Jump to content

-sjaak-

Full member
 • Content Count

  1,395
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

166 Goed

About -sjaak-

 • Rank
  Harde kern lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. starbooster lekker meegeven niks mis mee! CaMg half bloei, week 3 tot week 5 / 6 meegeven ook prima! edit:beetje N in de bloei is ook zeker niks mis mee, hebben ze ook wel nodig maar zeker niet overdrijven hiermee!!
 2. ja daar geef ik je gelijk in, ik had er inderdaad ook nog tussen moeten zetten slechte genetica!! zoals je kan lezen zeg ik ook:''te lang voeding blijven geven" dus logisch gevolg is te laat beginnen met spoelen. Te lang voeding blijven geven is zeer zeker wel grotere kans op rot!! maar misschien heb jij daar andere ervaring mee dat kan natuurlijk! dan had ik al heeel veel last moeten hebben van toprot met al dat geknak dat ik vaak heb toegepast, zowel in de groei als in de bloei
 3. hoi sannie!! komt chucky's bride nog een keer terug? ben veel leuke soortjes tegen gekomen in de shop over de jaren heen maar ik hoop dat chucky's bride nog een keer terug komt! MVG sjaak
 4. deze gaan zeker goed komen! hou deze zeker in de gaten
 5. eco logic tegen thrips.. zeer goed middel ook als ze nog begin bloei zijn (1-3 wk) !
 6. nr. 1 oorzaak van rot, te lang voeding blijven geven en te laat beginnen met spoelen!! uitzonderingen daargelaten bvb, extreem hoge lv, lampen die je hok te snel opwarmen, te weinig verse lucht enz. enz.
 7. gaat heel goed samen! ik gebruik als basis voeding mineraal maar wel met bio toevoegingen, zowel gemengd in de grond van af de start, als tijdens de bloei vloeibaar! draai zeer leuker rondjes nu beter dan alleen op mineraal/hydro !
 8. heb de white choco fem van hun gekweekt, mooie planten zat op gr/w dus best een goede brenger ook. Wel wat verschil in pheno's maar 1 smaakte exact als de white choco die in hun shop werd verkocht! Bij mij kwam alles op en ook geen herma's er tussen. Vind het een prima zaadbank en zal zeker in de toekomst hier nog wat halen!!
 9. Ziet er wel uit als het gevolg van te nat staan waardoor je blokkades krijgt. Ben het ook niet eens dat rfx niet te nat kan staan, in het begin kan dat zeker wel als ze nog klein zijn en weinig wortels hebben. Zou volgende ronde voor groeien op startblokken of netpotjes, start Ec van rfx voor een nees op 2,0 houden, stekken er op, 5-7 dagen wachten (voelen tot de pot een stuk lichter is) en dan pas beginnen met vloeden op ec 1,2 - 1,4. Zou deze er uit trekken en opnieuw beginnen! vind de wat grotere ook iel voor week 4, zonde man snel vergeten en nieuwe ronde starten !!
 10. 'sannie vergeet niet waar je vandaan komt!!' Zeer jammer het forum zo te zien afglijden. ik kijk al een tijdje mee maar de laatste tijd is het armoe troef hier
 11. ik zou je ten zeerste afraden gavita lampen aan te schaffen! ik had constant storingen met mijn 750DE lamp, na dat ik door gavita aan het lijntje ben gehouden dat ik niet het juiste relais gebruikte kreeg ik te horen ''sorry we kunnen je niet meer helpen wegens de nieuwe growshop wetgeving!'' Je mag toch wel verwachten dat je voor 400 euro een lamp krijgt die het gewoon doet echt schandalig hoe gavita hun klanten behandeld!! Na een jaar aangekloot te hebben met verschillende relais en schakelkastjes heb ik de moed maar opgegeven en de 750DE lamp ligt al een jaar ergens stof te vangen.
 12. komt me bekend voor hier ook met een nieuwe airfan geratel, 3-4 weken liep er een lager kapot. Dikke rotzooi zijn die airfans!
 13. Gek hè als je alleen copy-paste, blijf dan lekker op OpenGrow!
 14. -sjaak-

  Cree Leds

  Ik heb een mean well HLG-320H-C1400B driver waar ik een potmeter op aan wil sluiten zodat mocht het nodig zijn eventueel kan dimmen. Welke potmeter heb ik nodig voor deze driver? Ik zit op conrad te kijken voor een potmeter maar daar staan er zo veel ik zie door de bomen het bos niet meer Mvg Sjaak
×
×
 • Create New...