Niet alleen letterlijke tekst maar ook vertalingen en nog erger "onzin". Mag je alleen iets plaatsen als je het zelf verzonnen hebt of het in andere woorden typt? In plaats van zeiken kan men misschien ook het één en ander aanvullen of opmerken over iets dat niet helemaal klopt.
 8. Dat betekend dat ze dus 1/3e van de tijd geen licht hebben gehad. Gezien het feit dat ze nog maar 2 weken staan zou ik er nieuwe stekken in zetten.
 9. = Komt in de meeste gevallen op hetzelfde neer. Veel fosfaten en Kalium. Ik zou pk 13-14 eerst toevoegen en dan tot de juiste EC bloeivoeding toevoegen.
 10. Spint!!! En ja!, tijd om te oogsten. Wat je ermee gaat doen...
 11. Bitterzout werkt ook prima (= Magnesiumsulfaat) 1 a 2 % oplossing
 12. Overvoeding kan ook tot tekorten leiden Het lijkt mij überhaupt niet slim om stoffen met natrium te gebruiken in je voeding. Is alleen maar ballast. pH+ kunnen zoveel stoffen zijn... Kaliloog, ammoniak etc etc
 13. Foto?? Op je verhaal afgaande ben ik bang dat het niet meer te redden valt. Bladeren herstellen zich niet meer in die fase.
×
×
 • Create New...