Jump to content

Randax

Full member
  • Content Count

    319
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Randax

  1. We zitten er weer klaar voor, P.S wat een wedstrijd gisteren heerlijk
  2. Dit keer een ronde zonder problemen en een mega opbrengst is je wel een keer gegund,succes gozer
  3. Ik hoop het wel maar durf er niet op te gokken, eerst maar eens zien hoe de start verloopt na de winterstop. Ik heb geloof ik nog een stukkie van die amnesia haze gerookt van je via Marvin werd wel ineens wit om me neus maar dat kwam ook door nieuwjaars dag was nog niet helemaal hersteld hahahahha.
  4. Toppie Krasi, dit heb je verdient succes
  5. Zien er geweldig uit, maar hopen dat de weer goden nog in jullie voordeel meewerken voor de laatste lootjes dan word het een top oogstje.
  6. Na zoveel jaar op dit forum zal deze oude man zijn neus ook eens laten zien hehehe
  7. Word nu wel erug spannend, kan niet wachten voor pic`s met de plantjes erin.
  8. O ben je toch nog verder als regel 2 gekomen!!!
  9. Een 33-jarige verstandelijk beperkte man heeft een voorwaardelijke werkstraf gekregen, omdat hij meerdere malen heren enkelspel in een lijnbus in Leeuwarden gespeeld heeft. De bananenpeller werd gesnapt toen hij op 25 maart 2011 een meisje lastigviel. Hij stootte, vermoedelijk met zijn Jaap Stam, tegen de stoel van de vrouwelijke passagier die voor hem zat. Een andere passagier merkte hierbij op dat de kerel zijn sloopkogel door de lucht liet dreunen. Toen één van de vrouwen de kroniek aan een vriendin vertelde, bleek dat de bustrekker wel vaker avondstudie bezigde in de laatste bus van Leeuwarden naar Burgum. Dat meldt WaldNet. De Friese hermandad stelde een diepgaand onderzoek in, waarna uit snel bewegende beelden bleek dat de de kleine generaal inderdaad zijn roede beroerde. De handgymnast werd ingerekend. Dranklust De verstandelijk beperkte man moest vrijdag voor de rechter komen. Hij kwam echter niet, omdat hij naar verluidt de stress niet aankon. De onverlaat zou ten tijde van de rukritjes veel alcohol tot zich genomen hebben. Inmiddels zou hij van dit probleem af zijn. "Dit reikt verder dan zijn eigen gerief. Dit raakt anderen wezenlijk in hun gevoel van veiligheid", aldus de officier van justitie. Doordat de zaak van de handkarrer al jaren op de plank ligt, de man onder begeleiding staat en niet meer beetgepakt is door de politie sinds het incident, kreeg de fierljepper slechts een voorwaardelijke straf. Ik heb hier echt zo om gelachen P.S bron GeenStijl
  10. Randax

    10KG KNALLER

    Zo mooie set zeg
  11. Ik denk dat het door de chemtrails komt
  12. Volgens de bliksem Radar gaat het nu flink te keer op het Limburgs Ridderhol.
  13. Randax

    Zon

    en het is nog steeds lekker weer of niet dan
  14. En het groeit nog uit zijn kont ook geloof ik.
  15. Randax

    Zon

    wil ik net zeggen trails of niet het is heerlijk weer en dat is dat
  16. Ik heb er een van hem kado gehad, maar zit nog in de verpakking. Ja ik weet het schandalig
  17. Een kennis van mij heeft er 3 op verschillende locaties staan, tijd om info te versturen is instelbaar . Gaat via de I-Phone ik weet niet voor Android maar dat zal ook wel werken.
  18. Randax

    Zon

    Maar ja ondanks alles is het nu lekker weer Of nie rofl.
×
×
  • Create New...