Jump to content

Randax

Full member
 • Content Count

  319
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Randax

 • Rank
  Rolling since 1960
 • Birthday 12/14/1960

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Rotterdam
 1. We zitten er weer klaar voor, P.S wat een wedstrijd gisteren heerlijk
 2. Dit keer een ronde zonder problemen en een mega opbrengst is je wel een keer gegund,succes gozer
 3. Ik hoop het wel maar durf er niet op te gokken, eerst maar eens zien hoe de start verloopt na de winterstop. Ik heb geloof ik nog een stukkie van die amnesia haze gerookt van je via Marvin werd wel ineens wit om me neus maar dat kwam ook door nieuwjaars dag was nog niet helemaal hersteld hahahahha.
 4. Toppie Krasi, dit heb je verdient succes
 5. Zien er geweldig uit, maar hopen dat de weer goden nog in jullie voordeel meewerken voor de laatste lootjes dan word het een top oogstje.
 6. Na zoveel jaar op dit forum zal deze oude man zijn neus ook eens laten zien hehehe
 7. Word nu wel erug spannend, kan niet wachten voor pic`s met de plantjes erin.
 8. O ben je toch nog verder als regel 2 gekomen!!!
 9. Een 33-jarige verstandelijk beperkte man heeft een voorwaardelijke werkstraf gekregen, omdat hij meerdere malen heren enkelspel in een lijnbus in Leeuwarden gespeeld heeft. De bananenpeller werd gesnapt toen hij op 25 maart 2011 een meisje lastigviel. Hij stootte, vermoedelijk met zijn Jaap Stam, tegen de stoel van de vrouwelijke passagier die voor hem zat. Een andere passagier merkte hierbij op dat de kerel zijn sloopkogel door de lucht liet dreunen. Toen één van de vrouwen de kroniek aan een vriendin vertelde, bleek dat de bustrekker wel vaker avondstudie bezigde in de laatste bus van Leeuwarden naar Burgum. Dat meldt WaldNet. De Friese hermandad stelde een diepgaand onderzoek in, waarna uit snel bewegende beelden bleek dat de de kleine generaal inderdaad zijn roede beroerde. De handgymnast werd ingerekend. Dranklust De verstandelijk beperkte man moest vrijdag voor de rechter komen. Hij kwam echter niet, omdat hij naar verluidt de stress niet aankon. De onverlaat zou ten tijde van de rukritjes veel alcohol tot zich genomen hebben. Inmiddels zou hij van dit probleem af zijn. "Dit reikt verder dan zijn eigen gerief. Dit raakt anderen wezenlijk in hun gevoel van veiligheid", aldus de officier van justitie. Doordat de zaak van de handkarrer al jaren op de plank ligt, de man onder begeleiding staat en niet meer beetgepakt is door de politie sinds het incident, kreeg de fierljepper slechts een voorwaardelijke straf. Ik heb hier echt zo om gelachen P.S bron GeenStijl
 10. Randax

  10KG KNALLER

  Zo mooie set zeg
 11. Ik denk dat het door de chemtrails komt
 12. Volgens de bliksem Radar gaat het nu flink te keer op het Limburgs Ridderhol.
×
×
 • Create New...